Kolektiva, 1nadan, kuponko,... akcije

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ena taka tema bi lahko postala sticky kjer bi postavili vprašanje v zvezi z njihovimi ponudbami.

Zanima me TOLE čiščenje avta znotraj in zunaj...

O kakšnem NANO laku to govorijo? A je to spet neka kozlarija, al je dejansko uporaben nanos te snovi na lak avta? Primarno se mi gre, da mi avto spucajo notri in zunaj, če pa še s čim uporabnim zaščitijo pa še toliko boljše.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a to majo akcije preko teh spletnih strani al direktno pri njih?

EDIT: aha sem najdu, kolektiva je imela 8.5eur pred časom...sicer zdele ni nobene akcije, bo treba zgleda počakat.

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
bolj gledam in spremljam tele "akcije" bolj se mi zdi, da je vse skup en velik NATEG.... razen mogoče kdaj kje kake æevape al pa pico, pšanca. . . .

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
bolj gledam in spremljam tele "akcije" bolj se mi zdi, da je vse skup en velik NATEG.... razen mogoče kdaj kje kake æevape al pa pico, pšanca. . . .

tu pa tam se najde kaj "poceni" in sam jih kr dosti prakticiram

sploh kakšne masaže za ca. 10€, menjave pnevmatik po 14-15€, kuponi za čistilnico, da se o hrani ne menimo itd.
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Vsem rednim cenam ne verjeti, so močno napihnjene. Se pa splačajo in najdejo gor, kot je DMX dejal, razne masaže, vikend paketi v toplicah, ipd. storitve.

Ne splačajo se pa razne kitajske tablice, navigacije ipd., ki imajo res noro napihnjeno redno ceno prodajajo se kao po 50% nižji ceni, ki je še vedno nad realno ceno.

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
js sm vzela za avtopralnico STOP kupon, pa sem bla razočarana ... 1 uro so mel avto, pa ga niso spucal kokr se zagre (ne mislim kakih skritih kotičkov, pač vidni deli so bli še nekje bol površno oprani), pa še tip, ki je sesal avto, je not kadil - fuj! na splošno je pri nekaterih zadevah kvaliteta storitve ful padla, tko da je mal za pogledat, kaj je za vzet in kaj ne ...

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Evo enih par kuponov, katere sem kupil za dobro ceno (mislim vsaj)
smile-1.gif

66% popust na vrednostni bon za storitve po izbiri v salonu Lepa in negovana 20,00 € 6,90 €
Notranje in zunanje čiščenje avtomobila pri Avto moto društvu MTT. 10,00 € 4,50 €
53% popust na akupresurno masažo hrbta v Kotičku za dušo in nego telesa 20,00 € 9,40 €
56 % popusta na sexi čevapčiče z vročo lepinjo: 10 čevapčičev obloženih s sirom, panceto, s kančkom čebule, ajvarja, v restavraciji Orient! Cena: 02,99 €
50 % popusta na klasično pedikuro z blagodejno masažo nog, v medicinsko estetskem centru Perfect Body! Cena: 12,50 €
50 % popusta na 3-MESEČNO FITNES KARTO v fitnes centru Betnava! Plačajte 62,50 € za neomejeno trimesečno karto fitnesa in natrenirajte svoje telo, v vrednosti 125 €.
63% popust na kvalitetno MENJAVO PNEVMATIK za osebna vozila: premontaža in centriranje na jeklenih ali ALU platiščih do 16 col (+ možnost ugodnega doplačila za večje) v Vulkanizerstvu Šemrov!
Cena kupona:14.80€
64% popust na KLASIČNO MASAŽO CELEGA TELESA (60 min) z ETERIČNIM OLJEM po izbiri: jagodno, cimetovo, pomarančno, sivkino ali evkaliptusovo v Beauty Effect Studio! 2 kupona = DARILO!
Cena kupona:12.90€
Do 51% popust na VSTOPNICO za VELIKI POMLADNI KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIÆA – zapojte in zaplešite ob odličnih glasbenih ritmih v PETEK, 26.4.2013, ob 20. uri v mariborski Dvorani Tabor! Cena kupona: 8.90€
65% popust na REFLEKSNO MASAŽO STOPAL (45 min) za boljše počutje in večjo vitalnost vašega telesa v Kotičku dobrega počutja!
Cena kupona: 8,40€
50% popust na sproščujočo in razbremenjujočo 30-minutno MASAŽO HRBTA z dišečim ETERIČNIM OLJEM v Alur lepotnem studiu!
Cena kupona: 7,50€
54% popust na KLASIČNO PEDIKURO (60min) z nego, oblikovanjem nohtov, pilingom, masažo nog in ŠE in ŠE, v Beauty Effect! Cena kupona: 7,90€
Kar 62% popusta na vrhunsko ČIŠČENJE in PRANJE VSEH VRST OBLAČIL in DRUGE KONFEKCIJE v čistilnici ŽAJFA v EUROPARKU! Plačajte samo 4,90 € za VRHUNSKO ČIŠČENJE vaših oblačil in druge konfekcije v vrednosti 13 €! Cena kupona: 4,90€
Kar 51 % popusta na PLOŠČO LIGNJEV (1 kg) za 2-4 OSEBE + riž + krompirček + đuveč + zelenjava + tatarska omaka v pizzeriji LILI! Plačajte samo 8,90 € za bogato obloženo ploščo mešanih lignjev (ocvrti, polnjeni in na žaru), v vrednosti 18,00 €!

in še jih je bilo kr nekaj (sploh kavarna Q, ko je imela perutničke s prilogo v ponudbi, mislim, da sem pokupil največ kuponov
smile-1.gif
)

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
ta je bila tudi ok

LAČNI SMUČAR NA VOGLU 22eur oz 17eur plačano z MC
celodnevna smučarska karta, enoločnica+jabolčni zavitek+čaj

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
jaz sem vzel za med prvomajskimi počitnicami tole
smile-1.gif

Oddih na Krku! - 50 % na 3 dni, 2x nočitev s polpenzionom (samopostrežni zajtrk z bifejem in večerja) za 2 osebi v hotelu Valamar Koralj *** + pijača dobrodošlice + uporaba zunanjega bazena s sladko vodo + vstop v wellness za 2 (savne, turška kopel, relax soba, zunanji jacuzzi) + steklenica vina!
Cena: 119,00 €

bil v nedeljo doli in si še usput pogledal hotel, kateri je lepo porihtan HOTEL

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Vzel premontažo gum v Avtostop, prvi možni termin je čez 8 dni, tako da se naročat pa čakat kt za dohtarja. Nikoli več....

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Že dostikrat vzel mobilno hiško na kupone, tudi letos zadnji teden junija. Redne cene so "nore", kamor gremo je 119€ na dan za ta termin, sam bom dal približno polovico.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Tudi jaz sem letos čakal, jesenisem vzel kupon za Gregorino in nič čakal, prejšnjo pomlad pa se ne spomnim kje - tudi nič čakal. Pač imajo tako gužvo, pa še letošnja pomlad je malo specifična. Če bi bilo lepo vreme že od marca, tudi oni nebi imeli gužve

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ena taka tema bi lahko postala sticky kjer bi postavili vprašanje v zvezi z njihovimi ponudbami.

Zanima me TOLE čiščenje avta znotraj in zunaj...

O kakšnem NANO laku to govorijo? A je to spet neka kozlarija, al je dejansko uporaben nanos te snovi na lak avta? Primarno se mi gre, da mi avto spucajo notri in zunaj, če pa še s čim uporabnim zaščitijo pa še toliko boljše.

Vse to naredijo potem ga pa z nekim Canuba voskom nano našpricajo in res , lak je bil na mojem ene 3 mesece tako gladek, da ni nič ostalo na strehi. Jaz jih večkrat uporabim ene 3-4 x na leto bi jih več, pa se mi ne da čakati, grem raje v avtomatsko pralnico, da ne čakam, ker tam je pa treba vsaj za 2 ure avto pustiti..... Sicer pa tam dvomim, da boste razočarani, minus je le, da so zmeram pre zasedeni................