Ok prva oseba je zato ker sem kopiral in pastal njegov mail, pa se mi ni dalo spreminjat zato sem napisal gor kolegu.
Težavo pa je imel, ker se je vmes preselil iz kraja v kraj in tako ni dobival nobene pošte 7 let nato naenkrat, ko se je zaposlil v kraju kjer je prej živel so ga kao našli in šele kao takrat ukrepal očitno so čakal še na obresti ali kaj nevem.
Težava so mu obresti, ker kot so mu obrazložil so ga nategnil ziher za 150€ kar se mi zdi veliko, ker ko narediš izračun na netu znese neki čez 400€ kar pa vsekakor ni 580€.
Država je tu naredila zelo veliko napako, vsaj kar se moje strani tiče. Predvsem z določenimi določbami in členi v izvršilnem pravu. Vsekakor to ni namenjeno ljudem, temveč tistim, ki lupijo ljudi. Jst tudi sem za kazen tistim, ki se izmikajo vendar ne za 6x vsote, ki so jo dolžni za moje pojme bi 2x bil čisto dovolj sam kaj ko v naši pokvarjeni deželici vsak misli samo na svojo posrano rit in ga priga malo kaj za drugega sočloveka. Za tega kolega pa vem po vsem tem kar se mu je dogajalo zadnjih 8 let vsekakor ni bilo z rožicami poslano poleg vseh nesreč kar jih je imel in ostalega.