Ko že misliš, da si voživel vse mogoče...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
... te takoj postavijo na realna tla:
Policija išče deklico, ki je povzročila nesrečo na smučišču
bonk.gif

Mislm... svašta. Po Kranjski Gori dirkajo osemletne kamikaze in v bolnico pošiljajo starejše občane, potem pa še spizdijo s kraja nesreče in ignorirajo pozive policije.
bonk.gif

Upam, da noben očividec ni tok prfuknen, da bo mulo zašpecal. Če je tastar bil tak štor, da se je ob "trku" z 8-letnim otrokom total sesu - ko ga jebe, Darwin.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.452
5.030
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
bonk.gif

Mislm... svašta. Po Kranjski Gori dirkajo osemletne kamikaze in v bolnico pošiljajo starejše občane, potem pa še spizdijo s kraja nesreče in ignorirajo pozive policije.
bonk.gif

Upam, da noben očividec ni tok prfuknen, da bo mulo zašpecal. Če je tastar bil tak štor, da se je ob "trku" z 8-letnim otrokom total sesu - ko ga jebe, Darwin.

Zaradi take vzgoje in odnosa je potem država v takem stanju kjer smo, brez vrednot, brez sprejemanja odgovornosti...
Kokr koli je že bila stara, se je verjetno ustrašla, kje so odgovorni starši?

Če imajo urejena ustrezna zavarovnja, se nimajo kaj dosti sekirat...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Konckoncev...ce se nista vozila na šverc sta zavarovana prek karte....

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dej no mir - 8 let star otrok se od odraslega odbije kot žoga in otrok bi šel v bolnico, ne pa obratno.
stupid-1.gif

Kakšne vrednote pa ti tu vidiš? Verjetno iste, kot poškodovani stari štor: izmolzti starše za odškodnino.
S helikopterjem v bolnico? Iz Kranjske Gore?
hysterical-1.gif
Na Jesenicah v bolnici si z rešilcem prej, preden na Brniku helikopter sploh v luft vzleti.
Dvakrat ni za rečt, da je stari štor kak politik, zato taka galama. Za navadnega penziča ne bi pošiljali helikopterja, še manj bi policija poizvedovala za otrokom, še najmanj bi pa to objavil MMC na prvi strani.
smirk-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
rolleyes-1.gif

Si prebral link?
Očitno nisi:

Gorenjski policisti iščejo med osem in deset let staro smučarko, ki je na smučišču Mojca II v Kranjski Gori trčila v starejšega smučarja. Tega so s helikopterjem odpeljali v jeseniško bolnišnico.

Ni za kaj.
smile-1.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.136
71
48
123
Se opravicujem, sem povrsno prebral. Ampak vseeno, ko starejsa oseba pade, ponavadi ni prav nedolzno. Pa niti ni nujno, da.sta.se.zaletela,lahko se je samo ustrasil. Odgovornost pa v casu mladoletnosti otroka nosijo starsi.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.452
5.030
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Konckoncev...ce se nista vozila na šverc sta zavarovana prek karte....

In kaj ima zavarovanje upravljalca za poškodbe veze s civilno odgovornostjo posameznika?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
A se ti ne vpraša: "Zakaj, hudiča, iščejo 8-letnega otroka?"
Ti ne pozvoni alarm bell?
confused-1.gif

Misliš, da imajo starši mulce na štriku?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.452
5.030
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
A se ti ne vpraša: "Zakaj, hudiča, iščejo 8-letnega otroka?"
Ti ne pozvoni alarm bell?
confused-1.gif

Misliš, da imajo starši mulce na štriku?

Ja vprašam se, kakšni so starši ki spremljajo otroka na smučanju in ne pomagajo starejšemu možaku, ki ga je poškodoval njihov otrok in ne sprejmejo svoje odgovornosti, v kaj bo tak otrok zrasel, če mu bodo omogočali da mu nikoli ni treba prevzeti krivde...

Verjetno, če bi bil kakšen tvoj bližnji poškodovan, bi zagnal vik in krik...

Saj otroku ne bodo nič storili...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kdo pa je rekel, da so bili starši zraven? Mi smo se pri 10ih letih sami smučalj po cele dneve.

Enim je vse tako samoumevno.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.452
5.030
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kdo pa je rekel, da so bili starši zraven? Mi smo se pri 10ih letih sami smučalj po cele dneve.

Enim je vse tako samoumevno.

Vidim da ti je vse samoumevno.... si prebral link?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Aja, saj res, moški, ki je smučal ob njej, je definitivno njen foter.

Vprašanje, če je sploh prišlo do trka, če ni bil starejši gospod samo malo prestrašen in je padel ali pa kaj podobnega. ENostavno ni možno, da bi se vanj zaletela tako, da bi potem naprej smučala. Daj no, lepo vas prosim. Lovimo 8 letno punčko, ker je pobegnila iz kraja nesreče.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
bonk.gif

bonk.gif

Upam, da bo tud tebi vseeno, ko te bo čez 20 let na pločniku zbil osemleten mulček z biciklom in se bodo mimoidoči samo obrnili stran... ko je.be štorastega starčka, darwin.
tongue-1.gif

Bo treba malo spet na dile, stric. Niso to več časi Križaja in kristijanij, 10 letna mularija zna hitro nabrati 30+ km/h in mimogrede vse skupaj ni ve nedolžno.

sass

Guru
1. sep 2007
5.238
870
113
saj ni nujno, da bi se morala močno zaleteti. dovolj je, da je smučar izgubil ravnotežje in nerodno padel, da mu je obrnilo smučke in zlomilo nogo. glede na to, da naj bi bil starejši možakar, verjetno njegove kosti niso bile več tako trdne.
Citat:
Pri smučarjih so najpogostejše predvsem poškodbe kolena, zapestja, goleni in glave, deskarji pa si največkrat poškodujejo zapestje in podlakt ter koleno. Pri ženskah je najpogosteje poškodovano koleno, pri moških pa glava in rama.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
V mene se je na Krvavcu vame enkrat en mali zaletel od zadaj. Jaz sem čakal kolege pred sedežnico, ko naenkrat ta mali prileti za mano in ker se ni mogel ustaviti zaradi prevelike brzine, se je skrčil v kuglico in pikiral z glavo (in čelado) direktno moj hrbet. Jaz sploh nisem slutil, kaj se dogaja za mano, nenadoma sem samo zaradi sile udarca poletel nekaj metrov naprej in pristal na tleh. Sicer razen kasnejših nekajdnevnih bolečin v hrbtu ni bilo kaj hudega, ampak tudi zaradi takih primerov sedaj vedno nosim želvo na hrbtu. Kakšnemu starejšemu z malo bolj krhkimi kostmi bi pa lahko tak izstrelek naredil težje poškodbe hrbta.

Tako da ne rabiš trobezljat, naj Darwin poskrbi za tiste, ki jih poškoduje majhen otrok. Pri hitrostih več deset km/h lahko trideset kil težak otrok povzroči težke poškodbe tudi tebi.

sad

Guru
24. avg 2007
21.246
9.877
113
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Ja vprašam se, kakšni so starši ki spremljajo otroka na smučanju in ne pomagajo starejšemu možaku, ki ga je poškodoval njihov otrok in ne sprejmejo svoje odgovornosti, v kaj bo tak otrok zrasel, če mu bodo omogočali da mu nikoli ni treba prevzeti krivde...
zmaga.gif
Točno to. Za bruhat, namesto da bi pomagali je treba hitro pobegnit proč. Ja, froc bo pa itak delal isto kot ''oča''.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Bo treba malo spet na dile, stric. Niso to več časi Križaja in kristijanij, 10 letna mularija zna hitro nabrati 30+ km/h in mimogrede vse skupaj ni ve nedolžno.
30 km/h? Toliko si jaz upam nabrat na dilah
grin1.gif
prileti v tebe dvomim, da jo odneseš brez zlomov. Bo treba res želvo nabavit.