Ko policaji zaplenijo vozilo

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A sem kdaj naredil kako pizdarijo razen tega da sem prehitro vozil? Povzročil kako nesrečo? Ne. ampak pač niso vsi dobri vozniki... Dozdej sem samo eno kazen pokasiru kjer sem peljal več kot 20km preveč....in zdej nej jokam, ker sem dobil kazen?

Lej, razčisti sam pri sebi najprej kaj bi rad, da se vsem kasira miljone, ker peljejo 20 preveč ali da lahko tisti, ki "znajo" vozit, peljejo 20 preveč, potem pa napiši prispevek.

[censored] ste glupi. Pravim da je to edini način da se skensla tiste ki ne znajo vozit in ne znajo pametno peljat. Če me dobijo bom pač plačal. Ampak plačal bom zaradi tistih ki ne znajo pametno in dobro vozit. Če od 5 let nazaj do zdej se zmanjšalo število nesreč tudi kazni nebi povečal ane. Za povečanje kazni so pač krivi tisti ki delajo nesrečo s svojo objestnostjo in neznanjem vožnj in predpisov. Zdej je pa pač treba kurativa in kazni so pač edini način.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne to niti najmanj ni način, da se take skensla. Meni namreč ne znajo vozit tisti, ki mi vozijo 60 na omejitev 90, zato, ker je pred 3 dnevi deževalo in bi lahko pojutrijšnjem spet... In takih se nikoli (ker tudi ni razloga) kaznuje in se jih ne bo nikoli spravilo s ceste, ampak jih bo s strožjimi zakoni kvečjemu več.
rolleyes-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Itak tisti ki vozijo počasi so krivi za nesreče.....dej en prbiji ensumnosti no

Ne, so tisti, ki mislijo, da lahko vozijo prehitro ker znajo vozit (torej ti, ki pa še nisi prišel na vrsto).
grims-1.gif

Kriva za nesreče je gostota prometa, dajmo to kaznovat s kaznimi.
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
To se strinjam. Nove avte bi morali še dodatno obdavčit za ene 20%.

Še ena super ideja. Zakaj? Da bo na cesti še več starega (super varnega) pleha?
rolleyes-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Glede koliko kilometrov naredim in nimam problemov mislim da je dober argument, dodam zraven še da vozim pametno.

Goba koliko narediš na leto? Skoraj upam stavit, da cifra ni 5 mestna.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Če bi vsi znal vozit bi se varno vozili lahko tudi v trabantu. Pa že ene 10 let delajo varne avtomobile...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Glede koliko kilometrov naredim in nimam problemov mislim da je dober argument, dodam zraven še da vozim pametno.

Goba koliko narediš na leto? Skoraj upam stavit, da cifra ni 5 mestna.

25-30k Dovolj da vidim bedake ki delajo bedarije an cestah.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Če bi vsi znal vozit bi se varno vozili lahko tudi v trabantu. Pa že ene 10 let delajo varne avtomobile...

Se spomniš, kako je izgledal crash test 10 let starega Volvota 940 in novega Modusa?
grims-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
10 let starga 10 let nazaj :D

Sicer pa kot sem rekel. če nebi bilo nesreč potem je vseeno koliko varen avtomobil je ane.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:

Sicer pa kot sem rekel. če nebi bilo nesreč potem je vseeno koliko varen avtomobil je ane.

In nesreče se lahko popolnoma izničijo a ne? Poglej države, kjer imajo večjo prometno varnost, pa niso na balkanu (da nebo spet "naša mentaliteta" problem), pa boš videl, da se nesreče vseeno dogajajo, pa se lahko cel dan z glavo v zid zaletavaš pa nebo pri tem nič drugače. Dokler je pri vožnji človeški faktor, se bodo nesreče dogajale. Zakaj pa se nesreče dogajajo v Formuli 1, pa rallyu? Pa bi rekel, da so tam najboljši šoferji na svetu.

Še ko (če) bojo avte vozili računalniki, se bodo dogajale nesreče, bomo potem računalnike za kazen okuževali z virusi?
hysterical-1.gif

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

3. začasni odvzem vozniške je povezan s hudim prekrškom (ali ponavljanjem le teh). Zakon je tak da ti ta mesec TRPIŠ in razmišljaš kaj si naredil narobe. Če se ti jebe za zakon je prav da ti po anarhističnem vzoru vzamejo novega BMWja in ga dajo v prešo! Upam tudi da ti vzamejo doživljesko avto ter te izženejo iz države ker očitno ne spoštuješ nobenega zakona. Skratka začasni odvzem ni zato da se ti naučiš vozit v tem času, ampak da malce razmišljaš o posledicah svojih bedarij in da se pripraviš na to da če ne boš nekaj spremenil ne bo odvzem samo začasen.

Meni so začasno (za en mesec) vzeli vozniško dovoljenje po tem, ko je minilo eno leto od nesreče, v kateri sem zletel s ceste, poškodovana samo pločevina. Po enem letu sem so komaj spomnil, da sem sploh imel nesrečo, kaj šele da bi začel razmišljati o tem kaj sem naredil narobe.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Citat:

3. začasni odvzem vozniške je povezan s hudim prekrškom (ali ponavljanjem le teh). Zakon je tak da ti ta mesec TRPIŠ in razmišljaš kaj si naredil narobe. Če se ti jebe za zakon je prav da ti po anarhističnem vzoru vzamejo novega BMWja in ga dajo v prešo! Upam tudi da ti vzamejo doživljesko avto ter te izženejo iz države ker očitno ne spoštuješ nobenega zakona. Skratka začasni odvzem ni zato da se ti naučiš vozit v tem času, ampak da malce razmišljaš o posledicah svojih bedarij in da se pripraviš na to da če ne boš nekaj spremenil ne bo odvzem samo začasen.

Meni so začasno (za en mesec) vzeli vozniško dovoljenje po tem, ko je minilo eno leto od nesreče, v kateri sem zletel s ceste, poškodovana samo pločevina. Po enem letu sem so komaj spomnil, da sem sploh imel nesrečo, kaj šele da bi začel razmišljati o tem kaj sem naredil narobe.

Meni je recimo niso, čeprav je v zakonu ta sankcija predvidena. Mi je sodnica ni izrekla. Itak pa sem kazen plačal več kot leto in pol po prekršku
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Citat:

Le kako je sodnik ugotovil, da ravno tisti mesec, leto po nesreči nisi sposoben vozit in za na cesto, prej in potem pa nisi ogrožal prometne varnosti. Ja, če bi te v tistem mesecu, ko nisi znal vozit dobili za volanom bi ti šel avto bye bye

Smo pa pred časom večkrat brali, da so nekomu vzeli izpit za določen čas, obvestilo o tem, od kdaj do kdaj ima prepoved je pa dobil potem, ko je pol kazni ali še več že "odslužil". Ne vem, ali se zdej to še dogaja?.
Kaj bi se zgodilo, da imaš že uradno prepoved, ti pa še nisi prebral pošte in ne veš, da ti je vožnja prepovedana, če te ustavi policaj ?? Bi zasegel avto?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:

In nesreče se lahko popolnoma izničijo a ne? Poglej države, kjer imajo večjo prometno varnost, pa niso na balkanu (da nebo spet "naša mentaliteta" problem), pa boš videl, da se nesreče vseeno dogajajo, pa se lahko cel dan z glavo v zid zaletavaš pa nebo pri tem nič drugače. Dokler je pri vožnji človeški faktor, se bodo nesreče dogajale. Zakaj pa se nesreče dogajajo v Formuli 1, pa rallyu? Pa bi rekel, da so tam najboljši šoferji na svetu.

Še ko (če) bojo avte vozili računalniki, se bodo dogajale nesreče, bomo potem računalnike za kazen okuževali z virusi?
hysterical-1.gif

Seveda da je vse hipotetično samo vseeno bi bili lahko novi avtomibili malo dražji. Kazni pa tud.

Lihk pr formuli in Rallyiju so nesreče zaradi prevelike hitrosti...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.598
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Citat:

Le kako je sodnik ugotovil, da ravno tisti mesec, leto po nesreči nisi sposoben vozit in za na cesto, prej in potem pa nisi ogrožal prometne varnosti. Ja, če bi te v tistem mesecu, ko nisi znal vozit dobili za volanom bi ti šel avto bye bye

Smo pa pred časom večkrat brali, da so nekomu vzeli izpit za določen čas, obvestilo o tem, od kdaj do kdaj ima prepoved je pa dobil potem, ko je pol kazni ali še več že "odslužil". Ne vem, ali se zdej to še dogaja?.
Kaj bi se zgodilo, da imaš že uradno prepoved, ti pa še nisi prebral pošte in ne veš, da ti je vožnja prepovedana, če te ustavi policaj ?? Bi zasegel avto?
Če v evidencah upravne enote pise da imas veljavno prepoved voznje, bi ti avto zasegli. Sem pa mnenja, da ce bi ti na sodiscu potem dokazal, da takrat za ta ukrep nisi vedel, da bi dobil avto nazaj.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Bol ko berem te naše zakone zdaj, sem doštuidral, recimo da si že na najgi, da ti avto naslednjič vzamejo,
ko te policista ustavita, lepo iz pete v tretjo pa pot pod noge v prvem možnem križišču kjer te ne vidita, levo, desno
in prec ven z avta in spet leti kok te noge nesejo.

Kok je pobeg? 500 eur? Kok je priznanje nekoga iz bosne, da je on vozil? Kakšnih 100e?

Še vedno ceneje kot pa da ti novega kliota zaplenijo.