Ko Pezdir udahi po mizi

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zdej pa naj še sebe očisti. začne naj pri ženi.

Pa daj ne seri, no. Koga bi si ti prepeljal v kabinet, ce bi postal minister? Nekoga, ki je bil ze prej tam, pri kontra politicni opciji in ki se ne strinja s tvojimi stalisci in nameni, nekoga na razpis z ulice, za katerega ne ves, kaksen je, kaksen je njegov pgled na stvari in kaj zna, ali nekoga, ki ga poznas, si z njim ze delal, bil z njegovim delom zadovoljen in za kogar ves, da razmislja enako kot ti? To ni enako kot zaposlit delavca za trakom ali uradnika na UE ...

Ps: ta odgovor velja tudi za Snecerja
grin1.gif

da ti pomagam. imaš kri podjetnika. ali zaposliš jebivetra, al storkovnjaka v ekipi?
najdi mi strokovnost ane

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
In kaj bi ti storil, če bi te nekdo želel podkupiti?

Če za ravnanje v takem primeru nisi usposobljen (kar večina itak ni), je najbolje, da zadevo predaš ustreznim organom, ki so za to pristojni. Tistih, ki kufer kar sprejmejo, pa itak nihče javno ne napada .. čeprav menda vsi vedo, da se to dogaja

Le kako za vraga pa to vsi "vedo", če niso zraven?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
kaj ko bi se potrudil in bi postavil trditev ki jo bos argumentiral? postavljanje vprasanj v nedogled je precej neumen stil debate.

Viri, ki jih ima policija so ljudje, ki se zaradi razlicnih razlogov odlocijo za sodelovanje. Vecina zaradi neke "vesti", nekateri zaradi preracunljivosti en zelo droben promil pa dobi financno nagrado. Pri slednjih za nakup informacije. Kar je povsem transparentno za sluzbe ki bdijo nad porabo denarja ki se porablja za ta namen.

In sedaj ko ti je par uporabnik razlozilo (tudi javnuupravni zajedalski paraziti) kaka je razlika med lobiranjem in podkupovanjem, bi se spodobilo da se iz debate vsaj castno umaknes ce ze ne mislis postavit trditve in jo argumentirat.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
O, snecer kakšnega butca ti delaš iz sebe. Ko je bila protikorupcijska komisija še Kosova komisija si ob njegovih politično motiviranih aktivnostih doživljal orgazme in si hodil okoli z bolečinami v desni roki.

Sedaj pa s svojimi prispevki zavajaš... saj verjetno veš, da protikorupcijska komisija ne izdaja le načelnih mnenj temveč v vsakem primeru, ko ocenjuje, da gre za kaznivo dejanje le-to preda naprej policiji in tožilstvu. Sicer pa verjetno veš, da je bil Pezdir tudi pri resornemu ministru za ta dva resorja in, da je Minister povedal, da se naprej z zadevo ukvarja policija in ne on
wink-1.gif
.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da ti pomagam. imaš kri podjetnika. ali zaposliš jebivetra, al storkovnjaka v ekipi?
najdi mi strokovnost ane

Koji si ti qrac, da bi ti kdo dokazoval strokovnost kogarkoli? S tvojim butstim odnosom in ignoranco dokazuješ, da nisi vreden niti minut katere nam kradeš.
Če je delovala v njegovi skupini pri strokovnem programu pred volitvami, če ji zaupa in meni, da mu lahko pomaga je prava ... ne glede na to, kaj si en softiæ misli o tem.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Zdaj je samo vsem jasno, kako ti deluješ, lepo si se pokazal, upam da tudi za tvojo kriminalno rit šiba raste.

Spokaj pa pojdi kam drugam tvojo "folkloro" zganjat.
stupid-1.gif

a prideš na štacion pod uro, [censored] li ti materna konjušarska. a prideš? ti jajca obesih okol prvega perona. bo turističbna atrkcija in ne bo treba dokapitalizacije.

ti bi mene nekam pošiljal, ti..buksl dolenjski

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
najdi mi strokovnost ane

Koji si ti qrac, da bi ti kdo dokazoval strokovnost kogarkoli? S tvojim butstim odnosom in ignoranco dokazuješ, da nisi vreden niti minut katere nam kradeš.
Če je delovala v njegovi skupini pri strokovnem programu pred volitvami, če ji zaupa in meni, da mu lahko pomaga je prava ... ne glede na to, kaj si en softiæ misli o tem.

pa kdo je en pezdir, da mu bomo posvečal čas o lapanju o podkupninah.

vohaš isti smrad?

a se ne sme opozorit na nestorkovnost vaših idolov, jebali vam oni mater.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ne ne voham istega smradu... ni ti treba posvečati časa njegovemu "lapanu o podkupninah" in se pač lahko umakneš iz teme, ki o tem govori.
Če pa lažje preživljaš dan ob razmišljanju o neki ani pa pač o njej odpri drugo temo. Pa naj bo ta v parlamentu, spam kotičku ali pa v bitki med spoloma, pač kakor ti paše.

Vsekakor pa lahko nehaš smetiti tole temo
wink-1.gif
.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
kaj ko bi se potrudil in bi postavil trditev ki jo bos argumentiral? postavljanje vprasanj v nedogled je precej neumen stil debate.

Viri, ki jih ima policija so ljudje, ki se zaradi razlicnih razlogov odlocijo za sodelovanje. Vecina zaradi neke "vesti", nekateri zaradi preracunljivosti en zelo droben promil pa dobi financno nagrado. Pri slednjih za nakup informacije. Kar je povsem transparentno za sluzbe ki bdijo nad porabo denarja ki se porablja za ta namen.

In sedaj ko ti je par uporabnik razlozilo (tudi javnuupravni zajedalski paraziti) kaka je razlika med lobiranjem in podkupovanjem, bi se spodobilo da se iz debate vsaj castno umaknes ce ze ne mislis postavit trditve in jo argumentirat.

zakaj bi rpedstavljal? zakaj? a bom jaz odpiral oči vam. ne hvala.
policiji sem rpedal že 100 slik..pa kaj je iz tega ratalo. nilč. ker se nesposobnost vedno nekje nabaše. pot, ki jo prehodi informacija do sodbe pa je predlogla. 100 tine policajev, 10 tine kriminalistov, potem tožilstvo itd.

dej mi najdi deset velikih gospodarskih pizdarij, ki ste jih rešili. vi, policija, vi, javna uprava s tožilstvom na čelu in sodnijo.

a se ti ne zdi, da je škoda lapat čez hildo, zidarja dimičevo..ko pa gre karavana dalje.

danes je treba gledat kako preživet, ne pa kako se ukvarjat z neustalvjivim

umikat se nima kam. lahko vam mečem kosti, vi se razburjite. itak je jasno, da je v deželi pod alpami 95% kretenov, ki še konjušarji en bi mogli bit. zato pa smo kjer smo. en pezdir mal *****, pa vsi doživljajo orgazme. spotoma pa se dela škoda.

kako. vi ste policija pa najdite. zakaj bi jaz. a mam honorar. nagrado. ne, kje pa.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Zdaj je samo vsem jasno, kako ti deluješ, lepo si se pokazal, upam da tudi za tvojo kriminalno rit šiba raste.

stupid-1.gif

a prideš na štacion pod uro, [censored] li ti materna konjušarska. a prideš? ti jajca obesih okol prvega perona. bo turističbna atrkcija in ne bo treba dokapitalizacije.

Tole si pa zasluži citat.
Softi je očitno nekam na kratkem z živci. Morda je napačne na kavice vabil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Ne ne voham istega smradu... ni ti treba posvečati časa njegovemu "lapanu o podkupninah" in se pač lahko umakneš iz teme, ki o tem govori.
Če pa lažje preživljaš dan ob razmišljanju o neki ani pa pač o njej odpri drugo temo. Pa naj bo ta v parlamentu, spam kotičku ali pa v bitki med spoloma, pač kakor ti paše.

Vsekakor pa lahko nehaš smetiti tole temo
wink-1.gif
.

zakaj smetenje.
če se motim, mi najdite njene reference za delovno mesto. prosim lepo.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Dobro bi bilo, če bi javno spregovorili vsi, ki se jih poskuša podkupiti, ali pa zadevo vsaj prijavili.
Niti ni pomembno ali je to Pezdir ali pa kdorkoli drug. On je le sprožil en plaz, za katerega lahko samo upamo, da se ne bo ustavil.

Ne se slepiti, korupcija je problem in to velik, ki razjeda družbo, kot rak rana.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

stupid-1.gif

Tole si pa zasluži citat.
Softi je očitno nekam na kratkem z živci. Morda je napačne na kavice vabil.

ne, vas nestrpneže nacionalistične vse nabijem na [censored]. in dolgo nisem že nbenga, pa bi mi pasal enga.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Dobro bi bilo, če bi javno spregovorili vsi, ki se jih poskuša podkupiti, ali pa zadevo vsaj prijavili.
Niti ni pomembno ali je to Pezdir ali pa kdorkoli drug. On je le sprožil en plaz, za katerega lahko samo upamo, da se ne bo ustavil.

Ne se slepiti, korupcija je problem in to velik, ki razjeda družbo, kot rak rana.

se strinjam.
in dodajam. ali je sam tudi koruptiven? ker pač če noben ne spregovori..je on.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
najdi mi strokovnost ane

on meni in misli, ona je sodelovala. a veš kdo vse sodeluje v teh jajcih. na koncu vlečejo plačo iz mojga in tovjga denarja. ko bo šlo vse v rit ne bo nben kriv. naj pokaže kaj je anredila za tako kadrovanje. in naj pokažejo kaj bo anredila v tem času.
a če jaz pomagam sjtv delat prodajno kampanjo za revijo, sem potem lahko že kar lastnik, predsednik uprve, član nadzornega sveta..al sam marketing man?

pri nas se ne loči funkcij, nalog, strokovnosti..

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Njene reference bo že minister ocenil in če njemu odgovarja za svetovalko, kaj naj mu potem mi solimo pamet.
Menda je diplomirana politologinja in aktivna članica stranke DLGV od njene ustanovitve.
Izobrazba ustreza, je iz iste stranke in ima zaupanje ministra.
Kaj to niso zadostne reference?

V ministrovem kabinetu je tudi dosti drugih.
Zahtevaj še njihove reference..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Njene reference bo že minister ocenil in če njemu odgovarja za svetovalko, kaj naj mu potem mi solimo pamet.
Menda je diplomirana politologinja in aktivna članica stranke DLGV od njene ustanovitve.
Izobrazba ustreza, je iz iste stranke in ima zaupanje ministra.
Kaj to niso zadostne reference?

V ministrovem kabinetu je tudi dosti drugih.
Zahtevaj še njihove reference..

sej..najdite še druge. in reference.

zaupanje ministra, sodelovanje v stranki, priprava programa (same floskule) ni ravno strokovnost za vodenje.

da vprašam drugače.

jutri padeš na čelo NLB. recimo. in treba je kadrovsko uredit zadeve, da prideš iz minusa recimo. recmo, da je to cilj. ali obdžiš ljudi, zaposliš strokovnjake, ki so na trgu, ali daš delo ženi, sestri, bratu, mami, prjatlu, sosedi, ki so vsi diplomirni eknomisti, delal so kot vodje prodaje, zdej bodo planerji, vodje nabave, zdej bodo risk management.....

kaj boš naredil? dojemaš sedaj bistvo problema?

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Minister sprejema odločitve in vodi vladni kabinet, ona je tam le njegova svetovalka in ni na vodstveni funkciji.

Za strokovna področja (recimo financ) so pristojni poleg ministra državni sekretarji.
Problemov z NLB ne bo reševala svetovalka v kabinetu ministra
wink-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Softi pač misli, da je nad vsemi. On lahko zahteva reference kogarkoli.
Drugače bi pa bilo dobro, da bi se našel kak moderator in počistil softijev spam in omogočil, da se pogovarjamo o predmetni temi ... raziskovanju in čiščenju korupcije.

Vsi ti njegovi prispevki v tej temi so čisti spam... no ja, saj bi ga lahko mi naklikali kot spamerja (kar v tej temi je), pa bi bil problem rešen.

Nazadnje urejeno:

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Pred leti sem se zabaval ob ogledu filma "Gospa ministrica" po znanem Nušiæevem delu
smile-1.gif

Tam je bila v vladi res cela familija, od svakinj, do že malo ostarelih tetk, na ministrstvu so manjkale samo še kokoši z domačega dvorišča. Minister je pri vsem skupaj imel še najmanj besede...

Vendar v takem primeru je govora o nepotizmu, ne o korupciji.
O tem bi lahko odprli drugo temo, ki pa, tako mislim, tudi nima veze s Pezdirjevo ženo.