Ko Pezdir udahi po mizi

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Včerajšnja oddaja je pokazala, da je Pezdir enak kot ostali.... " žena mora nekje meti službo..."

Aha, do sedaj pa je ni imela? in čisto po naključju se je zaposlila pri prijatelju.

Če sem prebral pravilno v enem komentarju na financah, je njegova žena s Šuštariščem že prej tesno strokovno sodelovala. Minister pa ima, verjetno, pravico s seboj pripeljati ekipo svojih ljudi, ne? Bi bilo pri Jankoviču kaj drugače?

Bi ti zaupal ljudem, ki na poti od vlade pa do parlamenta spremenijo tekst medijskega zakona, kot je bilo včeraj povedano na Pogledih Slovenije?

Vidim da si prespal temo... Zenska je komaj diplomirala, ne na neki fancy mednarodni ustanovi, ne iz neke oh in sploh vazne teme. Vse skupaj skupaj ima samo samo nekaj let delovne dobe (4?!) na studenskem servisu.

O yea. Tesno sta strokovno sodelovala.

p.s.: po do sedaj veljavnem izgovoru je opravljala "skoraj tajniska" dela.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zdaj, verjetno si spregledal novico, da se je spremenilo tudi moštvo programskega sveta RTV SLO.
Nagradno vprašanje kdo je sedaj tam član....

Leo Oblak
smile-1.gif
pa še en večji zvezdnik Boštjan M Turk.

iVanovo kadrovanje je res strokovno.

Boštjan Turk, fino, lahko pričakujemo veliko izobraževalnega programa o pridelavi in konzumaciji alkoholnih pijač.
nahrung002.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Včerajšnja oddaja je pokazala, da je Pezdir enak kot ostali.... " žena mora nekje meti službo..."

Aha, do sedaj pa je ni imela? in čisto po naključju se je zaposlila pri prijatelju.

Če sem prebral pravilno v enem komentarju na financah, je njegova žena s Šuštariščem že prej tesno strokovno sodelovala. Minister pa ima, verjetno, pravico s seboj pripeljati ekipo svojih ljudi, ne? Bi bilo pri Jankoviču kaj drugače?

Bi ti zaupal ljudem, ki na poti od vlade pa do parlamenta spremenijo tekst medijskega zakona, kot je bilo včeraj povedano na Pogledih Slovenije?

Vidim da si prespal temo... Zenska je komaj diplomirala, ne na neki fancy mednarodni ustanovi, ne iz neke oh in sploh vazne teme. Vse skupaj skupaj ima samo samo nekaj let delovne dobe (4?!) na studenskem servisu.

O yea. Tesno sta strokovno sodelovala.

p.s.: po do sedaj veljavnem izgovoru je opravljala "skoraj tajniska" dela.

Kot sem napisal že prej - da sem prebral v komentarijih nekje drugje in to sem komentiral.

Drugače pa hvala, da si povedal. Tega še nisem vedel. Bomo videli, kako se bo razpletlo.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Mnogo hrupa za nič.

Kot je že leta 2010 novinarjem pojasneval Borut Pahor (včeraj je bil predvajan tudi posnetek),
si ima vsak minister po zakonu pravico sam izbrati ekipo v svojem kabinetu.
Vedeti je tudi treba, da to ni redna, ampak mandatna zaposlitev.
Ko se mandat ministru izteče, izgubi delovno mesto komplet kabinet, tudi Ana Pezdir.

Zgleda pa, da je enim res pošteno stopil na žulj, da se "tolažijo" s takimi neumnostmi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kok je tvoj IQ?

moja želja, navadnega državljana je, DA DRŽAVA NAPREDUJE
moja zahetva virantovega pristaša je, DA NAREDI KAR SEM GA POOBLASTIL

oboje je nemogoče z nekompetentnim kadrom. razumemo to?

država je firma. posel se dela. financah pa dela šalterist. še v nuklearko damo osnovnošolce, v vojsko pa...

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Kaj ni jasno?
Če si minister izbere sodelavce, je to njegova presoja.
Mi mu jih ne moremo izbrati, saj ne poznamo kako sposobni so za določena dela pri njem zaposleni.
Kako lahko trdiš, da ni sposobna za tisto kar dela?

Koga pa naj bi izbral? Isajloviča?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mogoče je pa ženska čist sposobna in prava za to delovno mesto. Kar tako na pamet, po nekih novinarskih kracarijah pa tut ni za sodit.

Ne pravim, da je, niti da ni. Če se bo izkazala, OK, sigurno je laže delat z nekom ki ga poznaš, če je nepotizem pol pa gorje.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Če je ne poznaš osebno, kaj si naj drugo mislim?

Tudi jaz je ne poznam in me osebno niti ne zanima preveč. Zanimajo me pa reakcije folka na različne novice.

V novicah so med drugim tudi zapisali, da naj bi jo v študenstkem servisu odpustili.
To se je potem utišalo, ko so na ŠS to zanikali in zatrdili, da je bila pridna delavka in da bi bili veseli, če bi še delala pri njih.

Zanimive metode, ko se neka "novica" ne prime, se pa poskuša z nečem drugim ..

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dol mi visi za novice. se ne napajam iz novic.

Itak...parazit ma vedno prste direkt v marmeladi....ali je pa celo cel notri da na svetlo sploh ne vidi.
tongue-1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Kje pa potem dobiš informacije?

Kar slišiš od znancev, so tudi novice (ki so jih pa morda prebrali v medijih).