Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Seveda da mi ni. Pa kaj nej jaz naredim?
zamrzni rdečo knjižico?
Citat:
Seveda da mi ni. Pa kaj nej jaz naredim?
Citat:
NigelM - pravm da super da hoče neki prmeaknt sam nej razmisl preden kaj anredi
...
Zdaj so že razočarani, ker so imeli drugačna pričakovanja, kaj jim bo prinesla "pomlad". Zaenkrat so dobili vsesplošno nestabilnost v celotni regiji.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Saj menda veš, kako se je začela arabska pomlad (z enim jeznim tunizijskim prodajalcem zelenjave)
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
...
OK, ampak iz tvojega pisanja se razume nasprotovanje Pezdirju. Če mu ne moreš pomagati, mu vsaj nagajati ni treba. Mogoče bo pa kaj premaknil in se bo začela valiti snežena kepa. Saj menda veš, kako se je začela arabska pomlad (z enim jeznim tunizijskim prodajalcem zelenjave)
Citat:
Tis - Gostilniške debate
Steiber - A si še vedno ostal v 20 stoletju
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Za začetek nehaj dajati v nič tiste, ki skušajo nekaj premakniti
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj če bi se ti zanimal za južno muziko, RKC in Boga pa pustil pri miru?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
...
OK, ampak iz tvojega pisanja se razume nasprotovanje Pezdirju. Če mu ne moreš pomagati, mu vsaj nagajati ni treba. Mogoče bo pa kaj premaknil in se bo začela valiti snežena kepa. Saj menda veš, kako se je začela arabska pomlad (z enim jeznim tunizijskim prodajalcem zelenjave)
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Dejte si levaki dopovedat, da sta v prejšnjem mandatu še vedno harala dva SDV-jevca. Zemljarič (saj veste čigav šef v 70-tih, saj ga vsi branijo danes) in pa oseba, katere podjetje je v treh letih iz 100.000 zrastlo na 700.000+...
Goba, ti pa prosim napiši iz česa si razbral, da je predsednik KPK koruptiven človek. Ali si pa zamešal, pa še vedno misliš, da je to Kos, katerega sestra je bila kar dolgo sekretarka foruma 21?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj če bi se ti zanimal za južno muziko, RKC in Boga pa pustil pri miru?
bogokletnik eni podalpski. a juznjaki pa ne smejo met boga? o RKC se pa itak ne sme govort. udbomafija jedna. kar je naše se ne omenja. ne ane, ne rkc, ne janševa postpionirska prizadevanja postati komunist.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dejmo raj ene dedke, k so bili 71 delovno aktivni ven vlečtt. še mesec dva, pa bo maša na žalah, mi pa ugotavljamo kaj je bil. okol sebe pa 100 mladih izdajalcev naroda.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ja, se rešuje na različne načine, sam v Slo je treba te "poizkuse" pa čeprav za nekatere ponesrečene obsodit, osebe javno deskreditirat ipd.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Včerajšnja oddaja je pokazala, da je Pezdir enak kot ostali.... " žena mora nekje meti službo..."
Aha, do sedaj pa je ni imela? in čisto po naključju se je zaposlila pri prijatelju.