Ko Pezdir udahi po mizi

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Seveda da mi ni. Pa kaj nej jaz naredim?

zamrzni rdečo knjižico?
confused-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.144
1.249
113
42
NigelM - pravm da super da hoče neki prmeaknt sam nej razmisl preden kaj anredi
Tis - Gostilniške debate
Steiber - A si še vedno ostal v 20 stoletju

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
...

OK, ampak iz tvojega pisanja se razume nasprotovanje Pezdirju. Če mu ne moreš pomagati, mu vsaj nagajati ni treba. Mogoče bo pa kaj premaknil in se bo začela valiti snežena kepa. Saj menda veš, kako se je začela arabska pomlad (z enim jeznim tunizijskim prodajalcem zelenjave)

mistique

Guru
16. jun 2009
14.175
1.961
113
Emona / Carnium
Lobiraj za RKC
evil.gif
Oni propagirajo moralne vrednote. No, mislim, oni so jih ugrabili, tako, kot Boga. Saj štekaš, RKC = Bog. Skratka, v Bogu ni korupcije.
smiley-worship.gif

No, to je zgolj preblisk in nima veze z Radom, ki upam, da je premaknil plaz. Čeprav na zelo nepremišljen način, kar so povedali tudi strokovnjaki s področja kazenskega prava itd.

EDIT: Sem pozabil smeškote dodat
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.765
6.544
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Saj menda veš, kako se je začela arabska pomlad (z enim jeznim tunizijskim prodajalcem zelenjave)
Zdaj so že razočarani, ker so imeli drugačna pričakovanja, kaj jim bo prinesla "pomlad". Zaenkrat so dobili vsesplošno nestabilnost v celotni regiji.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Za razočaranje potrebuješ preveliko pričakovanje. Demokracija sama po sebi je hudo nestabilna zadeva. Kdor pa je misli, da bodo Arabci v nekaj dneh prehodili pot, za katero je Evropa potrebovala desetletja (stoletja) se pa hudo moti.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.144
1.249
113
42
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
...

OK, ampak iz tvojega pisanja se razume nasprotovanje Pezdirju. Če mu ne moreš pomagati, mu vsaj nagajati ni treba. Mogoče bo pa kaj premaknil in se bo začela valiti snežena kepa. Saj menda veš, kako se je začela arabska pomlad (z enim jeznim tunizijskim prodajalcem zelenjave)

Upamo da se bo. ampak vsi vemo da s enebo. Ko je treba folk vlečt za nos in delat zase si pa desni in levi hitr sežejo v roke za svoje dobro.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Tis - Gostilniške debate
Steiber - A si še vedno ostal v 20 stoletju

Kake gostilniške debate? Poglej si bilanco njegovega podjetja. Zemljarič se pa tudi ne skriva. Sam Borut Pahor je AUKN prijavil protikorupcijski komisiji zaradi teh dveh pacientov. To so pač žalostna dejstva.

Zate, ker stvari ne spremljaš in si nerazgledan in, ker pač dokazujejo kriminalnost tvojih ljubljenčkov, so pa pač gostilniške debate.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj če bi se ti zanimal za južno muziko, RKC in Boga pa pustil pri miru?

bogokletnik eni podalpski. a juznjaki pa ne smejo met boga? o RKC se pa itak ne sme govort. udbomafija jedna. kar je naše se ne omenja. ne ane, ne rkc, ne janševa postpionirska prizadevanja postati komunist.

dejmo raj ene dedke, k so bili 71 delovno aktivni ven vlečtt. še mesec dva, pa bo maša na žalah, mi pa ugotavljamo kaj je bil. okol sebe pa 100 mladih izdajalcev naroda.

gospod lingvist tisto z žalam je prispodoba. želim vam še dolgo in mirno življenje in penzion. vseeno ste za jugo naredili veliko in si zaslužite uživati pokojnino, ki ste jo vplačevali. za razliko od vaših mlajših kolegov mešalcev megle, ki so blagajano izropali, menjali bregove, uničevali državo. s spoštovanjem, mekani

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
...

hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ta ni slišal za cio, zahodne interese itd.

če se pri nas vsi prodjaalci zelenjave polijejo in zažgejo...bomo imel baklje..to je pa tudi vse.

drugače pa, sej pomagamo proti korupciji.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, zelenjavar je imel interes
smile-1.gif

Če se pri nas polijejo in zažgejo vsi šipšanoni bomo imeli neomejeno zalogo kebabov in mletega mesa.

Itak, korupcija se običajno ne rešuje od spodaj navzgor.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tis pravi:
Dejte si levaki dopovedat, da sta v prejšnjem mandatu še vedno harala dva SDV-jevca. Zemljarič (saj veste čigav šef v 70-tih, saj ga vsi branijo danes) in pa oseba, katere podjetje je v treh letih iz 100.000 zrastlo na 700.000+...

Goba, ti pa prosim napiši iz česa si razbral, da je predsednik KPK koruptiven človek. Ali si pa zamešal, pa še vedno misliš, da je to Kos, katerega sestra je bila kar dolgo sekretarka foruma 21?

http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/1042430552
Bo glede tega Klemenčič kaj dodal?

Včerajšnja oddaja je pokazala, da je Pezdir enak kot ostali.... " žena mora nekje meti službo..."

Aha, do sedaj pa je ni imela? in čisto po naključju se je zaposlila pri prijatelju.

Vidim pa, da se bo arhivska pravljica in strah pred SDVjem nadlajevala.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja, se rešuje na različne načine, sam v Slo je treba te "poizkuse" pa čeprav za nekatere ponesrečene obsodit, osebe javno deskreditirat ipd.

bonk.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj če bi se ti zanimal za južno muziko, RKC in Boga pa pustil pri miru?

bogokletnik eni podalpski. a juznjaki pa ne smejo met boga? o RKC se pa itak ne sme govort. udbomafija jedna. kar je naše se ne omenja. ne ane, ne rkc, ne janševa postpionirska prizadevanja postati komunist.

No, pa si le zapisal nekaj, kjer se /do določenega dela stavka/ popolnoma strinjam s teboj.
Glede teh postpionirskih zadev, katere pa mnogi radi omenjate ste pa prav smešni. Nekomu očitati "preizkuse" v mladosti, ko smo se tako ali tako vsi iskali. In glede na takraten režim, ko so vsi vsem prali možgane s komunizmom in aktivizmom, ni nič čudnega, da je veliko ljudi to vsaj sprobalo. Zakaj pa misliš, da je obstajal sistem pinirjev, mladincev, ipd... Za novačenje. Pametni s(m)o s tem hitro nehali. Nekateri pa to pač še pogrešajo.

Ko se sam spomnim tistih časov je bilo tako, da sem se še v OŠ, proti koncu, priključil ZSMS (sem bil najmlajši)... pa še sam nisem vedel zakaj. Oz. sem vedel - luštne punce, okoli se je hodilo, žurali smo. Torej predvsem zaradi družbe in dogajanja. In 90% nas je bilo takih. Pa sem čez leto/dve ugotovil, da je brez veze in sem poizkušal nekaj drugega, pa potem nekaj drugega ipd....

Citat:
Uporabnik softi pravi:
dejmo raj ene dedke, k so bili 71 delovno aktivni ven vlečtt. še mesec dva, pa bo maša na žalah, mi pa ugotavljamo kaj je bil. okol sebe pa 100 mladih izdajalcev naroda.

Z govorjenjem o 100 mladih izdajalcih naroda seveda govoriš bedarije. Kdo so to? Tisti, ki gredo delat v tujino? Ali tisti, ki se ne klanjajo Kučanu in Jankoviæu?

To, da je v parlamentu nekdo, ki je dokazano ovajal svoje prijatelje in je to dokazano imelo negativne posledice na njih in njihove družine (iz dokumentov so razvidna zaslišanja v BG) je za mene sramota za državo. Le zaradi besed podobnih ovaduhov si šel lahko v čuzo ali na Goli otok.
Za tebe pač ne a kaj čmo, za tebe je sramota pač boj proti korupciji. Verjetno razmišljaš tako kot Zoki, ki pravi, da korupcija v Sloveniji ni problem.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ja, se rešuje na različne načine, sam v Slo je treba te "poizkuse" pa čeprav za nekatere ponesrečene obsodit, osebe javno deskreditirat ipd.

bonk.gif

Pizdir se je vsega skupaj lotil na napačnem koncu. Organizirana akcija s prisluhi in video posnetki bi dodobra pretresla javnost. Tako pa v mojih očeh izpade navaden bebec.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Včerajšnja oddaja je pokazala, da je Pezdir enak kot ostali.... " žena mora nekje meti službo..."

Aha, do sedaj pa je ni imela? in čisto po naključju se je zaposlila pri prijatelju.

Če sem prebral pravilno v enem komentarju na financah, je njegova žena s Šuštariščem že prej tesno strokovno sodelovala. Minister pa ima, verjetno, pravico s seboj pripeljati ekipo svojih ljudi, ne? Bi bilo pri Jankoviču kaj drugače?

Bi ti zaupal ljudem, ki na poti od vlade pa do parlamenta spremenijo tekst medijskega zakona, kot je bilo včeraj povedano na Pogledih Slovenije?

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj, verjetno si spregledal novico, da se je spremenilo tudi moštvo programskega sveta RTV SLO.
Nagradno vprašanje kdo je sedaj tam član....

Leo Oblak
smile-1.gif
pa še en večji zvezdnik Boštjan M Turk.

iVanovo kadrovanje je res strokovno.