Ko avto ne vžge

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ključ ven, počakaj minuto, ključ nazaj not in med vžiganjem drži gas na nekje polovico, mogoče bo šlo.

To mi nekako sliši na Windowse...
Zaprite vsa okna in ponovno zaženite računalnik...
evil.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik Ted pravi:............. Možno da je potegnila kaj vode iz rezervoarja in je potem pumpo primrznilo... Upam, da se zadeva ne bo ponovila.

Očisti rezervoar, ker se nahaja voda v njem, v kolikor ga že niste. Resno.
Že pred leti se mi je zgodil primer, ko mi je v medlem - deževnem zimskem obdobju avto cukal kot hudir. Pri pregledu je bila najdena voda v vplinjaču. Naslednje, mrzlo jutro, sem se spravil čistit rezervoar in v njem ni bilo niti sledu umazanije, niti vode. Cel teden je avto špilal kot urica, nato pa otoplitev in zadeva s cukanjem se je ponovila. Naslednje, zopet mrzlo jutro, sem še enkrat snel rezervoar dol, ga očistil, koliko se je pač dalo in ga hotel zmontirati nazaj na svoje mesto. Takrat pa mi je "kestl" padel iz rok in zaropotalo je tako, kot bi se v njem sesul steklen krigel za pivo. Tudi ko sem "kestl" potresel, je v njem žvenketalo. S precejšno mero strahu sem šel raziskovat to ropotijo in našel v njem 1 cm debelo, čez celo dno - razbito plast ledu.
Torej, dokler temeljito ne očistiš rezervoarja, lahko pričakuješ, da se bo težava ponovila.

lp
Dolfe