Ko avto ne vžge

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Evo, pa se je zgodilo. Sedim premražen v avtu in čakam fotra da me reši muk.

Ne vžge pa da ga koljem. Kak predlog? Morda beseda vzpodbude? hvala bogu za mobitel
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sploh nobenega zvoka ali vsaj ''vergla''? Pa ne zmrznit, če boš začel v nezavest padat zažgi avto, da se segreješ, itak ti je crknil
grin1.gif

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
lahko koga pokličeš in se pogovarjaš - od 0:00 do 05:00 imaš zastojn pogovore - če si seveda pri mobitelu.
cool-1.gif

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Vergla, vergla, problem je da v prazno. no, saj foter je že blizu... Bencina je sicer bolj malo ampak dovolj litrov, vsaj mislil sem tako ko sem parkiral
smile-1.gif
.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
No go. Sva se jebala 1 uro in brez uspeha. Vžgal je pa potem takoj ugasnil. Dovolj za nocoj, bomo jutri spet poskusli.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Sočustvujem s teboj, ampak zakaj ne pokličeš AMZS, resda te bodo olajšal na licu mesta za 40€ ampak avto bo špilal, razen če ni kakšna huda napaka, potem je tukaj še prevoz.

Nisem strokovnjak, tud ne vem za kateri avto se gre. Ampak če vergla in pravš da je imel malo goriva, obstaja možnost da je lahko kako svinjarijo iz tanka potegnil, torej zamašen filter.

Skratka, poročaj ...

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Zgleda da mu ni pomoči. Sem zdaj poklical AMZS, glede na to da sem član
smile-1.gif
. Ponoči pa mi to res ni padlo na pamet.
Avto je nissan sunny in prvič ga tako serje. Sva polivala motor z vročo vodo in potem vžge, a kaj ko po 10 sekundah crkne.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
A ma to razdelilno kapo?
Če ja, potem je verjetno vlaga tm notr, vsaj enkrat dooolgo nazaj sm mel tak problem na enem Unotu
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Ted pravi:
Evo, pa se je zgodilo. Sedim premražen v avtu in čakam fotra da me reši muk.

Ne vžge pa da ga koljem. Kak predlog? Morda beseda vzpodbude? hvala bogu za mobitel
smile-1.gif

Samo namig, meni je tole prislo ze dvakrat zelo prav, ko sem nenapovedano zmrzoval ob avtomobilu. Prvic, ko so sle krtacke in drugic ob prometni nesreci. Celo zadevo stisnes v vrecko 15x20cm. Obvezna zimska oprema..
tongue-1.gif

baltoro.jpg

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Sva preverjala ja. Očitno je res pumpa crknila. Je pa zanimivo, da avto občasno tudi vžge in laufa 5 sekund nakar ugasne. No, AMZS je avto dostavil domov tako da je vsaj en problem manj (lahko bi ga sicer sama zvlekla).

Imajo pa dokaj gnilo politiko kar se vlek tiče. Jaz sem član AMZS-ja ampak bi ravnotako moral plačat storitev po ceniku, ker nisem mel kupona. Kupona nisem mel, ker mi ga še niso poslali. In ker voznik ne ve (in operater na 1987 tudi ne) ali sem kupon že koristil ali ne bi moral plačati 70 evrov vleke (plačaš kilometre tja in nazaj ter štartnino) in potem denar terjati nazaj ko bi mi oni poslali kupon in bi jim ga jaz vrnil
stupid-1.gif
.

Na srečo je prevladala zdrava pamet, namreč če mi kupona še niso poslali ga tudi koristiti nisem mogel in jim ga lahko dostavim ko mi ga pošljejo.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Če je pumpa zanič....odstrani zadnje sedeže, videl boš nek pokrovček (trije vijaki) ga odstraniš. Potem pa odstranič cevke, odviješ pokrov in vzameš ven komlet s el.pumpo. Bodita previdna, da kaj ne polomita, ker bodo stroški še večji. Pumpo priključi, če res dela in, če en menjaš......

Samo prej res prevrta, če se jo sliši oz., če priteče bencin do frgazarja. Lahko je tud rele.

1x že menjal

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Ja, pumpe se ne sliši. Takrat ko zalaufa motor (tistih 5-10 sekund), če dodaš gas, potem crkne takoj. No, zdaj čez vikend itak ne bomo nič rešili. Bo mehanik pogledal v ponedeljek.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Da zaključim tole. Avto sedaj dela. Pumpa je zapikala, mehanik je vzel narazen in sedaj dela. Možno da je potegnila kaj vode iz rezervoarja in je potem pumpo primrznilo... Upam, da se zadeva ne bo ponovila.