Če bi malo bolj resno spremljal, bi to vedel...Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kdo so ti, ki naj bi jo/ga kamorkoli spravili?
Zadevo sem gledal cca 10x vsakic po ene 10 do 15 minut. Kolikor sem se pac zadrzal pred tvjem v casu ko je bilo to na sporedu.
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
PopTV že v štartu izbere ne ravno najbolj gladke osebke, potem sledi ogromen pritisk s strani sotekmecev in nazadnje še šok padca nazaj v RL, pa se marsikomu odpelje
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Vsaj pod rušo je še niso spravili, kot so enega izmed tekmecev za Sanjsko žensko
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kdo so ti, ki naj bi jo/ga kamorkoli spravili?
Zadevo sem gledal cca 10x vsakic po ene 10 do 15 minut. Kolikor sem se pac zadrzal pred tvjem v casu ko je bilo to na sporedu.
Vsekakor je bilo tej punci videt da ji v glavi nekaj ne spila oz da se posamezna kolesca vrtijo v napacno smer. Kaj je vzrok temu niti ni vazno oz me ne zanima. Verjamem da je v zivljenju dala cez marsikaj hudega, vseeno pa drzi dejstvo da ni cisto pri pravi.
In sem mnenja, da ce je vzrok hospitalizacije to, da kmetije ni osvojila je to le potrditev da potrebuje pomoc. Kdorkoli jo je torej spravil na psihiatrijo ji je pomagal.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Vsaj pod rušo je še niso spravili, kot so enega izmed tekmecev za Sanjsko žensko
Prosim ne nabijaj
Če je nekdo že tako na meji potem pa še polna glava steroidov, potem ga punca pusti in se ubije, je pa kriv poptv
Citat:
požigalec terase v baru ISKRA,Cerklje ob krki..........mislim,res zakon......bolj si prostaški in bandovski,bolj
Citat:
Posavski požagalec in oseba z bogatih pretepaškim in razbijaškim dosjejem.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
požigalec terase v baru ISKRA,Cerklje ob krki..........mislim,res zakon......bolj si prostaški in bandovski,bolj
Citat:
krka
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Citat:
krka