Kmetija

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Mam enega znanca tam, pa pravi da je že kar dolgo notri. Je bla vmes tudi na zaprtem oddelku, samo je zdaj baje bolje. Mora bit super občutek ko si na psihiatriji zaradi šova, katerega so tam vsi bolniki nadobudno spremljali.
rolleyes-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Vsaj pod rušo je še niso spravili, kot so enega izmed tekmecev za Sanjsko žensko
rolleyes-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.415
7.526
113
Kdo so ti, ki naj bi jo/ga kamorkoli spravili?
Zadevo sem gledal cca 10x vsakic po ene 10 do 15 minut. Kolikor sem se pac zadrzal pred tvjem v casu ko je bilo to na sporedu.

Vsekakor je bilo tej punci videt da ji v glavi nekaj ne spila oz da se posamezna kolesca vrtijo v napacno smer. Kaj je vzrok temu niti ni vazno oz me ne zanima. Verjamem da je v zivljenju dala cez marsikaj hudega, vseeno pa drzi dejstvo da ni cisto pri pravi.

In sem mnenja, da ce je vzrok hospitalizacije to, da kmetije ni osvojila je to le potrditev da potrebuje pomoc. Kdorkoli jo je torej spravil na psihiatrijo ji je pomagal.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zadevo sem gledal cca 10x vsakic po ene 10 do 15 minut. Kolikor sem se pac zadrzal pred tvjem v casu ko je bilo to na sporedu.
Če bi malo bolj resno spremljal, bi to vedel...

Pač ona je specifičen iskren človek s temno preteklostjo (posilstvo pri 12-ih, "maltretiranje" iz strani staršev ipd.). Nekatere sotekmovalke (Esada in Vlasta) pa so jo nonstop podjebavale zaradi teh zadev in zaradi človeškega življenjskega pripetljaja (zagledala se je v drugega moškega)...

Ti kot policist bi moral vedet, kako v življenju na žensko vpliva oz. kako žensko zaznamuje nekaj takega kot je posilstvo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
PopTV že v štartu izbere ne ravno najbolj gladke osebke, potem sledi ogromen pritisk s strani sotekmecev in nazadnje še šok padca nazaj v RL, pa se marsikomu odpelje
smirk-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
PopTV že v štartu izbere ne ravno najbolj gladke osebke, potem sledi ogromen pritisk s strani sotekmecev in nazadnje še šok padca nazaj v RL, pa se marsikomu odpelje
smirk-1.gif

Letos je bil dolgcajt... res da sem gledal samo en teden vmes, samo res ni blo nič.

Lani je blo 3x boljš, pa tudi če sem moral trenirkarja v kikli gledat.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Vsaj pod rušo je še niso spravili, kot so enega izmed tekmecev za Sanjsko žensko
rolleyes-1.gif

Prosim ne nabijaj
crazy1.gif

Če je nekdo že tako na meji potem pa še polna glava steroidov, potem ga punca pusti in se ubije, je pa kriv poptv
bonk.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Vsekakor je bilo tej punci videt da ji v glavi nekaj ne spila oz da se posamezna kolesca vrtijo v napacno smer. Kaj je vzrok temu niti ni vazno oz me ne zanima. Verjamem da je v zivljenju dala cez marsikaj hudega, vseeno pa drzi dejstvo da ni cisto pri pravi.

In sem mnenja, da ce je vzrok hospitalizacije to, da kmetije ni osvojila je to le potrditev da potrebuje pomoc. Kdorkoli jo je torej spravil na psihiatrijo ji je pomagal.

Vsaj nekdo pametno razmišlja
zmaga.gif

Vesna ni na psihiatriji zaradi oddaje in ljudi ampak zaradi sebe, dajte to že enkrat dojet
smirk-1.gif
A ni čudno da je samo ona na psihiatriji ostali pa ne ?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
rolleyes-1.gif

Prosim ne nabijaj
crazy1.gif

Če je nekdo že tako na meji potem pa še polna glava steroidov, potem ga punca pusti in se ubije, je pa kriv poptv
bonk.gif

Hebatga, to je bila kaplja čez rob. Sigurno je pripomoglo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ti ki vse veš, po kolikšnem času od prihoda iz reality showa se je fental omenjeni?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.415
7.526
113
jaz kot policist moram vedeti kako odkriti storilca in kako delati s tako zensko. Za ostalo so drugi strokovnjaki.

Pa ne tok histericno no
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.415
7.526
113
@benady

Poznam cloveka ki je izbiral. Vem da nikoli ne bi izbral bolne osebe. Ima dovolj znanja s tega podrocja. Tko da ne na pamet

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
požigalec terase v baru ISKRA,Cerklje ob krki..........mislim,res zakon......bolj si prostaški in bandovski,bolj

Citat:
Posavski požagalec in oseba z bogatih pretepaškim in razbijaškim dosjejem.

krka

Teraso je vžgal z razlogom. Ni dobil špricerja
evil.gif

Na kmetijo sodi kmet in ne ekofašisti...

Ne razumem slogana, da je dobil novo in boljše življenje. Meni bi bilo novo in boljše življenje, če bi dobil mesečno rento 5000€ do konca življenja, ne pa da se podim za kravami in prašiči...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.296
7.063
113
pri taščici
Saj se ne bo podil za kravami in prasici. Za tiste vukojebine bo dobil vsaj jurja subvencije po ha, se pravi 12 jurjev za nic dela. Vec kot polovica slovencev ima manjso placo.