Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:Pa a ti čisto vse informacije črpaš iz trač časopisov? Oziroma misliš, da je celoten svet takšen, kot je v Lady?
Ne, niso še našli beguncev brez ledvic, med njimi tudi otrok. Potem pa pač niso našli. In če so jih našli, ga ni zdravnika na svetu, ki je pri tem sodeloval.
Jaz se ne bom opredelil proti. Tudi verejtno noben iz moje družine ne. Ampak me ne zanima kakšen razlog ima nekdo, ki se bo opredelil proti. Kar pa tebe zanima in pravilom zmeraj odrekaš drugim pravico, da os sebi odločajo sami. In to pravico jim po sodeč po tvojem pisanju odrekaš praktično na vsakem področju, čim je malo iz tvojega pogleda na svet. Briga me, če se nekdo temu odreče zaradi religioznih razlogov. Mislim, da takih ljudi ne moti, da sami ne bodo mogli dobiti organa. Če prav vem, obstaja skupina ljudi, ki nočejo niti transfuzije krvi. Pač nočejo. Imajo PRAVICO, da o svojem življenju odločajo sami, tudi če se meni ali tebi zdi to butasto. Dobro, država nam jemlje pravico, da se poljubno peljemo z avtomobilom, da poljubno porabimo svoj zaslužek itd. Nam seveda tudi marsikaj daje.
Ampak ne more pa nam brezpogojno vzeti še mesa in misli. Potem pa zapri primerne darovalce v en geto in čakaj na organe.
Jernej, tvoj problem je, da si preveč fokusiran v svoj prav...