Tisti, ki pravite, da zelo težko zapinjate pas, ker imate več stolčkov. Jaz imam tole stvar in bi bil brez tega že na robu živčnega zloma http://www.ebay.com/itm/221809102710?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Me veseli, da so ti porihtali avto kot se spodobi, me pa po drugi strani čudi kakšne hibe ima to 4 leta star avto??
Ima že veliko km za seboj?
Na mojem 8 let starem z 250k km ni niti približno takih reči.. zato se čudim.
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Me veseli, da so ti porihtali avto kot se spodobi, me pa po drugi strani čudi kakšne hibe ima to 4 leta star avto??
Ima že veliko km za seboj?
Na mojem 8 let starem z 250k km ni niti približno takih reči.. zato se čudim.
Ravno 75k ima. To niso sicer neke velike hibe, bolj vizualno moteče. Tipke so še vedno delale, ravno tako mehanizem prtljažnih vrat in napenjalec pasu. Pri teh kilometrih mi je pri prejšnjem Polotu na primer že šel katalizator.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ma važno da se zamenja pid garancijo.... VW bi hotel že kulanco(kot da si ti kriv za njihove napake.. Das Auto press)
Danes ko sem se hotel naročiti na servis na Kmag so mi rekli, da po novem ne dajejo več nadomestnih vozil (ki so bila sicer plačljiva nekje od 30€+/dan), razen VIP osebam. Tako da sem zelo razočaran, čisto vsak pooblaščen VW servis, ki sem jih uporabljal prej, ni imel nobenih težav z nadomestnimi vozili, medtem pa pri Kmag so že zadnje leto zmeraj nekaj godrnjali če sem rekel za nadomestno vozilo, kot da bi hotel nekaj zastonj. Zdaj pa so očitno postali čisto levi servis. Ponujali so mi edino da mi pokličejo Taxi, kot da sem d**** in ga ne znam sam poklicati.
A je torej kak normalen Kia servis v Ljubljani, kjer nimajo problemov z nadomestnimi vozili?
A se ne ti itak sam s kolesom voziš in so avti največje zlo na svetu?
Aja saj res avtomobili so samo za zdravnike, ostali moramo na kolesa in avtobuse.