No tam kjer je radar, običajno ni omejitev 130 ampak manj, Se več zasluži.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
novi hobi je tud po AC 100, pa bremzanje pred radarji na 90 in manj...to da je omejitev 130 teh osebkov ne moti.
V Avstriji je tud skozi naselje kjer je pločnik, običajno dovoljeno 70, ali pa tud 80. Pri nas so table za naselje (in za njmi radar) pogosto sredi polja, tam kjer ni še nobenih hiš.Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Ravno zdaj sem malo premišljeval kako bedni smo Slovenci.
V Avstriji je dovoljeno izven naselja voziti 100 km/h po čisto običajnih cestah.
Sloveniji pa gradimo kao invalidno avtocesto z ograjo z 2 pasovoma v eno smer z relativno ravnimi odseki na kateri je oziroma bo omejitev 100 km/h.
BRAVO res BRAVO
Odvisno koga, na meni ne zaslužijo nič in tudi bojim se jih ne.Citat:
Ja, tako se več zasluži, in bolj ustrahuje folk.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Hja, za tiste, ki ne trpijo/te, da bi šel kakšen pred njimi počasneje kot največ sme, je odprl uredu temo, za triste, ki pa imamo kaj pameti in znamo razmišljat, pa je odprl navadno zlagano sranje.
1. Kako veš ti in avtor teme, da je stardec tudi v naselju peljal 70? Torej je tud avtor teme peljal 70.
2. Če vsi trdite, da je ta konkretna cesta tako nevarna...kaj je pol narobe, če je tle stardec peljal "samo" 70?
3. Zakaj tega starga deca ni prehitel, saj je imel prazen nasprotni pas?
4. Kako tip sploh ve da je bil v avtu stardec? Kaj pa če je bil kak mulc?
Skratka...avtor teme se je spomnu da bi blo dobro in zanimivo malo po starih decih pluvat, pa si je eno zgodbico domislu.
Če je hotel avtor teme govort nekaj o splošni "problematiki" takih voznikov iz kluba70 bi pač napisal samo naslov in svoje mišljenje. Zakaj je pol napopal slike, kjer je hotel pokazat konkretno situacijo? In ta konkretna situacija lepo kaže da je avtor teme, kar nekaj sklobasal skupaj, samo da lahko spet stokate čez nekoga, ki gre počasi. Ampak sploh ne gre počasi, gre pač previdno, saj vsi trdite, da je ta cesta nevarna.
Uglavnem, kozlate sami po sebi in zdaj se nekaj izgovarjate.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Očitno ti, ki bremzajo na 90 ne vedo kolk je omejitev. Če ti točno veš koliko je tam omejitev, ga pač lepo in elegantno prehiti. Saj znaš? Jaz znam.
Potem pa še ti malo pribremzaj. Saj znaš? Jaz znam.Citat:
malo tezko a ne, ce ti na prehitevalnem bremza??? predlagaš da ga obvozim po desni?
To je pa že majhen problem. En stardec 90 po avtocesti, drug stardec ga pa s 95 prehiteva. Vmes pa malo zamenjata vloge, ker se nekomu malo noga premakne...Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Očitno ti, ki bremzajo na 90 ne vedo kolk je omejitev. Če ti točno veš koliko je tam omejitev, ga pač lepo in elegantno prehiti. Saj znaš? Jaz znam.
Zame to ni problem, ker jaz znam vozit. Problem pa nastane pri vas, ki vozit ne znate.Citat:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Uporabnik stardec pravi:
--------------------------------------------------------------------------------
To je pa že majhen problem. En stardec 90 po avtocesti, drug stardec ga pa s 95 prehiteva. Vmes pa malo zamenjata vloge, ker se nekomu malo noga premakne...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Hja, za tiste, ki ne trpijo/te, da bi šel kakšen pred njimi počasneje kot največ sme, je odprl uredu temo, za triste, ki pa imamo kaj pameti in znamo razmišljat, pa je odprl navadno zlagano sranje.
1. Kako veš ti in avtor teme, da je stardec tudi v naselju peljal 70? Torej je tud avtor teme peljal 70.
2. Če vsi trdite, da je ta konkretna cesta tako nevarna...kaj je pol narobe, če je tle stardec peljal "samo" 70?
Skratka...avtor teme se je spomnu da bi blo dobro in zanimivo malo po starih decih pluvat, pa si je eno zgodbico domislu.
Če je hotel avtor teme govort nekaj o splošni "problematiki" takih voznikov iz kluba70 bi pač napisal samo naslov in svoje mišljenje. Zakaj je pol napopal slike, kjer je hotel pokazat konkretno situacijo? In ta konkretna situacija lepo kaže da je avtor teme, kar nekaj sklobasal skupaj, samo da lahko spet stokate čez nekoga, ki gre počasi. Ampak sploh ne gre počasi, gre pač previdno, saj vsi trdite, da je ta cesta nevarna.
Uglavnem, kozlate sami po sebi in zdaj se nekaj izgovarjate.
Citat:
Ker si ti, kot kaže izredno pameten, boš pa sigurno znal povedat, zakaj je avtor teme pol slike napopal, če pa niso nič važne..Citat:
Pa ti si še bolj glup kot je razvidno iz tvojih postov. NE GRE SE ZA TEGA NA SLIKI AMPAK SE GRE NA SPLOŠNO O VSEH TISTIH, KI VOZIJO 70 KJERKOLI NA CESTI SO!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ker si ti, kot kaže izredno pameten, boš pa sigurno znal povedat, zakaj je avtor teme pol slike napopal, če pa niso nič važne..Citat:
Pa ti si še bolj glup kot je razvidno iz tvojih postov. NE GRE SE ZA TEGA NA SLIKI AMPAK SE GRE NA SPLOŠNO O VSEH TISTIH, KI VOZIJO 70 KJERKOLI NA CESTI SO! Pa ti si retardiran na kvadrat, še žajfo posekaš