Klub 70km/h!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma ne štekaš. Gre za osebke kateri vozijo 70km/h pa ni važno ali skozi naselje ali zunaj naselja po ravni cesti ali pa (skoraj da res) skozi rondo!! Za novi zakon so to sitting ducks!! Pa ko se tako lepo vozakam za njimi, prehiteti je nemogoče, pizdenje pa me je minilo, pridem do sklepa. gre za starejša vozilia ala golf II in se mi zdi da mu števec pri realnih 70 kaže malo pod 80, da je po novem dovoljeno 90 pa še niso izvedeli.

Največji hec nastopi ko pridejo v mesto s to brzino, še malo pospešijo da ujamejo zeleni semafor in so na 20+ prekoračitvi
evil.gif
udri po siromaku, sploh jim ne bo jasno zakaj kazen.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
eh...

čisto OK temo je odprl...pogost 'problem tekočega prometa'.

samo ti se vedno obesiš na izseke napisanega....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Eh kdo pa še nima pun kürac stardeca... Zdaj se tu neke obeša na sliko, govora pa sploh ni o sliki ampak osebkih, ki vozijo z enako hitrostjo vsepovsod. Ampak očitno stardec sploh ne vozi avta in tak ne ve, da je takšnih pacientov veliko in da vsi tisti, ki smo kdaj za volanom vemo, da ti obstajajo ter nam slikovni dokaz ni potreben.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne izmisljujes si, o "klubu 70kmh" sem pisal ze na mobisuxu in mi ni jasno zakaj ravno 70kmh. ni pa idealna hitrost. poizkusi prehiteti takega na cesti mb-ms. debili v glavnem, dedki in ostala zalega, ki avto spravijo iz garaze 1x na teden, ko peljejo zeno k masi in podobni...

zlatorog87

Pripravnik
14. jan 2008
177
1
18
na Seniku
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pelje 60-70 pri 90 omejitvi, pride v naselje [censored] še pospeši.
bonk.gif

hysterical-1.gif

Točno tako ja
grin1.gif
in bolnikov, ki vozijo 70 in stisnejo gas, ko vidijo, da bi jih rad prehitel na eni redkih ravnin, je na cesti polno.

misliš da jih ni? ko sem vozil kombi sem hotel prehitet nekega avstrijca, ki se fura lepo 70(omejitev 90) ga hočem prehiteti, on pa gasaaa
bonk.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
A niso to pristni tapravi gorenci - ne po geografskem poreklu. Ko naštela displej na armaturi na trenutno porabo samo še gleda, da je poraba najnižja. Po lokalkah in naseljih 70 po AC 90...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Ta cesta MB-MS je prava katastrofa glede kluba 70 km/h. Tako vozijo vsi, ki so na cesti od "kočije do reaktivca" res neverjetno.

Sploh če imaš to srečo in potuješ na tej relaciji recimo v nedeljo. Res vsi dedki in babice pridejo pokazat svoje avteke in nikakor ne vozijo več kot 70 km/h.

Najbolj hecno pa je med tednom ko imaš nepregledne ovinke ni nasproti nikogar, ko pride malo ravnine pa je nasproti cela kolona. Fantastično sploh če se ti malo mudi in bi rad čim prej iz tega cirkusa. Če slučajno zaviješ na Malečnik in je pred tabo eden ali pa več iz kluba 70 km/h pa hitro postane klub 45km/h + zaviranje na vsakem ovinku na 30 km/h.

Zadnje čase se rad vozim skozi Avstrijo v MB in nazaj. Pravi raj je voziti po Avstriji relacija Radkersburg- Šentilj pa čeprav je enih 15 km dalj kot če bi se peljal po Sloveniji. Na tej poti ponavadi ni nobenih iz kluba 70 km/h.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Vseveč je bedakov na cesti. Ne splača se reskirati in jih prehitevati. Danes sem vozil iz Portoroža proti Kopru in ljudje vozijo 30-40km/h v naselju, ker je pač malo deževalo. Bolj kot hitrost me moti neprestano šaltanje menjalnika...

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Brezveze se sekirat. Če lahko prehitiš, pač prehitiš (smola je, če je pred tabo dolga kolona.. potem bolj težko prehitevaš). Če kak ata pelje 70 se pač pelje. Sam se iz prometa ziher ne bo odstranil in verjetno njegovi refleksi tudi ne dovoljujejo kaj hitrejše vožnje. Malo strpnosti je pa tut treba met.

Mene recimo jezi, ko kak tovornjak v hrib 30 pelje, ker več ne zmore (noče pa iti po AC, ker bi plačal cestino) :S Pa se tut to potrpi.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To je pa res kot praviš - ko so ovinki nikogar nasproti, ko je ravno pa tovornjak in 5 avtov v njegovi senci.

Zato pa se skoz več ljudi vozi preko avstrije, že zato, ker so pri njih omejitve 50 km/h hudo redke. Jaz se tudi večkrat peljem od Radkesburga do Spielfelda, asfalt tak kot ga še na naših AC ni, omejitve v vaseh 70/80/90, izven vasi 100...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Ti si vozil za tovornjakom. Koliko pa tovornjak sme na tem odseku peljat največ?
A se boš nad njegovo hitrostjo tud pritoževal, al so pri tebi samo stardeci na udaru?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Če slučajno zaviješ na Malečnik in je pred tabo eden ali pa več iz kluba 70 km/h pa hitro postane klub 45km/h + zaviranje na vsakem ovinku na 30 km/h.

Glede na to da je čez celi Malečnik omejitev 40km/h
Ne vem zakaj se pritožuješ če se vozijo malo nad omejitvijo ?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Hja, za tiste, ki ne trpijo/te, da bi šel kakšen pred njimi počasneje kot največ sme, je odprl uredu temo, za triste, ki pa imamo kaj pameti in znamo razmišljat, pa je odprl navadno zlagano sranje.
1. Kako veš ti in avtor teme, da je stardec tudi v naselju peljal 70? Torej je tud avtor teme peljal 70.
2. Če vsi trdite, da je ta konkretna cesta tako nevarna...kaj je pol narobe, če je tle stardec peljal "samo" 70?
3. Zakaj tega starga deca ni prehitel, saj je imel prazen nasprotni pas?
4. Kako tip sploh ve da je bil v avtu stardec? Kaj pa če je bil kak mulc?
Skratka...avtor teme se je spomnu da bi blo dobro in zanimivo malo po starih decih pluvat, pa si je eno zgodbico domislu.
Če je hotel avtor teme govort nekaj o splošni "problematiki" takih voznikov iz kluba70 bi pač napisal samo naslov in svoje mišljenje. Zakaj je pol napopal slike, kjer je hotel pokazat konkretno situacijo? In ta konkretna situacija lepo kaže da je avtor teme, kar nekaj sklobasal skupaj, samo da lahko spet stokate čez nekoga, ki gre počasi. Ampak sploh ne gre počasi, gre pač previdno, saj vsi trdite, da je ta cesta nevarna.
Uglavnem, kozlate sami po sebi in zdaj se nekaj izgovarjate.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Ravno zdaj sem malo premišljeval kako bedni smo Slovenci.

V Avstriji je dovoljeno izven naselja voziti 100 km/h po čisto običajnih cestah.
Sloveniji pa gradimo kao invalidno avtocesto z ograjo z 2 pasovoma v eno smer z relativno ravnimi odseki na kateri je oziroma bo omejitev 100 km/h.
BRAVO res BRAVO
cheer.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Če slučajno zaviješ na Malečnik in je pred tabo eden ali pa več iz kluba 70 km/h pa hitro postane klub 45km/h + zaviranje na vsakem ovinku na 30 km/h.

Mislil sem na celi tisti hrib Ložane - Malečnik.
Če je naselje me ne moti omejitev 30 km/h samo kaj ko grejo takrat tisti iz kluba 70 km/h avto porivat peš, da ne prekoračijo hitrosti.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Sloveniji pa gradimo kao invalidno avtocesto z ograjo z 2 pasovoma v eno smer z relativno ravnimi odseki na kateri je oziroma bo omejitev 100 km/h.
BRAVO res BRAVO
Kaj je pol tle, na naši invalidni cesti, prevelika brzina al premajhna?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

Mislil sem na celi tisti hrib Ložane - Malečnik.
Če je naselje me ne moti omejitev 30 km/h samo kaj ko grejo takrat tisti iz kluba 70 km/h avto porivat peš, da ne prekoračijo hitrosti.

Čez celi hrib je omejitev 40km/h

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
novi hobi je tud po AC 100, pa bremzanje pred radarji na 90 in manj...to da je omejitev 130 teh osebkov ne moti.