Klasika: Kateri film ste gledali?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Včeraj sem si pogledal eno romantično dramo A Walk To Remember. Zelo pretresljiva zgodba, ki od vas zahteva še paket robčkov. Film si boste lahko ogledali v petek, 28.9. ob 20:00 na kanalu a.

1_01.jpg

Za vse romantične in nežne duše. Priporočam!

"Love is like a wind: You can't see it, but you can feel it."
srce-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Slutnja (2007)

Film s Sandro Buldog v glavni vlogi. 6/10.
Jupol ->
- kaj hitro se ti pojavi slutnja , da se film začne s "koncem" zgodbe
- konec, ko se ti mož že zasmili, potem ti je grozno, ko umre, motilo me je tudi, da umre na tako butast način (avto crkne)
+ dobra igra vseh igralcev, najboljši prizor mi je bil, ko pade krsta iz avta. Si kar predstavljaš, kaj so videli.
evil.gif

+ tudi prizor, ko vidi hčerko na gugalnici mi je bil super, sploh zato, ker začneš premišljevati, kdo je to naredil hčerki.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Pa še:

-pomanjkanje zgodbe, ki bi pojasnjevala okoliščine...zakaj, kako, ipd... Meni cerkvena razlaga you have no fate , ne pomeni kaj dosti... Je pa zanimiv film..., vmes se sicer začne vleči... srhljivo je, ko je tista mala vsa porezana.
crazy1.gif

artie

Pripravnik
23. avg 2007
87
0
6
Slutnja je eden najslabših filmov kar sem jih videla zadnje čase. Prav tako me je razočaral 28 tednov kasneje, ki je precej slabši kot 28 dni kasneje. Filmi, ki so trenutno v kinu in jih priporočam: Planet terorja in Bournov ultimat.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ocean's 13 - 7/10

Zdi se mi malo preveč kompliciran in razvlečen. Saj na koncu ti je vse jasno, med potekom filma mi je pa nekajkrat padla tema na oči.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Ken Park - -2/10

pogledal sem samo prvih 10 minut, ko neki pubec nardi samomor sredi skateparka in ko en 17-letnik nabriše eno MILF-o (še jaz bi jo nabrisal)
evil.gif

potem sem film ugasno ker je podn od podna brez vsake forme in zgodbe
stupid-1.gif

ken park je hud/sick film... ti da mislito o sf... nase druzbe!! (sicer pa ne mors film nikol sodit po prvih 10 min) priporocam se film kids...

drugace sem pa gledala:
28 weeks later http://www.imdb.com/title/tt0289043/ res dober! sploh ce vnaprej ne poznas zgodbe... pa se sm zacne dogajat...

The Bourne Ultimatum - vredu, tud boljs kot prva dva...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Odlična zgodba,igra Morgana, Spaceya in Pitta za 10..., vzdušje, ki je ustvarjeno... pa napeta dobra zvočna spremljava, ki samo viša tisto zanimanje "kaj bo pa zdej..." Da o zaključni sceni ne govorim, ko se peljejo proti puščavi in kasneje v puščavi. Fenomenalno.
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Rush Hour 3 - 12/10

Še zdaj me usta bolijo od smejanja. Film je 1A. To more vsak pogledat.
cheer.gif