Klasika: Kateri film ste gledali?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Šaolinski tempelj včeraj na TV3.

9/10
cheer.gif

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Pravkar pogledal Are you scared,in se mi je zdelo,kot da gledam SAW 2
bonk.gif

Film sicer dober,ocena 8/10

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pa še...

Spet belo -> Priznam, da sem se "cmerala" celo sceno, ko je bila ona v cerkvi in nisem sploh videla do platna. Sem mislila, da je tisti del kaj pojasnil zgodbo, pa zdaj vidim, da je vse skupaj še bolj površno, kot sem si mislila.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels 10/10
roza.gif
- top 5 na moji listi. Film, ki se ga ne naveličam gledat. 50ič pa še vedno me nasmeje do solz.

Citat:
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think your bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
A ste me kaj pogrešali?
grims-1.gif

Po zelo dolgem času (kar je pri meni že pri več kot treh tednih
smile-1.gif

Sicko[/COLOR] - ocena: 9/10
Kakšnega posebej sick komentarja tokrat ne bom napisal, ampak - Moora je treba vedno jemati z vsaj malce rezerve, sploh če ne prihajaš iz Ju Es End Ej. Zakaj? Ker morda na prvi pogled komu ne bo očitno, da ne gre za film, ki želi povedati, kako lepo in idilično je urejeno zdravstveno varstvo zunaj ZDA, khm, khm - Slovenija kot ena izmed statistk je pri tem izvzeta
tongue-1.gif
"If you can find money to kill people, you can find money to help people." V glavnem - obvezen ogled!

P.S.: Še bonus link - http://www.michaelmoore.com/sicko/about/[/COLOR]

Ils[/COLOR] - ocena: takisto 9/10
Tudi sam sem se odločil za eno šok terapijo - ogled grozljivke v art kinu.
grin1.gif
Ogled odsvetujem osebam s tesnobnimi občutki! Svoje naredi obvestilo in potem zavedanje skozi celoten film, da gre za rekonstrukcijo dogodkov, ki so se res zgodili (leta 2002), svoje naredi prizor za ogrevanje, svoje naredita protagonista, na katera se ravno simpatično navežeš, ko se ravno spet od nekje vzamejo antagonisti, kar vse skupaj na koncu, ko slika postane jasna, gledalcu pusti vsaj malce slab občutek okoli pleksus solarisa ...

Ostanite zdravi!
roza.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
The Invisible (2007)

Life, death and something in between.

Še kar dober film, le zaključek je malce preveč ''pocukran'', boljši bi bil manj osladen konec. Ta sladek del spominja malo na film Duh. Se mi zdi, da se ne sklada z ostalim delom filma.

8/10

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
The Green Mile[/COLOR], ocena: 9/10 (vsaj)

Videno včeraj na POP TV. Po dobrih sedmih letih sem se končno odločil za ogled tega filma. Ko je bil aktualen, se namreč za to namenoma nisem odločil, kljub vsem nominacijam, ki jih je takrat dobil, nagradam, ki jih je osvojil, in igralcem, ki v njem nastopajo. Ne vem, kaj je bil točno že razlog, verjetno velika konkurenca (drugih filmov) okoli leta 2000. V glavnem, opažam, da zadnje čase ob sobotah POP vrti prav odlične filme, mislim tiste, ki so žal (ali še bolje tako) na sporedu zadnji, ampak si jih ponavadi ogledam, pa čeprav sem kakšnega že videl (pred daljnimi leti). Tak je bil npr. tudi Legends Of The Fall[/COLOR] prejšnjo soboto, ki je, čeprav ga nisem omenjal, eden izmed mojih najljubših filmov sploh (v celovitem pogledu), in mu dam vsaj enako oceno, čeprav je ta celo osvojil enega oskarja. Tudi v tem je odlično ujeta igralska ekipa.

Zelena milja je precej dolg, tri ure niso mačji kašelj (in predigra traja kar lep čas), tudi Jesenske pripovedi ni ravno med krajšimi. Dober film je resnično kot dobra knjiga - moraš ga gledati do konca in to v čimkrajšem možnem času
grin1.gif