Klasika: Kateri film ste gledali?

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Evo, glih pogledu Boter 1
frown-1.gif

kr neki od filma, nič od nič... nobenega pointa nima.

Kao niso hotli kukain dilat.... potem pa so ga. kr neki...
rolleyes-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Evo, glih pogledu Boter 1
frown-1.gif

kr neki od filma, nič od nič... nobenega pointa nima.

Kao niso hotli kukain dilat.... potem pa so ga. kr neki...
rolleyes-1.gif

Če te ne bi poznal, bi rekel da si mulo ki nima pojma. Tako pa lahko rečem samo, da kupi novo čelado.
evil.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije

Če te ne bi poznal, bi rekel da si mulo ki nima pojma. Tako pa lahko rečem samo, da kupi novo čelado.
evil.gif

[/QUOTE]

To bom vzel kot kompliment
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Kung Fu Panda[/COLOR], ocena: čista 8/10

Danes sem si, enkrat za spremembo v družbi povprečne starosti recimo okoli 6 let
grin1.gif
), ogledal sinhronizirano različico risanke oz. animiranke in moram reči, da sem bil popolnoma zadovoljen. Zelo simpatična celota in pravzaprav tokrat nimam pripombe glede česarkoli. Začuda, sploh glede na masovno produkcijo podobnih izdelkov v zadnjih leti, ki jim že malce jenja sape, predvsem z vidika inovativnosti (zgodbe itd.). Tudi sinhronizacija je bila kar všečna. Slakonja se je dobro odrezal, razen morda parih vrstic, ki bi jih vsaj jaz kljub slengu vseeno slovnično korigiral (kar nikakor ne bi vplivalo negativno na izraznost - prej nasprotno!).

Za glasbo se kar pozna, da je imel prste vmes H. Zimmer. Kasneje sem se spomnil, da je DreamWorks za Poja gotovo uporabil večino, če ne kar vsega 3D modela, skeleta in kar je še podobnih stvari od Shreka. Še največja razlika med obema je seveda v zunanjem izgledu, v krznu, ki so ga zrenderirali (kot tudi vse ostalo) s pomočjo HP mašinerije.
grims-1.gif

Kdor si je film že ogledal v kinu, naj mu/ji povem, da je po odjavni špici še en mini prizorček.
tongue-1.gif
Ni ne vem kaj, ampak le v vednost.

Toliko za danes, spoštovani, pa lahko noč!
smile-1.gif

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Še en, ki je nasedel... Pravzaprav ne poznam nikogar, ki filmu nebi nasedel, pa čeprav so ga gledali tudi mnogi kolegi DJ-i
tongue-1.gif

nasedel čemu? tip ni gluh? zakaj po n azačetku filma napišejo,da je posnet po resničnih dogodkih
13.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Damage -Ugleden politik se zaplete s punco svojega sina. izvrstna študija moške obsesivnosti in ženske maščevalnosti.9/10

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja in če so napisali? Pa veš pri koliko filmih to piše, pa ni res...

It's All Gone Pete Tong is a 2004 fictional independent mockumentary about Frankie Wilde (Paul Kaye), a DJ who goes completely deaf. The title is a reference to a rhyming slang phrase used in Britain in the 2000s, referring to the BBC Radio 1 DJ Pete Tong, standing for "it's all gone wrong". Like the similar mockumentary This Is Spinal Tap, the film takes measures to appear non-fictional, but Frankie Wilde himself is a fictional character.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zohan 4/10 - Nekaj posrečenih for na temo Palestina/Izrael, potem pa se vse konča. Kot da bi šel v kino sedet uro in pol, da bi slišal 2 vica. Sicer je pa glavni igralec Adam Sandler, tako da je že takoj jasno za kakšno komedijo se gre
tongue-1.gif

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če bi pogledal trailer, bi vedel, da ni vredno ogleda.
grin1.gif

Stardust - 9/10

http://www.imdb.com/title/tt0486655/ (User Rating: 8.0/10 (53,906 votes)

Super film. Domišljijski, pravljica, komedija, romantični, pustolovski... Priporočam ogled v dvoje (pa ne s kolegom tako kot jaz, ko še nisem vedel o čem se gre film.
grin1.gif
)

aplauz.gif
res lepa pravljica 9/10

In Bruges - dobra igra, v redu humor, obvezen ogled za vse ljubitelje mesta
grin1.gif
8/10
http://www.imdb.com/title/tt0780536/

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik decva pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če bi pogledal trailer, bi vedel, da ni vredno ogleda.
grin1.gif

Stardust - 9/10

http://www.imdb.com/title/tt0486655/ (User Rating: 8.0/10 (53,906 votes)

Super film. Domišljijski, pravljica, komedija, romantični, pustolovski... Priporočam ogled v dvoje (pa ne s kolegom tako kot jaz, ko še nisem vedel o čem se gre film.
grin1.gif
)

aplauz.gif
res lepa pravljica 9/10

In Bruges - dobra igra, v redu humor, obvezen ogled za vse ljubitelje mesta
grin1.gif
8/10
http://www.imdb.com/title/tt0780536/

Bom si še jaz tvoj predlog pogledal.
grin1.gif

Nazadnje urejeno: