Kung Fu Panda[/COLOR], ocena: čista
8/10
Danes sem si, enkrat za spremembo v družbi povprečne starosti recimo okoli 6 let
), ogledal sinhronizirano različico risanke oz. animiranke in moram reči, da sem bil popolnoma zadovoljen. Zelo simpatična celota in pravzaprav tokrat nimam pripombe glede česarkoli. Začuda, sploh glede na masovno produkcijo podobnih izdelkov v zadnjih leti, ki jim že malce jenja sape, predvsem z vidika inovativnosti (zgodbe itd.). Tudi sinhronizacija je bila kar všečna. Slakonja se je dobro odrezal, razen morda parih vrstic, ki bi jih vsaj jaz kljub slengu vseeno slovnično korigiral (kar nikakor ne bi vplivalo negativno na izraznost - prej nasprotno!).
Za glasbo se kar pozna, da je imel prste vmes H. Zimmer. Kasneje sem se spomnil, da je DreamWorks za Poja gotovo uporabil večino, če ne kar vsega 3D modela, skeleta in kar je še podobnih stvari od Shreka. Še največja razlika med obema je seveda v zunanjem izgledu, v krznu, ki so ga zrenderirali (kot tudi vse ostalo) s pomočjo HP mašinerije.
Kdor si je film že ogledal v kinu, naj mu/ji povem, da je po odjavni špici še en mini prizorček.
Ni ne vem kaj, ampak le v vednost.
Toliko za danes, spoštovani, pa lahko noč!