Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Lion - 9/10 - ODLIČEN film, če kdo ostane na koncu brez solznih oči mu častim kišto pira
Kaj pa mu manjka do 10-ke? Nisem še gledal, samo firbcam
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Lion - 9/10 - ODLIČEN film, če kdo ostane na koncu brez solznih oči mu častim kišto pira
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Popolnoma. Moje 10-ke so tiste, kjer lahko film z veseljem 10x pogledam.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Toni Erdmann
Film, ki je decembra pobral nagrado za najboljši evropski film leta in je tudi v konkurenci za tujejezičnega oskarja, je požel izjemne kritike že na premieri v Cannesu, direktor Liffa Simon Popek ga je označil za "ne samo najboljši film zadnjega leta, ampak morda kar desetih ali pa petnajstih let.
A to smo gledal isti film? Fak kera bedarija od filma je pa to. 3 ure dolgčasa, bednih for ki se skoz ponavljajo, kaj si ti fukjen. Kok ej pa ta film overrated. Eh waste waste!
Citat:
Toni Erdmann
Film, ki je decembra pobral nagrado za najboljši evropski film leta in je tudi v konkurenci za tujejezičnega oskarja, je požel izjemne kritike že na premieri v Cannesu, direktor Liffa Simon Popek ga je označil za "ne samo najboljši film zadnjega leta, ampak morda kar desetih ali pa petnajstih let.
A to smo gledal isti film? Fak kera bedarija od filma je pa to. 3 ure dolgčasa, bednih for ki se skoz ponavljajo, kaj si ti fukjen. Kok ej pa ta film overrated. Eh waste waste!
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
No da obrazložim zakaj ocena 10. Igra je odlična, glavni lik inšpektorja ima svoj karakter, četudi depresiven. Dialogi so realni brez fantzijskih in odvečnih besed ter komentarjev. Zgodbe so napete in držijo gledalca v pričakovanju in napetosti. Ni ameriškega predvidljivega konca.
Citat:
Me zanima kako ste dojel ali se naslov nanaša na glavne like ali na letni čas.
Citat:
Citat:
Toni Erdmann
Se ne strinjam. Mene je kr malo presenetil, pozitivno. Sicer Toni pretirava s klovnovsko ikono ampak ravno v tem je fora, da pokaže hčeri, da ne potrebuje snifa pa "onega s super spermiji" da se lahko zabava v lajfu. Edino igra me ni ravno prepričala.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Toni Erdmann
Se zelo strinjam. Katastrofa od filma. Slabši je samo še Lobster..
Citat:
Uporabnik AndrejEnej pravi:
Ni ravno film, ampak noben film se ne more kosat s to serijo
Ocena bi bila 10/10, nanaša se na kvaliteto posnetkov, razumljiv jezik pripovedovalca (nisem vedel, da ima že 90 let), učno vsebino itd. in pa seveda da ne pozabim, hudomušnost. Žal ali pač ne, tole me nasmeje bolj kot zvrst filma "komedija".
Zaenkrat sem pogledal Mountains, ampak me je ta del prepričal do te mere, da bom pogledal še preostale dele
Aja, o PLANET EARTH II je govora ...
EDIT: typo