Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pogledal Arrival. Kater dolgčas od filma...podobno razočaranje kot takrat pred leti The Village. Še dobro, da nisem šel tega gledat v kino in zapravit 6 evrov.
La La Land - 8/10 v kino šel zelo skeptičen (sovražim mjuzikle), ven prišel navdušen. Več ne izdam, če ne veste kaj bi gledali z boljšo polovico - obvezen ogled
Live by Night 8/10 - Ben Affleck ''all in one'': napisal scenarij (po knjižni predlogi sicer), režiral, produciral (med drugim skupaj z Leonardom DiCapriem) in odigral glavno vlogo.
Hacksaw Ridge - screener v solidni kvaliteti že na partisu. Dober vojni film, režija Mel Gibson, obvezen ogled za vse ljubitelje Forrest Gump, Saving Private Ryan in drugih klasičnih ameriških vojaških filmov.
Lih včeri pogledal in lahko rečem, da mi je bil res ok. Zakaj? Ker se k sami problematiki komunikacije medgalaksijskih ras pristopi "rahlo" drugače kot običajno. Seveda film zato ni primeren za tiste, ki pričakujejo kaj v stilu Independance day-a torej dvourna streljačina man VS aliens.
Ja, tko napredni, da vidijo v prihodnost, pa ne znajo angleško ... če so že vse v naprej predvideli, bi se lahko še angleško naučili ... ne pa tisti krogci pa packe ...
Ravno gledal Arrival.
Nad pričakovanji, niti nisem pogledal kakšna zvrst je, kakšne ocene ima. Pričakoval sem independance day style, zato sem še tamaledva navdušil da ga z mano gledata
To so filmi na katere se čaka in upa in kakšnih je žal zelo malo v zadnjih letih. Top misterij! 9/10 Odlična pa sta tudi prvi in tretji del. Upam da še bodo posneli ostale 3 dele.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.