Klasika: Katere filme ste gledali? III

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Spotlight - odličen film, ki govori o pedofilskih duhovnikih v ZDA. Statistično naj bi bilo cca. 6% vseh duhovnikov pedofilov (takrat v Bostonu). Bi kar verjel da ta % velja še danes. Tudi v SLO. Priporočam ogled, še posebej forumskemu fajmoštru 8888.

.

Hvala za namig-pogledal.

Pri nas ni nič drugače, vsaj kar se lokalne skupnosti tiče. Raje nalamajo svoje froce, kot da bi jim verjeli, da jih je gospod župnik posilil.

Kdor mi ne verjame naj gre pogledat sodnjiske spise o Joštu iz Artič.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
Kingsman - 7/10
Ali je film "Guy Ritchie-vski" ali so Ritchie-vi filmi bolj "Vaughn-ovski"?
smile-1.gif
Dost zabaven film, ki se ne jemlje preveč resno, kar mi je bilo všeč.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Anthony hopkins igra, že samo zaradi njega se splača pogledat, imo
smile-1.gif

Že Solace je bil eno sranje. Jebiga, ne more bit vsak film jagenčki.
cry12bpy.gif

Se strinjam. Sem sinoči pogledal Solace, pa mi ni bil nič posebnega.

Solace sem na sredini nehal gledati... brezvezna igra, obupna režija...jebena premikajoča se kamera v "trillerju".
bonk.gif

Ne verjamem, da je tako zanič, pogledam danes in poročam vtise
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Uf...Solace je pa res bil krnekaj, sicer nisem gledal, sem pa skoraj zaspal na sredini filma.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.668
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
The Good Lie

good-lie-the.png

with no doubt ---> 8 / 10

Sem pogledal sinoči in film je recimo za silo.Ni slab, ni pa noben presežek. Kakšnih 8,
rolleyes-1.gif
.
Kot sem predvideval, nisi nek zahteven gledalec.
smile-1.gif
Svetujem ti, da se vzdržiš ocenjevanja filmov, ker zavajaš forumaše.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sisters 7/10 - oba sva bila pozitivno presenečena, nič tečnih for ni bilo vmes, se vidi, da sta 2 komičarki ustvarili film (čeprav je včasih to tudi recept za katastrofo).

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ne se ti bost z bajsijem okrog filmov, saj vidiš, da jih celo živi, samo, če pogledaš na njegovo mešanje "vlog" tukaj na forumu..pa še" svetuje" ti- taprav, glede na to, da si še jajc ne zna sam ocvreti.
tongue-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.668
113
Nenasitni Buco,te polna luna daje? Sem ti že pred kratkim napisal, da si zgrešil temo. Šibaj...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Meni si kaj pisal? v katerem filmu in za katerega glavnega igralca si se imel? spet mešaš vloge revež- malo poglej, kdo ima kakšen nick v tvojem filmu, ki ti zgleda na polno špila.
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne se ti bost z bajsijem okrog filmov, saj vidiš, da jih celo živi, samo, če pogledaš na njegovo mešanje "vlog" tukaj na forumu..pa še" svetuje" ti- taprav, glede na to, da si še jajc ne zna sam ocvreti.
tongue-1.gif

Haha, LOL. Vem, kaj misliš. In se strinjam s teboj. Izgleda gospodu ne sežem do velikonočnih pirhov, kaj šele kam dlje, ko gre za oceno filmov. Pač nisem recenzent odličnih, temveč nizko proračunskih filmov ... j.ebi.ga, gre predvsem zato, da zavajam s predlogi slabih filmov ....
grin1.gif

OK, sedaj pa malo resnega pisanja za prej omenjenega gospoda
rolleyes-1.gif

Fadil, ne vem sicer, kaj je zate dober film. Bi mi, PROSIM, napisal zate nekaj DOBRIH filmov? Recimo vsaj 5? Bi bil zelo hvaležen. Resno. Pa da ne brskam po celotnem forumu, ker si ziher nekje že to pisal.

HVALA!
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Aja, pa nikar ne glej filma Kenau, ki sem ga pred dnevi omenjal. Če sta ti bila zadnja dva slaba, pol ti bo ta katastrofalen ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.668
113
Noker - Imdb Alterja
hysterical-1.gif

Tvoje ocene filmov so izgleda Nenasitnemu Bucotu všeč, zato ti je tako stopil v bran. Sam jih bom v prihodnje preskočil, ker žal niso vredne pol kurtza.
wink-1.gif

Srečno,pa veliko veselja pri gledanju filmov.
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.668
113
Nenasitni Buco, zakaj se oglašaš v temi, kjer je debata izključno o filmih in ne o tvojih osebnih težavah? Kje je kakšen moderator, da te opozori in usmeri v tebi bližje teme?