Klasika: Katere filme ste gledali? III

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Southpaw - padec in ponovni vzpon boksarja, kar v redu film, me pa zanima kakko se je glavni igralec natreniral za film
smile-1.gif
- 7.5

Tako, kot vsi "igralci", ki so imeli nenormalne preobrazbe iz debeluhov v mišičnjake - steroidi + hard work.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Back on topic...

Point Break 5/10 - lepi posnetki, zanič in zelooooo luknjasta zgodba. Bi bilo bolje iz posnetkov naredit nek dokumentarec, tak pa je kot da bi jih stran vrgli...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Steve Jobs 9/10 - ogromno presenečenje, šla sva ga z drago gledat, ker ni bilo nič bolj pametnega, na koncu pa sva bila oba ''vau''. Bo treba še enkrat doma pogledat, ker letijo dialogi tak hitro, da ne folgaš sploh vsega spremljat. Priporočam tudi vsem, ki jim za Apple 'dol visi', kot meni na primer.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne vem koliko dialogov v filmu je resničnih in koliko je fikcija, ampak 2 uri mineta v trenutku, sploh ne izpade kot nek tipični biografski film. Tudi odigrano je odlično, Michael Fassbender in Kate Winslet sta super 'par', tudi Seth Rogen ni slab kot Wozniak.

Kaj ima človek od tega? Isto kot ima od ogleda Marsovca, Sex in the city ali biločesa. Toliko, kolikor se ga film dotakne.

Edit: glede ''točnosti'' prikaza Jobsa: ''In September 2015, after seeing a rough cut of the film, Wozniak stated that he felt like he "was actually watching Steve Jobs and the others [....] not actors playing them, I give full credit to Danny Boyle and Aaron Sorkin for getting it so right."

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Točnost me ne zanima, ker me niti najmanj ne zanima Steve Jobs, zato sem vprašal, če je še kaj drugega, kar pusti pečat na gledalcu.

Bom bookmarkal film, mogoče kdaj pogledam, če ne bo kakše bolj pametne izbire, že zaradi igralske zasedbe.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Po pravici povedano, raje to gledam kot Steve Jobs, pa če ne vem kdo vse to priporoča, vključno s tabo
wink-1.gif

Bom poročal, če se spomnim.