Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Saj ne, da so trije mlajši od desetih let, me pa veseli, da si napisal, da ste jih gledali nekateri, torej ne vsi. V poplavi filmov je težko najti dobre, jih je pa dosti, zato boljše, da so napisani, kot ne. Pa grem stavit, da nisi gledal vseh štirih.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne, gone baby gone res nisem gledal, pač pade skozi sito.

Moj post se je nanašal še na zadnjih par ocen.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Ma, ti si tud brihten, ko lesen škorc ... če na nekaj straneh nazaj ne najdeš nekaj dobrega zate, še ne pomeni, da je izbor slab ... pač ne razumeš dobrih filmov
evil.gif

ON:

Trick R Treat .... 4/10
Carriers ...... 7/10

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Groundhog Day 10/10 gledal verjetno ze sestic, murray je car
Lock, Stock and Two smoking barrels 10/10 no comment
Cowboys and Aliens 7/10 meni kul film, ampak samo ce se sprostis in imas v mislih, da je to pac fikcija
Unstoppable 4/10 Cisto nic posebnega film, denzel resi film s svojo igro in dialogi

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
332
183
43
Kingston town
Rise of the planetes of the apes: 3/10

Pred ogledom filma sem vedel samo imdb oceno, nisem pogledal nobenega trailerja in nisem bral nobenih review-jev. Ocena 7,8 je delovala obetavno, tako da sem od filma imel neka pričakovanja. Uvod v film je bil pričakovan, potem se je pa začelo. Prva polovica filma je navadno sranje. Z dvema besedama bi začetek opisal kot pocukran dolgčas. Vseeno sem vztrajal in nadaljeval z ogledom, da vidim od kod takšna ocena in mi še vedno ni jasno. Druga polovica je malenkost boljša od prve, vsaj kar se tiče dogajanja, ampak je zgodba še vedno podn.

Vrgel sem 1h 45m življena stran in noben mi tega ne bo mogel vrnit. Ciljna publika filma je očitno mularija do 14 let.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj pri vsakem filmu kdo glasuje s 1 in 10. Važno je kje je večina ocen.

Še ena moja ocena:

Drive - ne vem kako naj ocenim. Gre za bolj kot ne umetniški film, kjer sem razvelečene scene in upočasnjene posnetke fastforwardiral in ugotovil, da je film dolg 15 min
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Gledal film The tree of life - 2011
Ocene mu sploh ne bom dal, ker ne vem, katero. Dam pa za to oceno 11/10 za fotografijo.
aplauz.gif
Seveda obvezen ogled filma (če že) v HD formatu.

Kolkr sem videl, ga še nihče ni pogledal tle gor, oz. ocenil. Tudi ga ne priporočam gledat, če niste ravno zateženi art ljubitelji filmov.
tongue-1.gif

To je en najbolj depresivnih, brezvoljnih, nepodatkovnih, nejasnih filmov kar sem jih kdaj gledal. Po 15. minutah gledanja si rečeš, ma bom pa zdržal še ti dve uri, saj bo zihr kaj zanimivega v filmu, ker je tolk hvaljen. No, če vam po 15. minutah ni všeč, potem vam tudi do konca ne bo, ker se film vleče od začetka do konca enako, zato raje glejte kaj drugega. (aja, za tiste ki boste prišli do 25. minute - ne, film ni poljudnoznanstveni dokumentarec). Ne se veselit.

Zihr se bo najdu kdo, ki mu je bil film presežek, jaz pa sem izpadel navaden kmet s tem komentarjem. Vendar mislim, da sem povprečnemu gledalcu vseeeno prišparal dobri dve uri.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
jaz sem zaspal poleg, žena pa bila "srečna" in gledala..raje še enkrat pogledam Red Thin Line. ocen ne morem dat, ker je preveč drugačen.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Immortals (2011)

7/10

-> Tolko nazornega klanja pa že dolgo ne.Zgodba je ok, igra (tudi kaki deli borb) pa večino precej slaba.Efekti in počasni posnetki pa so 1A . Glede na 3D sem pričakoval več 3D efektov

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Coming soon 2008 - 7,5/10
Boljša ocena zaradi fajn preobrata in primernega konca.

Čisto solidna grozljivka za malo popestrit večer.
Meni so nasploh bolj všeč te azijske grozljivke. No, tale je najbolj podoben Ring-u.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.