Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Enako. Sem pričakoval več. Matt Damon sploh ne paše v western. Tisti drugi pa je odlično odigral.

V bistvu sem šele zdajle pokapiral, da je bil to Matt Damon.
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Inside Job - dokumentarec o finančni krizi.

Meni je bil všeč, zanimivo poslušat stvari, ki si se jih učil na faksu in potem povezat s prevarami in nategi.

artie

Pripravnik
23. avg 2007
87
0
6
Hangover 2 - no ja, prvi je bil dober, drugi del pa je bolj ali manj samo prestavljen v Bangkok, mal dolgočasno
Bridesmaids - super komedija, priporočam
The Company Man - mal cheesy

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
tretji del ni tolk dober kot prva dva...pac zadeva je zaključena, in je vse že znano, bolj kot ne nezanimivo

Hangover 2, men je bil zabaven, sicer naret po prvem delu kar je tudi za pričakovat, in tisti ki ste bili v BKK so lokacije ki stejih verjetno v takšni ali drugačni obliki tudi obiskali. zakon
smile-1.gif

smo se nasmejali.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Hangover 2 - 8/10, veliko odbitih for (predvsem iz smeri Alana), malo me je motilo ponavljanje zgodbe, čeprav so fore druge.
Se strinjam z oceno. Kaj si pa pričakoval drugega kot ponavljanje zgodbe, saj v tem je bistvo?
Fore so pa res nove, nekatere kar bolane in vsaj mene je film nasmejal na polno
smile-1.gif
!

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

True Grit (2010)

http://www.imdb.com/title/tt1403865/

Kaj pa vem... ni me ravno navdušil. Sicer dobri (čeprav mestoma pocukrani) dialogi, ampak film se kar malce vleče.

Enako. Sem pričakoval več. Matt Damon sploh ne paše v western. Tisti drugi pa je odlično odigral.

Men je bil pa kul film. Tisti stari je take pokal, da sem se parkrat kar dobro nasmejal
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.