Kar verjemi, da ima Zoki podkupljena vsa sodišča v vertikali do samega Boga.Ne morem verjeti.
Kar verjemi, da ima Zoki podkupljena vsa sodišča v vertikali do samega Boga.Ne morem verjeti.
Iz tvojih ust v božja ušesa.kot sem že rekel, 14 dni po tem, ko bo Zoki izgubil na volitvah, bo sedel (v novem zaporu, ki se gradi)
Cilj vsega tega oproščanja krivde eni in isti osebi pa je pri, da ljudje ne bomo več verjeli sodiščem. Torej kradimo, če lahko ljubljanski župančevič lahko vsi. Kako prazna mora biti glava nekoga, ki je kriv pa vseeno oproščen. Stožice pa so še vedno sramota Ljubljane in tu se ne ukrepa več kajne? Greš na kako prireditev pa na določenih mestih rabiš čoln ali pa ribiške škornje da prideš čez luže. Mogoče pa tam nastaja novo močvirje za ljubljanske žabe kdo bi vedel.Kar verjemi, da ima Zoki podkupljena vsa sodišča v vertikali do samega Boga.
Nakladaš.In to vse od ...ko sta kiĆan Plavi in drnovšek na Brionih lizala miloševićevo danko in mu obljubila da bosta zaščitila srbjance v Sloveniji.
a niso bili v ciganskem naselju na Mađarskem?Nakladaš.
Ampak, zdaj bom pa jaz povedal nekaj drugega: daj se no pozanimaj pri kateri familiji v Srbiji je Kučanova familija preživela izgnanstvo v Srbijo med 2. svetovno...
To neće nikad da se desi (ta izguba mislim).kot sem že rekel, 14 dni po tem, ko bo Zoki izgubil na volitvah, bo sedel (v novem zaporu, ki se gradi)
Za začetek, da ne boš do konca življenja prepričan, da so delali zločine samo komunisti. 80.000 izgnancev je bilo približno 10% naroda.Zakaj "so" bili izgnani?
Hvala. Prvi pol sem prebral in vidim, da je v izgnanstvo blo bolje it ko v jamo.Za začetek, da ne boš do konca življenja prepričan, da so delali zločine samo komunisti. 80.000 izgnancev je bilo približno 10% naroda.
Izgnani in pregnani iz Slovenije: To se je dogajalo nam!
V prvih mesecih okupacije in vojne je bilo s slovenskega ozemlja leta 1941 izgnanih in pregnanih okoli 80.000 ljudi. Sedem tisoč, večinoma izobražencev, jih je bilo v prvem valu prisilno izseljenih v Srbijo. Nato so v drugem valu sledili primorski priseljenci po letu 1914 na Gorenjsko in spodnjo...www.dnevnik.si
Posebno lepo se jim je godilo v Jasenovcu Spodnji + še najmanj 300 ostalih.Hvala. Prvi pol sem prebral in vidim, da je v izgnanstvo blo bolje it ko v jamo.
Slovensko zavednega kaplana Jakoba Sema z Ljubnega v Savinjski dolini so ob začetku druge svetovne vojne Nemci izselili v Neodvisno državo Hrvaško. Ustaši so ga, ker se je naglas pridušal nad okupatorji, ki so mu ustrelili brata, deportirali v koncentracijsko taborišče Jasenovac in ga tam kruto pokončali: iz ust so mu iztrgali jezik, naslednji dan pa pobili s krampom in truplo vrgli v Savo. V Jasenovcu so 17. oktobra 1942 poklali še partizanom naklonjene duhovnike Franca Groblerja, Franca Kača, Janeza Kodriča, Anzelma Polaka in Janeza Rančigaja, že julija Franca Riharja in 9. januarja 1945 Franca Orešnika. Ko je kolaborantski katoliški časnik Slovenec našteval imena duhovnikov, umrlih leta 1942, pri jasenovških žrtvah ni niti z besedico omenil, da so umrli nasilne smrti; podrobno je poročal o smrtih duhovnikov samo, če so umrli od partizanske roke.
Nima podkupljena, nadzira jih.Kar verjemi, da ima Zoki podkupljena vsa sodišča v vertikali do samega Boga.