V dolu nimajo hobas cevi kolikor sem uspel videti
A to praviš, da nikogar nič ne briga?No včeraj nam je javna RTV zopet postregla s čorbo, ki jo je skuhal g. Primc proti Jankoviču. Koga to briga, sem vas že prejšnjič vprašal, pa javna RTV še kar glumi s temi prenosi. Hvala bogu, da se bo to kmalu končalo.
to je definicija svobode govore, da kdaj slišiš kaj takega s čimer se ne strinjaš.No včeraj nam je javna RTV zopet postregla s čorbo, ki jo je skuhal g. Primc proti Jankoviču. Koga to briga, sem vas že prejšnjič vprašal, pa javna RTV še kar glumi s temi prenosi. Hvala bogu, da se bo to kmalu končalo.
Mimogrede sem jaz pa že najmanj 100x slišal, da je treba take prenose obvezno predvajat v ŽIVO. Ker to je najbolj pošteno. Brez cenzure.. Naj ljudje vedo kaj si vaš zoki s pomočjo udbomafijskih sodišč, tožilstev policije in medijev vse lahko privošči. Ljudje morajo bit informirani. Ker, če ljudje niso informirani, pol klatijo takšne kozlarije kot jih klatiš ti.Mimogrede sem to slišal že najmanj 100x, tako da ni prav nobene potrebe po prenosu v živo. Lahko pa ta manifest prenaša Nova24, da si malo zapolni program.
si že slišal za daljinec?Mimogrede sem to slišal že najmanj 100x, tako da ni prav nobene potrebe po prenosu v živo. Lahko pa ta manifest prenaša Nova24, da si malo zapolni program.
No saj...V dolu nimajo hobas cevi kolikor sem uspel videti
Ampak drugega proizvajalca. Razlika je v tehnologiji izdelave.
Ne zagovarjam gradnje c0 ampak zgolj tehnična dejstva me zanimajo.
Slišal si, prime se te pa ničMimogrede sem to slišal že najmanj 100x, tako da ni prav nobene potrebe po prenosu v živo. Lahko pa ta manifest prenaša Nova24, da si malo zapolni program.
Zakaj se ne javiš? Nikjer ni napisano, da moraš biti levičar.Evo služba kot ulita za levičarje. Nič delat samo ležat pa kasirat.
Za 60 dni ležanja v postelji 12.000 evrov
Fotografija iz francoskega laboratorija, kjer trenutno poteka enaka raziskava.
Inštitut Jožef Stefan je objavil oglas za službo, pri kateri lahko z mirovanjem v postelji zaslužite 12.000 evrov. Marsikdo je mislil, da gre za potegavščino, a oglas je resničen. Vseeno pa pot do denarja ni tako lahka.
Oktobra 2021 so v namreč Nordijskem centru Planica v sodelovanju z Evropsko vesoljsko agencijo in več ministrstvi zagnali laboratorij za gravitacijsko fiziologijo. Ta bo poleg raziskav, povezanih z misijami v vesolju, prispeval tudi k medicinskim raziskavam in potrebam življenja na Zemlji.
Zdaj k raziskavam v kaboratoriju vabijo prve prostovoljce. V njej bodo primerjali učinke različnih vadbenih strategij za potovanje v vesolje.
Med raziskavo bodo morali sodelujoči ves čas ležati, se vsaj z eno ramo dotikati hrbtišča postelje, leže bodo morali opravljati tudi malo in veliko potrebo ter se umivati in prehranjevati.
Kot je navedeno v oglasu, iščejo prostovoljce moškega spola, ki bodo 60 dni mirovali v postelji. Moški morajo biti stari od 18 do 45 let, težki do 95 kilogramov in v dobrem zdravstvenem stanju. Raziskava bo potekala od septembra do decembra 2023. Plačilo, ki ga prostovoljcem ponujajo, znaša 12.000 evrov bruto.
Če vas sodelovanje zanima, pošljite prijavo na brave@ijs.si.
A. V.
Piše ne. Ampak, če se plačuje za NEdelo, se podrazumeva, da je to "posel" za levičarje.Zakaj se ne javiš? Nikjer ni napisano, da moraš biti levičar.
Jaz to ne bi mogel.Poskusi ti 3 dni ležati ter leže jesti, scati in srati. Pa si poskusi zamislliti, da bi to počel dva meseca.
Kaj, pa bi se me naj prijelo? Naj grem v LJ transparente držat za žabarje, ali kaj?Slišal si, prime se te pa nič