I
Izbrisan uporabnik #488
Tako je, radarja so bili pika na i in skrajni doseg lopovske združbe Kangler&Co.
Ded je šel preprosto daleč.
Nerazgledani in nepoučeni, ki nimajo pojma o razmerah v MOMu, mislijo in vidijo samo radarje kot problem.
Milijoni EUR pa so izpuhteli v firmah Kanglerjevih privržencev itd...
Samo v informacijo.
Tlakovanje trga je namesto 1mio stalo preko 2mio, pa še to smo dobili kitajske tlakovce, celo Pohorje pa polno tonalita.
No sedaj trga ne upajo z ničemer posipati, ker bi jih "razneslo".
Skratka slabše tlakovce kupili za 2x višjo ceno
dobavljal pa je seveda Kanglerjev človek/sorodnik.
---------
Polomija = mb. tržnica
Izkop luknje za MAX (polonija, nasedla investicija)
.
.
.
Ni, da ni, kjer je lahko se je kradlo, zaposlilo svoje ljudi brez referenc s sumljivo kupljeno izobrazbo itd.
In potem mi nek Pepe pametuje o radarjih in prometu.
Pelji se po cestah in ulicah Maribora.
Pojdi po parku...
Kangler je ribnik v parku "saniral" dve leti, da je kazil mesto v času EPK. Vse je bilo krivo, od gnezdenja ptic itd...
Ne mi o radarjih govorit, to je bila zadnja finta, ki mu ni ratala, plenjenje občanov za minorne prekrške, ki so iz vidika varnosti povsem brezpredmetni, npr. prevožena rdeča luč v konici, ko je itak vse zabito.
In delitev plena s privat firmo.
Ja pa kje si to videl...
Napaka je bila v tem, da je glupa država vzela delo policistom in pustila, da občinski šerifi preko svojih debilnih redarjev kasirajo in vznemirjajo občane ter se gredo neke lokalne policaje.
Teh pristojnosti ne bi smeli vzeti-razdeliti.
In potem mi tu nek dolenc pametuje o radarjih in prometu, ko sploh ni navajen na semaforje in mestno vožnjo, saj je po moje do prvega semaforja oddaljen 50km, pa še to je tisti nad prehodom za pešce in se ustavlja, ker misli, da je vlak
Ded je šel preprosto daleč.
Nerazgledani in nepoučeni, ki nimajo pojma o razmerah v MOMu, mislijo in vidijo samo radarje kot problem.
Milijoni EUR pa so izpuhteli v firmah Kanglerjevih privržencev itd...
Samo v informacijo.
Tlakovanje trga je namesto 1mio stalo preko 2mio, pa še to smo dobili kitajske tlakovce, celo Pohorje pa polno tonalita.
No sedaj trga ne upajo z ničemer posipati, ker bi jih "razneslo".
Skratka slabše tlakovce kupili za 2x višjo ceno
---------
Polomija = mb. tržnica
Izkop luknje za MAX (polonija, nasedla investicija)
.
.
.
Ni, da ni, kjer je lahko se je kradlo, zaposlilo svoje ljudi brez referenc s sumljivo kupljeno izobrazbo itd.
In potem mi nek Pepe pametuje o radarjih in prometu.
Pelji se po cestah in ulicah Maribora.
Pojdi po parku...
Kangler je ribnik v parku "saniral" dve leti, da je kazil mesto v času EPK. Vse je bilo krivo, od gnezdenja ptic itd...
Ne mi o radarjih govorit, to je bila zadnja finta, ki mu ni ratala, plenjenje občanov za minorne prekrške, ki so iz vidika varnosti povsem brezpredmetni, npr. prevožena rdeča luč v konici, ko je itak vse zabito.
In delitev plena s privat firmo.
Ja pa kje si to videl...
Napaka je bila v tem, da je glupa država vzela delo policistom in pustila, da občinski šerifi preko svojih debilnih redarjev kasirajo in vznemirjajo občane ter se gredo neke lokalne policaje.
Teh pristojnosti ne bi smeli vzeti-razdeliti.
In potem mi tu nek dolenc pametuje o radarjih in prometu, ko sploh ni navajen na semaforje in mestno vožnjo, saj je po moje do prvega semaforja oddaljen 50km, pa še to je tisti nad prehodom za pešce in se ustavlja, ker misli, da je vlak