kje se končajo pooblastila/se začne nadlegovanje?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.722
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...
Tomi, bodi vesel, da imaš tako punco, da še kdo drug za njo pogleda... Pač je zdele policaj, jutri bo komunalc, itn...

Sam pa znaš zbirat komplimente
zmaga.gif

Se strinjam..Tomi bi bilo bolje, da bi policaj rekel, mater si grda, tu maš položnico za 60€.
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
meni je načeloma vseeno kaj bi ji rekel, pač poklicala me je takoj za tem šokirana rahlo, zgleda je pač ne rajca če ji nekdo obljublja da si jo bo zapomnil pa njeno tablico, stalkanje pač ne paše vsem zgleda, čudno ne
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Se strinjam..Tomi bi bilo bolje, da bi policaj rekel, mater si grda, tu maš položnico za 60€.
evil.gif

hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pa se zavedas, da so vsi ti tvoji znanci se 20 let nazaj nalomili vsakega, ki ni pobegnil ko so prisli na intervencijo?

Kje?

Že takrat so počakali, da so se sklofali med sabo, potem pa "intervenirali".

In glih takrat so začeli "delat" tisti, ki so komaj prilezli skozi 3 letno poklicno šolo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pa se zavedas, da so vsi ti tvoji znanci se 20 let nazaj nalomili vsakega, ki ni pobegnil ko so prisli na intervencijo?

Kje?

In glih takrat so začeli "delat" tisti, ki so komaj prilezli skozi 3 letno poklicno šolo.
Glede na to, da v vsaki temi, kjer je omenjena policija, izpostavis dejstvo, da so v zacetku 90 let v policijo na dokvalifikacijo sprejemali tudi kandidate s koncano triletno solo, sklepam da so bili to vse tvoji sosolci. Predlagam da si izboljsas samopodobo. Nic manj nisi ce mas triletno solo koncano. Ko bos to sprejel pri sebi se tudi z drugimi ne bos obremenjeval. Vem da je moje sklepanje butasto, ampak nic manj od tvojega namigovanja da so ljudje s koncanimi triletnimi solami kaj manj vredni.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.866
6.520
113
Nisem vsega brala, samo prvi post, pa ne morem verjeti, da je kdorkoli pripravljen temu nameniti minuto, ma sekundo, po tem ko se štarta avto in odpelje. Zdaj me že skoraj 10 let ni ustavil policaj, pa lahko samo upam, da če bi me, da bi še vedno bil pripravljen malo poflirtati in "na meni ne najti nobenih pomanjkljivosti". Če bi se takrat malo bolj fokusiral na svoj radar, bi jih najdu
tongue-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.228
2.834
113
Lublana
Obišči stran
Zelo podobno zadevo je doživela ena moja bivša pred leti. Je bila totalno razpi**ena zaradi vsiljivega in sluzastega policaja. Meni se vseskupaj niti ni zdelo tako grozno in se mi je zdelo, da punca rahlo pretirava. Nobene prijave ni bilo in kmalu se je pomirila in življenje je šlo dalje. V glavnem meni se to še vedno ne zdi tako zelo grozno, je pa lahko odvisno od primera kako daleč je nek človek (policaj) pripravljen iti in ali jo ima namen stalno nadlegovati. Je pa še ena zadeva tukaj, ki je precej zoprna, če z žensko tako flirta med službenim časom nek zaposleni v trgovini ali avtomehankar itd... ni tako hudo, ker ga ženska, če ji kaj ne paše lahko popolnoma ignorira in odide stran, naprej po svojih opravkih brez da mu karkoli razlaga, med policijskim postopkom pa to enostavno ni možno brez posledic za osebo v postopku in to je po mojem največji problem. Policaj izkorišča moč uradne osebe za svoje osebne blesarije. Vsi vemo, da ni fajn, če te policaj ustavi samo za to, ker mu je dolgčas, zelo zoprno pa postane, če se začne osebno vtikati vate ti pa mu ne moreš reči dej odhebi in se mirno odpeljati.

Pa te prometniki bi laho že vedeli, da jih itak nihče ne mara. Kaj jim ni jasno?
wink-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
O groza, kok ste eni strogi do uradnih oseb
bonk.gif

Jst sem naprimer dons eni gospe, ki me je poklicala, rekla, da me tok trebuh boli, da se komaj z njo zgovarjam. Pa je bla zlo prijazna do mene (čeprav bo mogla plačat
evil.gif

No ja, mogoče zato, ker bo reva mogla plačat.
wink-1.gif

Ampak res no, k je mene policaj ustavil zarad prehitre vožnje, sem se mu skor sesula na volan in jo odnesla z minimumom.
cheer.gif

Vi se pa sam kregat hočete za vsako malenkost.....sej pol ni čudno, da mate tolk težav
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Kje?

Glede na to, da v vsaki temi, kjer je omenjena policija, izpostavis dejstvo, da so v zacetku 90 let v policijo na dokvalifikacijo sprejemali tudi kandidate s koncano triletno solo, sklepam da so bili to vse tvoji sosolci. Predlagam da si izboljsas samopodobo. Nic manj nisi ce mas triletno solo koncano. Ko bos to sprejel pri sebi se tudi z drugimi ne bos obremenjeval. Vem da je moje sklepanje butasto, ampak nic manj od tvojega namigovanja da so ljudje s koncanimi triletnimi solami kaj manj vredni.
467716-post_slo.gif

Kaj je narobe z nekaterimi s končano triletno šolo?? Te so še najmanj škode naredili, plačevali pa za vse grehe visoko izobražene mešalce megle.
Ja, Patriot ima problem, ko sodi človeka po šoli in ne po osebnosti.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.951
-8.676
113
Ti imaš pa probleme z nepismenostjo. Z leti ima probleme patriot, ne tomi.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Se opravičujem. Ampak, sem ime popravil, ampak bistvo pa še zmeraj obstaja.
S čim imaš pa ti problem??? Mogoče s tem, da takoj linčaš za malo napako ???

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Hehe ... kera tema ... pr vas pa zgleda bolj slabo zgledajo sodelavci, ker pri nas ni treba "nadlegovat" punc med postopkom, te kar same
smile-1.gif
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Torej problem je bil, da policaj ni bil dovolj lušten?
tongue-1.gif

Citat:
Uporabnik tomi pravi:(...) ampak so nalomili tiste, ki so vedeli da si zaslužijo (...)

"Vedeli"
wink-1.gif

Se pa strinjam, da stari policaji (ki so sedaj že 60-80 let stari) so bili čisto druga generacija. Sem vedno poslušal kako je dobro dati starega in mladega skupaj, "ti mladi so prepotentni", ampak to je itak logično pri skoraj vsakem poklicu.

Nečesa se pa morda ti stari ne zavedajo, ker so že v pokoju. Časi so drugačni, ZELO drugačni. Ljudje so drugačni, vsega je več, večje, bolj kompleksno.

Policija je vedno odraz naroda kateremu služijo oz. pardon, ga represirajo.