Citat:
Uporabnik igi pravi:
za moj občutek zadeva ni profesionalna. Enako bi rekel za "Apolotov" komentar, kjer omenja, da se pač malce poheca občasno...
In enako je pri recimo zdravnikih, maserjih, trgovcih....komerkoli, ki dela s strankami.
Dokler nisva glih na "ti" ali pa se vsaj delno ne poznava, potem bi me "hec" zmotil. Sploh pa hec v smeri, ki bi že lahko mejil na nadlegovanje.
Ko se pa stranka v postopku malo poheca, pa niste tako razumevajoči.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
za moj občutek zadeva ni profesionalna. Enako bi rekel za "Apolotov" komentar, kjer omenja, da se pač malce poheca občasno...
In enako je pri recimo zdravnikih, maserjih, trgovcih....komerkoli, ki dela s strankami.
Dokler nisva glih na "ti" ali pa se vsaj delno ne poznava, potem bi me "hec" zmotil. Sploh pa hec v smeri, ki bi že lahko mejil na nadlegovanje.
Sicer se zavedam da sm preveč na free in da se včasih šalim tud ko to ni primerno.....
Ampak ko potegnem črto......raje kdaj zaj.... kot pa da bi živel v svetu z zategnjenimi odnosi.....
Bi mi šlo preveč energije
Sorry prijatel Notranjc
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
niti ni, ker sem nazadnje plačal ker sem baje prevozil polno črto pa je nisem, pa sem vprašal če lahko kaj naredim pa sta mi rekla da ne, ker sta 2 jaz pa sam, pa sta mi rekla, če nebi napihal mi nebi napisala kazni, pihnil sem pa seveda pod dovoljeno mejo (spil eno pivo)
tak da tega ne kupim, policaj ti lahko vedno najde nekaj če mu pač nisi simpatičen, če ne si pa zmisli, itak mu ne moreš nič.
pač mam tako nesrečo, da te 3x v življenju kaj sem plačal za prometne prekrške so ble kazni potegnjene iz riti in jih nekako ne morem videt sploh, tak da ko vidim kakega tega mladega policaja naduvanega nekak ne morem prijaznega delat
aja to s polno črto je blo okol 21:30 na robu rajona, se pravi sta filala dnevno kvoto pred koncem šihta
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...
Tomi, bodi vesel, da imaš tako punco, da še kdo drug za njo pogleda... Pač je zdele policaj, jutri bo komunalc, itn...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...
no, men je tud tole s prijavo čisto pretiravanje. Pač jo je še malo ogovoril - Tomi, bodi vesel, da imaš tako punco, da še kdo drug za njo pogleda... Pač je zdele policaj, jutri bo komunalc, itn...
skratka, nasmehni se ob takih dogodkih in jih oba štejta kot komplimente.
Kaj bi šele naredil, če bi jo na kakšni žurki kdo ogovarjal, in bi bil zraven?