kje se končajo pooblastila/se začne nadlegovanje?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
Torej,

policist sam na patrulji, ustavi mlado punco in jo začne zasliševat, prvo o opremi, ko vidi v prtljažniku potovalko, začne spraševat kje je bila, kam je namenjena, če pozna te kraje?

nadaljuje s tem, da ga zanima če je dobila kaj za valentinovo

in pol še če pride na zlato lisico, da bo tam delal in ga lahko poišče.

zaključi pa s tem da reče, da ne more napisat nobene kazni, saj na njej ni pomankljivosti

je sploh možno sprožiti kak uraden postopek? ali pač nič nebo ker je bil sam in je pač besedna uradne osebe proti navadnemu smrtniku?

poslal se je že mail komandirju pp na rajonu katere se je to zgodilo, generalnemu in pa informacijski pooblaščenki

zgleda bo treba neko panoramsko kamero dat v avto, da se bo posnelo te kljukce, kak si dovolijo vse in še več
uf-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Eh model......mislim da je cajt da zamenjaš babo......je namreč mal preveč zategjena

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
ja ne, dajmo pod preprogo pomest neprimerno obnašanje, da se nebo revček ki obeso kot ravnatelj
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.050
5.657
113
Sem prav vesel da nisem uniformiran......kolker se hecam na terenu drugač
wink-1.gif

Mene pa moti da ko sem po SLO al pa Avstriji so sami zategnjenci na terenu......ok na Štajerskem ste mal boljši k ste mal sončkasti....sam ti pa tvoja sta to zgleda sfalila...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
problem je pač, ker je njen foter tudi policaj, in pač ve, kaj more povedat in kaj ne
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Potem bi mu lahko že na licu mesta povedala, da ga to nima kaj brigati. Jaz se jim pri takih vprašanjih (kam greste, ipd) samo nasmehnim.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Ce je njen foter policaj in jo je zmotilo da ji je rekel da na njej ni pomankljivosti naj potozi ocku in bo ocka povedal svoje temu predrznezu. Ce meni da je bil postopek nekorekten naj poda pritozbo na postopek. Ocka policaj nedvomno ve kako in kaj glede tega.

Sicer pa...ne vem sam nikoli nisem flirtal s strankami...prej pac kak hec...(gospod srno ste zbili...a se zavedate da ste vzeli zivljenje? Ni je vec. Ubil ste jo. A da je kar skocila na cesto? Kaj se je v resnici dogajalo vesta samo vidva...ampak ona je zdaj mrtva...) vse skupaj pa deluje kot delanje slona iz muhe...ampak vsakemu svoje...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Če te Policaj vpraša kje si bil oz kam si namenjen. A če se lahko zlažeš. Brez resnejših posledic

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
foter je že upokojen, stara garda policaja, mu raje ne bo povedala, ker nebi ostalo samo pri besedah
evil.gif

predvsem pa me isto zanima kot zgornjega ... v čem je fora v spraševanju kje si bil pa kam greš ?

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.522
955
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
foter je že upokojen, stara garda policaja, mu raje ne bo povedala, ker nebi ostalo samo pri besedah
evil.gif

predvsem pa me isto zanima kot zgornjega ... v čem je fora v spraševanju kje si bil pa kam greš ?

Kolega kakih 15 let nazaj, ko smo bili še mlajši on pa pogosto žejen.

Ko so tisti večer še treznega ustavili.

Gospod je bilo kaj alkohola?
....Še ne...:)
Imamo akcijo veste....da se ne bomo slučajno kje srečali.
Izogibajte se me
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.050
5.657
113
In zakaj niste prasca prijavil zarad grožnje?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
men se pa ne zdi tole za kako prijavo.
Jebiga tipu je bla všeč. Vrjetno je samski. Pa je pač probal mal po flirtat.
Če jo bo imel na piki in jo bo redno ustavljal in spraševal podobno, potem pa je zrelo za prijavo ja. Po enem "pomežiku" pa res ne bo sveta konc.
Počas bo lahko vesela, da ne bo ekonom lonc edini, ki bo za njo žvižgal;)

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.817
5.927
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Če te Policaj vpraša kje si bil oz kam si namenjen. A če se lahko zlažeš. Brez resnejših posledic
Mu lepo rečeš da ga to čisto nič ne briga.

Ko te ustavijo pokažeš dokumente, obvezno opremo, potem je tvoje sodelovanje konča, razen če imaš čas&navdih in jih potrolaš nazaj.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
samo ko ga 3 na dan zavrnejo, pol pa mene ustavi, pa tud ni fajn
grin1.gif
ker te si pa vzame 15 min da mi najde nekaj, pa četudi pregorelo žarnico, sploh pa se gre za to, da imajo v službi verjetno kaj druga za delat

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.817
5.927
113
btw, v prometni policiji sta 2 v patrulji.
Razen pri motoristih policajih, ti delajo pretežno sami.

Kamele0N

23. jul 2008
42.050
5.657
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
samo ko ga 3 na dan zavrnejo, pol pa mene ustavi, pa tud ni fajn
grin1.gif

Sej ni nujno da je pedr....tud če je polcaj
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.050
5.657
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
men se pa ne zdi tole za kako prijavo.

Sem ravno komentiral na ZS ki sem ga dobil češ da preveč za policijo navijam...

Zdej cel halo.......če bi mu pa babo ustavu Zlatan Ibrahimoviæ osebno bi bla pa prec mehka...pa noge narazen (tokrat brez da bi to Tomi zvedu)
evil.gif