kikirikijevo mandljevo maslo

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Kje naj najdem omenjena masla.
Iscem nesoljena in nesladkana. Torej 100% maslo.
Kaka spletna ebay preverjena stacuna pride tudi v postev.

Lp

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Nisem.Sem pa prodajalca našel visoko na seznamu (low price+shipping) in glede na ponudbo in rating, ve kaj dela in ima top robo.
smile-1.gif
Zakaj pa v Slo ne pošilja s prve , pa boš moral vprašat.Vsekakor pa jaz nebi dalje iskal, ker ta ima res vsega boga pa poceni bo, razen če bo nabil poštnine.

Jaz bi mu direkt povedal, kaj in kolko si želiš pa ti naj javi ceno skupnega pošiljanja.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Iz prve roke?
Probal naročal?
No itak nimajo nič na zalogi
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Podobna stran je tudi bulkpowders.co.uk
Meni deluje povsem identična.
Sem pri njih naročil kikirikijevo maslo in je glede na ceno daleč najboljše, tako da se pripravljam na novo naročilo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Aja, madona, sploh nisem gledal če je zaloga ali ne. Malo čudno, da nimajo, mogoče zaradi novega leta.

Jaz sem nabavil arašidovo maslo, res je čisto brez vseh dodatkov in samo praženi arašidi, s kožico!

Okus je zelo drugačen od tistih, ki se dobijo pri nas, seveda, ker ni kemikalij
smile-1.gif

Drugače pa, če ne rabiš ogromne količine, si lahko narediš vse doma, jaz sem si, parkrat, pa je čisto ok.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Zgleda identično ja, očitno enak dobavitelj, edino dostava je tu malce višja, edino če se zbere naročil za 200 funtov
wink-1.gif

pikanika

Pripravnik
26. nov 2007
131
0
16
Zagotovo imajo arašidovo maslo brez vseh dodatkov v DM, njihova znamka Alnatura. Je pa grob, cena je cca 2 € za en mali lonček, mislim da 200 g, 250 g.

V bio eko trgovinah se najde tudi od drugih znamk, samo večina arašidovega masla vsebuje vsaj sol, ta iz DM je sigurno brez.

Nazadnje urejeno:

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Se strinjam, tudi jaz predlagam tega arašidovega iz DM. Preverjeno fajn.
Mandljevega še tudi sama iščem....

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
V DMju za to ceno imajo vse dodatke.
Sladkor in palmovo olje.
Jaz pa hočem brez dodatkov in ga nimajo.

Imajo le mandljevega ki pa je 250g skoraj 8€
bonk.gif

na spletu pa je kilo 12€.
Če dodam še poštnino ki je cca 7€ me je polovico ceneje.
Kikirikijevo pa je kilo slabih 6€

Tudi v BIO trgovini v Planetu tuš je vse s sladkorjem (trsnim) ali pa dodano palmovo olje.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Kot sem že omenil
V DMju vsa kikirikijeva z dodatki.

Jaz ravno naročil
2x kilo kikirikijevega brez soli, sladkorja in palmovega olja s poštnino 17,41€
Naše oderuške trgovine so adijo
evil.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Iz prve roke?
Probal naročal?
No itak nimajo nič na zalogi
frown-1.gif

Jest sem kupoval vse stvari katere sem uporabljal pri fitnesiranju iz myprotein.com...tudi tale peanut butter (crunchy in smooth) - sploh glede cene vs. kvaliteta...pojedel ene 4 pakunge, kkšno četrtino imam še v hladilniku. TOP zadeva, se pa moraš navaditi...to je "čistak" in nima 1% skupnega od podobnega masla iz naših trgovin.
Kje vidiš da ni na zalogi?? ..paz poštnina je cca. 5 funtov...do 25 kg teže paketa
smile-1.gif

Pri naših prodajalcih je treba pazit....v DM se kupuje Omega 3 kapsule in vse vitamine v prahu...pa si nardiš top mešanco. Najbolj se mi zdi nategnjen folk kateri šumečke kupuje...tist ni vredno 5% cene...ok to je blo že mal off topic.
smile-1.gif

Veselo ga jej na žlico, tole za mazat ne bo...sam sem ga sicer z ovsenimi kosmiči mešal....žlica na dan je dovolj.

Nazadnje urejeno:

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Zakaj pa ne bi bilo za mazat? Jaz ga komot mažem na kruh, palačinke, prepečenc.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Če ga imaš v hladilniku, kar je pametno...postane čisto trd in ga v bistvu ne moreš. Zdej odvisno zakaj ga avtor teme sploh želi, kombinira pa lahko vsak kakor mu paše. Sam ga jem izključno zaradi potreb omega 6 in 9, pri fitnesiranju, 1 žlica s kosmiči in wheyem za zajtrk. Kot sam veš se zadeva 1000% razlikuje od "komericalnih" zadev oz. "sranja" ki je na policah v trgovini.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kaj imajo pa na tej strani kej za mal se zredit doberga:)?
bi še kej vzel, da ne bom samo kikirikijev;)