Pri ročnem menjalniku za zgolj kontakt pritisneš oz. držiš start tipko. Pa ključ mora biti seveda v avtu ....Stisneš start tipko brez da bi imel nogo na bremzi. DSG. Kako je s kvačkalico ne vem.
Vže brez da držiš sklopko?Pri ročnem menjalniku za zgolj kontakt pritisneš oz. držiš start tipko. Pa ključ mora biti seveda v avtu ....
Ker?Jaz tudi keylessa vžigam na način, kot sem prej na ključ... najprej stisk gumba da dobi kontakt, nato še stisk za vžig.
splača ne, ker je pač samo dodatek, ki ga (ponavadi) extra zaračunajo.Mene pa nekaj zanima, preprosto:
- se splača to imet ali ne?
- je bolj varno ne imet tega?
Hvala v naprej in LP, K
Pri novem Mercedes C. Če zaklenem na ključ in 2x pritisnem tipko za zaklenit, potem deaktivira key less in ne morejo skenirat signala.splača ne, ker je pač samo dodatek, ki ga (ponavadi) extra zaračunajo.
udobno pa je. najbolj vidiš, ko uporabiš avto brez tega.
glede varnosti pa, obstajajo naprave. koliko imaš možnosti, da bodo ravno teb zaradi tega sistema...
Načeloma je luštna zadeva ker se ne ukvarjaš več s ključem..imaš ga in je to to. Ko trogaš iz štacune ti ga ni treba iskat po žepih, ko se usedeš v avto spet ne...uporabna reč.Mene pa nekaj zanima, preprosto:
- se splača to imet ali ne?
- je bolj varno ne imet tega?
Hvala v naprej in LP, K