https://trgovina.omega-air.si/cevi-in-razvodi/objemke-za-cevi/objemke-s-polzastim-vijakomVsi moji priklopi (co2, pivo, protipovratni, razdelilc) imajo smrekico s 6mm premerom.
Kakšne objemke uporabljate za te 6mm cevke?
Ponovno moram v nakup O-ringsov (tistih malih, ki grejo na kovinsko cevko za Co2 in na kovinsko palčko za pivo). Ima kdo stalnega "dobavitelja" na ebayu oz. aliexpressu ali vsakič sproti iščete najcenejše variante?
300 metrov maš pešPonovno moram v nakup O-ringsov (tistih malih, ki grejo na kovinsko cevko za Co2 in na kovinsko palčko za pivo). Ima kdo stalnega "dobavitelja" na ebayu oz. aliexpressu ali vsakič sproti iščete najcenejše variante?
Sicer imam pa 2 km Ti od pivovarne pa 1 km. BTW, na Google maps ste na veliko tagirani!300 metrov maš peš
Tud jest bi se pripporoču.Kupi viška, kupim od tebe!
Jaz sem resno mislil,naredi grup buy in razpošlji.Tud jest bi se pripporoču.
Jutro!Ta in naslednji teden sigurno ne bom šel. Potem pa ob priliki. Seveda lahko tudi za druge vzamem, distribucije se pa ne bi ravno šel. Enkrat že, ne pa, da bi postala praksa
Javite mi kaj in koliko bi kdo česa imel (lahko tudi po drugih kanalih), pa bom vzel in poslal oz. izročil. Vzorce bom pa svoje vzel, saj imamo vsi enake kege.