Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Torej mi lahko en hyundai nudi enak komford kot bmw/audi/mercedes/bentley,...?
Katera limuzina od hyundaja pa te gre 250, ima masažne stole, vakumsko zapiranje vrat, al pa recimo rabimo 400 konjev,
samozatemnitev vseh ogledal, aktivni žarometi?
Čakaj malo če se gremo luksuz pa mi ga ponudi s korejcem, bom že plačal, samo daj mi zadnjo sodobno tehniko v vozilu,...
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Hyundai je nov v tem segmentu, toyota pa je z lexusom rabila 20 let, da jo približno kdo resno jemlje. V Evropi še to ne pretirano. LS-a na cesti sploh še nisem videl. Namerno pa pravim toyota, ker se tudi equus in genesis ne bosta dolgo imenovala hyundai. Za prvi resen poskus v takšnem razredu jim je menda pošteno dobro uspelo.
Ja.Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Lexus je standard v ZDA že preko desetletje. Raritete so zaradi njega postali MBji.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zanimivo, da vsa ta jajca od chairmnov, directorjev, genesisov vlecejo na Mercedes S klaso. Jaka mi inovatiovnost.
MB rariteta zaradi Lexusa. V Ameriki je MB se vedno pojem za avto. Lexus ni slab avto, je pa dalec od tega, da bi zasencil MB. Bil pred kratkim v Nemciji ter preizkusil novi E limuzino in coupeja. Avijon od avta. Lexusa nisem vozil, razen IS, sem jih pa podrobno pregledal (serija gs se mi zdi), nikakor ni to to. Manjka jim tisti "smek", ki ga ima svabo.
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Drezanje hyundaia v premium razred je malo hecno. Imajo serijo odličnih vozil za "majhen" denar. narediti top avto in upati na prodajo je pa brezvezno... te hyundaije bodo kvečjem na kitajskem prodajal in prodali...
Imeti avto za 100k€ je predvsem stvar imiđa... lep primer je phateon... avto, ki je dobesedno "das auto" in ga lahko mirno primerjamo z a8, s, 7, pa ne.... imeti predračun za 120k€ za omenjeno 3-jico in VW... žal ne gre...
kupiti 100k€ avto na keš je pa itak čisto mimo... in ta vozila so kupljena ponavadi na operativne lizinge, kar pomeni da je avto v firmi prikazan kot strošek... simpl... in po parih letih ne moreš kar nehati plačevati leasinga... po poteku pogodbe je vedno črta, pod katero pieš koliko si še dolžan ali pa ti vrnejo.. vse se da...
lp