Kdo prodaja Ople tukaj?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
očitno nisi razumel.

prvo si napisal, da nemci tolčejo ceno dol našim, da naše so rabljene skor dražje kot nove (mogoče, ker odpravijo vse težave v æasu garancije), sedaj praviš, da ti je pasalo. seveda paše dat 30% manj za nov avto kot pred letom dni. sedaj si pa zamisli tiste, ki menjajo na dve, tri leta. kako izgubo so pokasirali od ljubljene firme.

to mi je mim že pri fordu in citroenu, opel je pa še en v vrsti.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
pa sedaj pride čas za belo jakno z muco.
cheer.gif

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.524
956
113
Glede na to, da avto kupujem za 10 let me stuacija na trgu rabljenih niti ne zanima prav močno.

PS Kar se pa cenovnih politik tiče me pa nobena stvar ne preseneti več. Delam v komeciali. (kupujem in prodajam tehnično robo, sam ne avte).

PPS Ko enkrat delaš v komerciali slej kot prej ugotoviš, da so cene izdelkov primerljive s hišnimi številkami.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vidim jest kam pes taco moli..

3 plus nad dva je 5. šofer ne more ven, torej ajz ostanem na parkingu.
4+ nas dva avtomatsko odpadem.

jaz ti zrihtam, di pa voziš in potem te jahajo..

e ne može.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Saj ne da bi zapenjal glede znamke, ampak mislim da sem zadnjič bral nekje test od novega A4.
Za 2,5 faktor cene od vectre si ne morjo privoščit tempomata (ne rečem ima ogromno ostalih "bonbončkov" samo tempomat ob taki ceni (skoraj 2x od nosnovne) pa da ga ni
bonk.gif
.

Je pa res da se 3 leta stari audiji prodajajo za ceno nove vectre-ampak v končni fazi je več izgubil na njem kot pa če vectro po treh letih zapelješ na odpad.
KO pridejo insignie, bodo leto stare vectre po 12-15 kE?! To bodo nekateri res "veseli"
Če pa bo nabavna cena isignie okrog 30 (s podobno opremo in motorizacijo kot sedaj vectre) potem pa jo znaš po letu dni prodat za enako ceno kot sedaj kupit.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.524
956
113
Insignie Caravan ne bo vsaj še 1 leto, prej 1,5 leta.
Tudi ne bo več Caravan. (poznavalci že vejo kaj to pomeni, v dobrem in v slabem)

Cena Insignie bo pa res tak okrok 30k€.

Drugač je pa tema primarno namenjana Oplu. Za tiste, ki ne berete naslovov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazadnje urejeno: