vsaj strešne folije niso obstojne na UV. po nekaj letih na soncu se same trgajo... ne vem kako je s fasadnimi folijami
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Firma je pa zemljo kupovala od ljudi povezanih z upravo. Zato je pa šlo vse v maloro ...
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Ti SUMIŠ, da so ga nasrkali tudi podizvajalci?
Jaz sem 100%, da so ga nasrkali tudi podizvajalci in 99%, da smo ga skozi kakšno od državnih bank nasrkali tudi vsi davkoplačevalci.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Velik fail,tole je samo še za podret, tako dotrajano zgleda.. Edini plus je, da se je investitor fajn opekel zaradi pohlepa, čeprav sumim, da so ga nasrkali tudi podizvajalci.
Po parih letih se pokaže kak fail so tovrstne gradnje...dobesedno za farbanje folka. Gor poknejo leseno fasado (logiš brez napušča, ker ni 'in') da tisti trenutek zgleda 'fensi'...po parih letih se pokaže dejansko stanje. Kakorkoli že, leseni del bo v parih letih zgnil (dvomim da je uporabljen kak eksotičen in trpežen les). Sicer ne vidim dobro iz česa je streha ..se bojim da bo delila podobno usodo kot fasada - v parih letih potrebna menjave.
Citat:
Uporabnik panaque pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Bojda gre za macesen, ker nisem ravno strokovnjak za les, ne upam trditi, kako se obnese, slišal sem, da je recimo tik zelo odporen na razne 'mokre' razmere, plus po mojih izkušnjah z morja, se dobro drži na raznih plovilih
Les je nek brazilski, ne vem katera vrsta, sem pa takrat dobil vzorec dolg cca 60 cm in je dilca težka kot satan, veliko težja kot macesen.
So pa to takrat šraufal na fasado kot da majo prvič mašino v rokah, vse nekaj cik-cak šraufi.
Originalna barva lesa se vidi še na kakšni dili pod oknom, bi pa to seveda moral na nekaj let mal naoljit ali kakorkoli že vzdrževat....v glavnem - porazno vse skupaj. Objekt datira po mojem v leto 2007.
So pa tiste cajte, ko je bilo denarja vsi vse lahko prodal, enkrat se pač zadeva ustavi in to je le en del zgodovine projektov v naši preljubi deželi...
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Jst sm pri 25ih to naredu na klik. Iz 200 na 50. Zato te ne razumem.
Priceless je bit na svojem brez tasce in da ti starsi ne uletavajo k muhe polet v flet.
Da bi pa zdej su nazaj sobivat s tasco al pa mojimi starisi, ja res nocna mora. Loh pridejo se kdaj na obisk, k je tko fino k grejo in toj to.
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Firma je pa zemljo kupovala od ljudi povezanih z upravo. Zato je pa šlo vse v maloro ...
Dejansko so kupili od fizične osebe, tko da ni blo tle mahinacij
Kot da jaz nisem dovolj povdaril, da so kupili od ljudi (ki so mimogrede fizične osebe), povezanih z upravo ...Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Dejansko so kupili od fizične osebe, tko da ni blo tle mahinacij
Pa saj to je naravnost IDEALNO za "mahinacije".