Kdo bi bil kriv v tem primeru?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne, ampak le za svoj čas se sekira...
tongue-1.gif

Dej ne vmešavi se, če nimaš poante. Tip mi grozi, kako bi me rad porinu v križišče, bil storilec umora/uboja, zraven mi pa pridiga še o njegovem času.
Umora/uboje? Če te porinem na praznen pas glavne ceste? A bo meteorit nate padel ali te bo infarkt od strahu?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik sass pravi:

ampak poglej zdaj to: po tvojem razmišljanju na cesti, ki ima po dva pasova v vsako smer, v krišišču ne smeš menjati smernih pasov, povsem legalno pa lahko zapelješ na nasprotni pas in nazaj? recimo konkretno, se voziš po levem pasu po dunajski v LJ. v križišču dohitiš počasnejše vozilo, ki ravno tako vozi po levem pasu. po desni ga ne smeš prehiteti, ker bi tako menjal prometni pas (kar je v križišču prepovedano), lahko pa ga prehitiš po levi, tako da zapelješ na nasprotni smerni pas?

Dvopasovnice so ločene z dvojno polno črto - se pravi če greš na "drugo" stran, to glih ni po predpisih oz. dovoljeno.

In ne posplošuj mojih izjav - sem se vedno sklicaval na točno določeno situacijo (glej slike, ki so bile pripopane ob vprašanjih).
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Æe je placa dosti, ga je dosti. Potem je samo še vprašanje, ali znaš vozit ali ne. Nekateri očitno ne znate.
In potem se nekateri čudijo, zakaj je na cestah, kot je ...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
V kolikor je stranska cesta vključevalna, se ve brez kakršnekoli debate da je kriv ta, ki se vključuje (tam primer sam pogosto doživljam na Dunajski, ko se vključujem s črpalke...le da vem, da padobranci gledajo samo na svojo rit in se razvrščajo glede na semafor pred njimi...tebe niti opazijo ne..torej moraš ti njih)