Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Moški, so pa hitro pogruntali, da me ne impresionirajo draga darila, ampak recimo bolj to, da ko pridem domov najdem dnevno v svečkah,.:
uuu, romantik.
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Moški, so pa hitro pogruntali, da me ne impresionirajo draga darila, ampak recimo bolj to, da ko pridem domov najdem dnevno v svečkah,.:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Evo še raziskava: http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/slovenke-se-nimajo-casa-zabavati.html
Me je pa kap ob tem: četrtina moških v povprečju na dan preživi z otrokom pol ure ali manj??!
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
uuu, romantik.
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Predvidevam, da si ksz pozabil, drugače mi ni čisto jasno, zakaj to meni razlagaš
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Predvidevam, da si ksz pozabil, drugače mi ni čisto jasno, zakaj to meni razlagaš
ksz
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Že res, samo problem nastane recimo da babo prevaraš, se hoče ločit, in pol ti z ipike hoče vse pobrat,...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Že res, samo problem nastane recimo da babo prevaraš, se hoče ločit, in pol ti z ipike hoče vse pobrat,...
Citat:
tko da ne morš tipe krivit za ženske zblojene trenutke. tut če bi jz zdej npr. dal vsak cent za žensko, je še vedno ženska tista ki je .... če me totalno izkoristi. če maš ti enga rd, ne boš vzel vsega kar ti ponudi. v glavi normalnega človeka so neke meje, preko katerih ne bo šu in če človek nima teh mej, potem je on kriv in ne tisti ki mu nudi stvari