Kdaj bodo kaj poštimali ceste?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa saj so zdaj obnovili cesto v Vodicah in s tem začeli smrtno ogrožat vse ki se v konici želijo odcepit iz AC.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Cesta spodnj Hotič, vace je dolga ene 3km. Spodnji km je precej slab. 400m so ga lani preplastil, 400m ga bodo drug teden, 100m (do naslednjih 200m ki so PS) bodo pustil za seme za drugo leto. Wtf, da ne morejo potegniti se tiste serpentine?

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Na tej cest bi lahko že veliko naredili naši vrli policisti, ki bi kaznovali tudi tiste, ki mečkajo po cestah in delajo v avtomobilih vse drugo kot vozijo.

Se nekako prebiješ čez Medvode in na krožišču ujemeš penziča v Merivi ali podobnem skropucalu od avta in potem se veselo do Loke vozi 60 km/h na uro, ker ata ne zna več pa tudi manj vozit kot 60 km/h na uro - tudi čez naselje je brzina ista.

Drugi specialci so kamioni (ne vsi) tudi tukaj več kot 60 km/h ne gre - danes smo se od Loke do Ljubljane vozili za enim takim - kolona za njim pa vsaj 20 avtomobilov. Boh ne daj da bi se umaknil in spustil kolono naprej.

Prehitevati kolone pa ni smiselno, ker nič ne narediš.

Ampak najlažje se je ob cesto postaviti in lepo stati zraven avta in čakati na tiste, ki malo prehitro pripeljejo. Pa še to vedno stojijo na istih mestih že vse od kar imam izpit za avto.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Fe3

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Daj povej te punkte, da se bom bolj mirno vozil proti Loki. Zadnje čase sem skoraj tedensko tam. Videl že v Godesicu kontrolo pa se nekje se mi zdi. Če pa imaš še točke v poljanski dolini pa sploh super. Od Loke do Kranja pa pele tempomat.razen zadnji ovinek pred Kranjem

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Do sedaj so bili v Mednem tam, ko se zavije proti progi in malo naprej na avtobusni postaji je parkiran stacionarni od Jankoviča ponavadi VW Up.

Medvode na vrhu klanca, tam kjer se zavije h elektrarni.

In pa na Godešiču, ko greš proti Ljubljani tam kjer avtomobile prodajajo - skrijejo marico zadaj za drvarnico in stoji ob cesti.

Imaš pa v Ljubljani/Šentvid še radar, ko se notri zavije v industrijsko cono (to ponavadi zvečer)

Če ima še kdo kakšno lokacijo pa naj sporoči.