Volitve so že mimo. Dejansko ima država končno dovolj denarja, da je začela malo bolj množično popravljati ceste.Niso se odločili kar tako...volitve pa to Semaforji pridejo tudi komplet novi
To je tipična preplastitev.https://maribor24.si/lokalno/strpno-daljsi-zastoj-na-cesti-slivnica-hoce-proti-mariboru/
Kakšna bo ta obnova?
Zgleda kot neko flikanje pol pa preko neki mikroasfalt.
To pomeni da bo na oko lepo z avtom pa boš skakal kot sedaj?
baje bo par dreves padlo, pacienti se že oglašajoKaj pa bo v MB na ljubljanski, baje nek podvoz delajo, samo si ne morem predstavljat kje
Stari, izkušnje. Sem mislil da je to samo neslana šala, pa sem čez svoj vozni staž ugotovil da ni...Ded, se mi zdi da prav iščeš kako na vedno nov način izkazati svojo debilnost
Za trgovine na levi imaš vzporedno cesto. Iz trgovin proti CE lahko greš po tej vzporedni cesti proti MB eno križišče naprej od carinarnice in potem levo na Tržaško, ali pa npr. od Leclerca v drugo smer na Ptujsko in potem na AC.Za nekoga, ki se ne vozi tam vsak dan, so obvestila slaba. Kako iz smeri Mb priti do lokacij na levi strani? To bi si zaslužilo več informativnih tabel. Ne vem, kake informacije (če sploh so) so pri trgovinah za smer Celje. Ujel sem, da je pri carinarnici (verjetno ta stavba ni več to ) iz smeri Lancoma prepovedano zavijanje levo, čeprav semafor tu deluje. Je to nujno? Če so obvozi jasno označeni, potem ni problema.
Jaz sem se sicer peljal mimo in me ni zanimalo, kako priti kam, ampak opazil pa tudi nisem nič markantnega.