v sredo sem v centru dobil kazen za parkiranje, in sicer v ulici za Cankarjevim domom, tam ob avstrijski ambasadi. priznam, da nisem parkiral v box, ampak so včasih bili tam boxi in tudi avto ni nikogar oviral, tudi preglednosti v križišču ne, ker je le-to kakih 15 m naprej. je bilo vse okoli vse zasedeno (ne samo na tistem parkingu), jaz pa že zelo pozen, in sem pustil avto tam za cca. 15 minut. pridem nazaj - Obvestilo policije. dobro, okej - če ne bi nasproti mene, na enak način parkirana še dva avta, ki sta bila tam pred mano, in ko sem odhajal, je ena teta ravno prihajala k avtu, možno celo da z avstrijske ambasade. oba seveda brez kazni za parkiranje.
zdaj pa mene zanima - lahko kaj ukrenem proti temu na način, ali plačamo vsi ali noben, lahko sploh kakšno pritožbo spišem? ne rečem, če ne bi bil edini tako parkiran, tako sta bila še dva nepravilno parkirana, pa brez kazni.
in še eno vprašanje - avto ni bil moj, temveč od šefa, šef pa tisti trenutek v Belorusiji? lahko tudi tu kaj ustvarimo?
zdaj pa mene zanima - lahko kaj ukrenem proti temu na način, ali plačamo vsi ali noben, lahko sploh kakšno pritožbo spišem? ne rečem, če ne bi bil edini tako parkiran, tako sta bila še dva nepravilno parkirana, pa brez kazni.
in še eno vprašanje - avto ni bil moj, temveč od šefa, šef pa tisti trenutek v Belorusiji? lahko tudi tu kaj ustvarimo?