Ne samo vsi te imajo na ignore.Moram še enkrat vprašati. A se moje poste v tej temi namerno ignorira?
Sem ti dal všeček za pomoč.Moram še enkrat vprašati. A se moje poste v tej temi namerno ignorira?
Napačno pišeš pa si ne more s tvojim pomagat. V tujini ne poznajo sklica. Uporablja se polje namen.Moram še enkrat vprašati. A se moje poste v tej temi namerno ignorira?
Če firma namesto da javi kdo je voznik samo prekškarju izroči položnico v dobri veri da jo bo ta plačal ta pa je ne plača, bo prekrškar težko dobil novo položnico na dom.Potem dobiš na dom z višjo ceno (kar ravno beremo tule).
Ko je prišla kazen v firmo bi moral povzročitelj plačat zadevo in bi bil problem rešen.
Napačno pišeš pa si ne more s tvojim pomagat. V tujini ne poznajo sklica. Uporablja se polje namen.
Jaz sem danes placal 60 (127 na 100) in moral odgovorni osebi poslat potrdilo. Ce ga ne bi, bi pac javili moje podatke. Pa smo tud kao urejena firma no.Če firma namesto da javi kdo je voznik samo prekškarju izroči položnico v dobri veri da jo bo ta plačal ta pa je ne plača, bo prekrškar težko dobil novo položnico na dom.
Zato pa je za podjetje edin pravilen postopek,da se odzove tako, da javi kdo je bil glede na potni nalog voznik vozila v času storjenega prometnega prekrška. Pri nas imamo take primere na mesečni bazi in zmeraj se postopa tako.
Samo vi premalo komplicirate.Jaz sem danes placal 60 (127 na 100) in moral odgovorni osebi poslat potrdilo. Ce ga ne bi, bi pac javili moje podatke. Pa smo tud kao urejena firma no.
Za pike ne vem, se pa zna davčna najavit . Ker potni nalogi/službena vozila so ena od zadev, ki jih najbolj preverjajo. In če podjetje ne more v vsakem trenutku pojasnit, kdo je vozil vozilo, potem ima velik problem.Kdo pri nas dobi pike, če je avto od podjetja in se ne razjasni, kdo ga je vozil?
Izmenjava pik med državami še ni možna, je pa v planu.
Odgovorna oseba podjetja dobi plačilni nalog.Kdo pri nas dobi pike, če je avto od podjetja in se ne razjasni, kdo ga je vozil?
Izmenjava pik med državami še ni možna, je pa v planu.
Ni res. Pri nas imamo jasna pravila, kdo lahko vozi službena vozila, ki se jih lahko uporablja tudi privat, ampak nadzorovat pa tega ne morejo in ne morejo vedet, kdo je v privat času v resnici vozil.Za pike ne vem, se pa zna davčna najavit . Ker potni nalogi/službena vozila so ena od zadev, ki jih najbolj preverjajo. In če podjetje ne more v vsakem trenutku pojasnit, kdo je vozil vozilo, potem ima velik problem.
Abejž, a da se da, če pa je bojan rekel, da se ne daJaz sem danes placal 60 (127 na 100) in moral odgovorni osebi poslat potrdilo. Ce ga ne bi, bi pac javili moje podatke. Pa smo tud kao urejena firma no.
Nobene luknje ni in komentiraš stvari, o katerih nisem pisal. Nobene luknje ni. Ni pa res (in samo o tem sem pisal) da firma ve (ali mora vedet), kdo v vsakem trenutku vozi službeni avto.Ko sem imel jaz službeno vozilo sem ga lahko tudi v privat času le jaz vozil.
Ampak tudi ce imate tako, je pac odgovoren tisti, ki je podpisal pogodbo za privat vozilo, razen če pove, kdo je vozil. Ali je to spet ena brezvezna luknja za to, ne rabiš plačevati svojih neumnosti.