kava-organo gold

caffe

Zelenc'
15. jun 2013
1
0
1
Koliko od vas, ki imate toliko proti tej kavi je dejansko probalo produkt organogolda? In koliko od vas je poizkusilo delati s tem podjetjem da lahko rečete da je nateg? Podjetje in njihov koncept delovanja je URADNO REGISTRIRAN v sloveniji, a so potem tudi bencinske črpalke nateg ker prodajajo drago nafto? Kar se produktov tiče, pa najprej DOBRO raziščite kaj vsebuje in potem DOBRO raziščite še tiste vsebine posebej, nato pa govorite z argumentom, ne pa prazno lajanje. Lepo vas prosim, najprej preverite sistem, produkt potem pa bodite pametni. Najlažje je doma sedet, se pritoževat nad vsem sistemom države, podjetij, živet od socialne podpore in nikoli nič premaknit. Pri svojih 20ih letih sem iz nule brez denarja ali kakršnegakoli poznanstva vplivnih ljudi, z organogoldom ustvaril lepo mesečno plačo v 6ih mesecih. Pa vrjemite mi da ne od sedenja pred računalnikom in TV-jem, ampak sem DELAL! Tako da "dzuly" brez skrbi, NI nateg, sem se dobro prepričal.!

Nazadnje uredil moderator:

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.461
5.050
113
Ne se razburjat, ti lahko pritisk previsoko dvigne in ti tudi rai-shi oz. genoderma ne pomaga kaj dosti
redface-1.gif

Mrežni marketing - čist cool zadeva, če želiš nekaj dodatno zaslužit, da boš pa od tega resno živel, ne stavi vseh kart na to,
po vseh mrežnih marketingih ki sem jih spoznal skoraj noben "nov" ne zdrži več kot dve leti... struktura se podre, vodilni se umaknejo
provizija pa ponikne...

Zadeva je v osnovi čisto legalna, seveda če ti delaš vse lagalno, ali imaš odprt s.p. oz d.o.o. peko katerega posluješ, odvajaš davke,
prispevke itd... če je pa ta zadeva spet nekaj preko USA, kreditnih kartic brez imena in priimka in ne prijavljaš dohodkov, je pa to delo na črno in je kaznivo...

Zdrave gor, zdravje dol, sem probal tudi organic gold, neka bela kava mi je bila po okusu všeč, vendar sem pred časom prišel do zaključka, ki je res medicinsko potrjen, da je največji škodljivec sladkor in sladila... vsi ti produkti pa v glavnem vsebujejo dobre količine sladkora, tako da to ne gre skupaj z logiko o zdravih stvareh... Zdrav je zeleni čaj iz filter vrečke, ne pa nek kavni prašek....
Vsi prodajajo zdravje, če bi to res toliko delovalo, pol bi morali biti že vsi zdravi in suhi, ter se počutiti nadzemeljsko...

Če res to verjameš, svaka ti čast, ker potem res lahko prodajaš, meni osebno je to predraga kava... javi se pa prosim čez leto ali dve,
ker me zanima ali bo zadeva obstala, sicer ne vem po kateri veji si se znašel, poznam enega akterja ki je veno vejo pripeljal v SLO in vem da mu je samo za denar in ni prvi MLM ki ga je spravil dol iz avstrije in popokal šila in kopita ko se je zadeva podrla (legalna zadeva kar se poslovanja tiče).

Veliko sreče in če ti gre dobro, se ne oziraj kaj si drugi mislijo, važn da ti veš za sebe!

p.s. res me zanima glede dohodka, ti gre dobro na bruto ali na netto osnovi (netto - plačani prispevki in davki) ker je to lahko kar konkretna razlika.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.461
5.050
113
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Najvecja provizija je od novačenja novih "distributerjev".

Če bi bil Triglav, bi bila pa to top izbira
evil.gif

Vsak posel nekje več prinese nekje pa manj ane, verjetno ti tudi raje kakšnega življenca spišeš kot pa en avto narediš?

Nisva midva najbolj kompatibilna ane
rolleyes-1.gif

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sem rekel zato, ker je moj dober prijatel, ki nikdar ni sel v MLM v tega pa šel. Kupil bronast pakat, navleku se mene na predstavitev posla.

Dokler ni kupil paketa mu ni nihce povedal da mora on mesecno kupit za najmanj 100 eur kave, da je lahko aktiven član ( prejemanje provizij iz naslova novacenja in prodajanja kave ).

Na vprasanje koliko prometa je potrebno naredit za 3 - 4 k eur je Ales Oblak, ki naj bi imel mrezo 500ih "clanov" rekel da med 50 - 70 tisoč eur.

Ves kolk energije in časa je potrebno vlozit vase in mrezo "distributerjev" da "ti" prodas za 50.000 eur kave VSAK mesec. Aja pa navadna kava 30 vreck je pri "distributerju" 16-17 eur. Jo natepavam na sihtu ze 3 mesce. Isti ku.rac, jst se ne pocutim nic drugace kot prej na kavomatih.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Matej

Očitno tvoj kolega ni poznal pravih oseb, da je plačal 100€ za paket, uporabnik @caffe je " iz nule, brez denarja " uspel v tem poslu, morda mu je kdo podaril kak paket
evil.gif

Ta organo gold mi pride naprej kot oni čaj " chang shlang ".

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Dej preber kaj sm napisu, on je vzel srebrni paket, za 100 eur mora on zdaj po nakupu paketa kupit robe organo gold da je AKTIVNI član / mesec.

Sreberni paket je pa okol 500 eur. In ne mors se it "posla" ce ne kupis enega izmed paketov. Aja po on je dubu cevga fuka kave za teh 500 eur, ni glih piramida v smilsu dej dnar tle maš pa ene "knjige".

Pa pravm da kava je cist OK, pac kava sej veš ni to čaj, k si reku čang šlang.. 16 eur za 30 vrečk pa tud ni neki.

lp

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Zakaj ne stopi nekdo do uveljavljenega ponudnika kave in vpraša, kakšna bi bila provizija za mesečno 50.000€ prometa... pa da vidim, kdo bo MLM potem zagovarjal...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Dej preber kaj sm napisu, on je vzel srebrni paket, za 100 eur mora on zdaj po nakupu paketa kupit robe organo gold da je AKTIVNI član / mesec.

Sreberni paket je pa okol 500 eur. In ne mors se it "posla" ce ne kupis enega izmed paketov. Aja po on je dubu cevga fuka kave za teh 500 eur, ni glih piramida v smilsu dej dnar tle maš pa ene "knjige".

Pa pravm da kava je cist OK, pac kava sej veš ni to čaj, k si reku čang šlang.. 16 eur za 30 vrečk pa tud ni neki.

lp

Za 500 eur dobiš 50 kg kave, npr. barcaffe je cca. 1 eur = 100 gramov.
Pa da se gremo kao da je to full huda kava in da je ajde 40 eur kg in če odštejemo provizijo in da je nabava okol 25 eur/kg, ker če se greš biznis, ti ne morejo prodajati po prodajnih cenah in če se greš par % marže si en k***c od poslovneža, kar večina teh čunga lunga sekt misli da so biznismeni za dol past...moraš dobiti za 500 eur dobit vsaj 20 kg kave. Kolk jo je dobil ta tvoj kolega te kave?

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Kava kot sama je na fjertik profitabilen posel.

Verjetn si poguglov da ves da je "fora" te kave v ganodermi. Se pravi da je noter ena pizdarija od zravilne gobe ki dejansko to je. Ce bi ti to ganodermo kupoval posebaj te pride ena tableta 50 centov. V vsaki vrecki kafe je en odmerek ganderme. Zdej jst nism sel preverjat ce je to res, ampak to povejo na "novačenju".

Uglavnem, ni point da ti distribuiras kavo v paletah pa do trgovca, ampak prodajat ljudem. To je nocna mora za trgovce, ce bi tolk in tolk % ljudi dejansko se odlocilo za to kavo. Ker je kava cist ok, jo bo folk pil. Jst jo bom dokler mi jo bo frend dostavlov recimo.

Ni to glih natega, denarna piramida, scam kakorkol ze. Sam ce si sposoben met mrežo 500 ljudi ki so dejansko aktivni, se pravi da novačijo in hkrati dilajo kavo. To pa nis.

https://soundcloud.com/valentin-rozman/organo-gold-bled-24-marec-2012-oblak-kava-gregori-ganoderma

Rec da tip ni kralj. Njemu recimo ratuje. Cist posteno, je iz tapravega testa za mrezenje ljudi.