kava-organo gold

Car

POSTman
4. avg 2007
8.575
1.827
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik dzuly pravi:
ja samo zaradi te teme sem se prijavila in sm se v to vpisala pa po vseh forumih piše da je nateg pa sm hotela še vaše mnenje.....in že ugotavljam tudi sama da je nateg
wink-1.gif
Ja, ostani tukaj, boš še velikokrat nategnjena od alter jebačev....
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.308
3.929
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Počasi, počasi...najprej je potrebno "obdelati" in uokviriti sam izdelek
tongue-1.gif

Se pravi je treba na pranje da ti razkrijejo poslovno skrivnost, ki se ji reče cena? Al je to javno? Al je cena definirana v smislu cena + bonus - tarifa + stroški - provizija = noben ne ve kolk stane kava, še manj koliko za njo zapravi še manj pa koliko z njeno prodajo zasluži....skratka ima občutek da služi, v resnici pa minus oziroma 3x preplačan izdelek, mislim kavo mislim župo rjave barve.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
ksz

Vau tista druga kava je točno nasprotje kavi, pa je še vseeno kava? Noro.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik jurga pravi:

Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
pa še to najboljša in najdražja je kava ki jo perdelajo sloni ( najprej jih hranijo z zrnami kave jih ti poserjejo in to ti je najboljša kava )

si mislil tole: http://en.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak
in tole je tvoj slon: http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_Palm_Civet

drugač pa še en izpad od eko-bio-teroristk...

evo ti slone ki serejo kavina zrna
hysterical-1.gif

www.zverce.si/bi-pili-kavo-ki-so-jo-prebavili-sloni

pozdrav.gif

ki si @zetor
sprasujem se.gif

prebiraš kavina zrca
sprasujem se.gif

pozdrav.gif

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
nope. po dreku kar ti brskaj...

Citat:
Uporabnik jurga pravi:
pa še to najboljša in najdražja je kava ki jo perdelajo sloni
ti piše v tvojem linku: Slonja kava je podobna kavi kopi luwak, najbolj znani in najdražji gurmanski kavi na svetu... fak. in je šlo 5 minut...

_64631500_64631292.jpg

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik dzuly pravi:
žiujo ali je kdo že v tem poslu organo gold......zanima me ali je nateg ali kaj druzga hvala za pomoč

Od kar dodajam organogold kavo pri točenju goriva, se mi je moč motorja povečala za 75%. Ravnotako se je življenska doba motorja podaljšala za 500.000 kilometrov.

*vdihavanje izpušnih plinov, ima v tem primeru blagodejni učinek

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
v reviji ZA SRCE ( februar 2013 ) si preberite članek kava in srčno - žilne bolezni
in vam bodo nekarere stvari bolj jasne kot sedaj.

A bi se dal dobit kaksen scan tega clanka?

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
v reviji ZA SRCE ( februar 2013 ) si preberite članek kava in srčno - žilne bolezni
in vam bodo nekarere stvari bolj jasne kot sedaj.

A bi se dal dobit kaksen scan tega clanka?

bo skeniral in ti poslal daj kontakt na ZS

pozdrav.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.682
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
meni je pa zadnjič nek model, znanec, parkrat sva se do takrat videla, predstavil nek napitek, ultraenergetski, poseka vse Red Bulle in Burne, pa še popolnoma naraven je.

nima cukra (čeprav je sladek za popeezdit), no, ima pa neko ekstra naravno sladilo, ki pa v Sloveniji menda še ni dovoljeno, v Ameriki, od koder pijača oz. prašek prihaja po letih razvoja in piljenja formule (kakšne formule, če gre za naravno zadevo) zato se še ne prodaja na veliko.

skratka, tisto raztopino sem takrat popil, zanimiv okus, ampak to je to. in me je tip še par tednov moril, da to se je treba navadit, da je to posledica zasičenosti, in da morem na koncu dneva potegnit črto, da učinkuje. in mu nisem mogel dotupit, da ne, name nima učinka. plus, na vrečkah ni niti enega napisa, razen Blue, nobenih sestavin. ničesar. zato sem lepo podarjeni testni vrečki spravil na varno.

je še kdo slišal za to varianto? modre vrečke, obstaja menda tri vrste napitkov, pa napis Blue čez ...

me je pa tudi prosil za ekstremno molčečnost pri tem, ker sem takoj rekel, da glede na to, kake urnike imamo fotografi, da bi to, ako res učinkuje, lahko bil čisti hit, kaj rabiš kofete, pa Red Bulle, če to zjutraj pred šihtom spiješ in si cel dan nabit z energijo ... skratka zelo sumljivo, vsaj meni ...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.182
16.458
113
To je to ja. Se pa zadeva že nekaj časa prodaja po Sloveniji ampak spet na isto foro kot tista kava OrganoGold pa Herbalife pa še kaj podobnega bi se našlo, tako da ni potrebna nobena extremna molčečnost ali kaj podobnega, se zadevo že kar lepo oglašuje naokoli, morda se un tip samo boji konkurence
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
je še kdo slišal za to varianto? modre vrečke, obstaja menda tri vrste napitkov, pa napis Blue čez ...

Da model ne prodaja tega mogoče:

red-bull-editions.jpg

Prvi pisani Red Bulli pred kakim letom, ki so bili samo za promocijo, so imeli samo napis Blue (in Red, Silver) na veliko čez piksno, nič drugega. Je bil pa enak font kot na teh končnih.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.682
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
to je to, ja ... ne vem, meni je predvsem sumljivo to, da ni nobenih sestavin napisanih (čeprav, zadnje čase je itak vseeno, kaj je napisano, itak je neki tretjega not ...
wink-1.gif
)

plus - name ni imelo nobenega efekta ... je pa dobrega okusa, pa sladko za popeezdit ...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Evo sestavine....ni pa to neki ekstra energy drink...men zgleda bolj kot pre work out za fitnes. Zadnje cajte popularna maca sestavina, sladilo pa stevia. Tud če bi bil aspartam ne bi bilo nič hudga....tist k se zdej ob moji izjavi križa naj pogleda npr. na svoje Orbit čigume, al pa Lekadol plus C v omari kjer ga ma...hehe
smile-1.gif
glede tega sladila je bila pač medijska gonja...sedaj mečejo notri ali Suklarozo ali pa Stevio.
V glavnem....še ena faking podn sekta. So mi pa zanimive kako lahko to legalno prodajajo saj vitamini močno presegajo dnevne priporočene odmerke...pomoje jih bo hmal kakšna inšpekcija obiskala...čeprav sam pravim da ni nič narobe s tem (sam sem jemal še višje doze in ni bilo nič narobe), ta RDA lestvica priporočenih količin je pa preko 30 let stara....so pa športne trgovine v SLO umaknile izdelke s prevelimiki vsebnostmi vitaminov. Še podlaga http://www.uradni-list.si/files/RS_-2010-104-05351-OB~P002-0000.PDF#!/pdf ...upam da so se kaj pozanimali, in da se jest motim...čeprav kot sem povedal, športne trgovine so kar poštimale zadeve in umaknile nekatere izdelke, oz. prepolovile dnevni odmerek (npr. prej 1 kapsula, sedaj polovica kapsula)
1712257-blue.jpg

Priponke

• 1712257-blue.jpg
    1712257-blue.jpg
    51,8 KB · Ogledi: 166
Nazadnje urejeno: