meni je pa zadnjič nek model, znanec, parkrat sva se do takrat videla, predstavil nek napitek, ultraenergetski, poseka vse Red Bulle in Burne, pa še popolnoma naraven je.
nima cukra (čeprav je sladek za popeezdit), no, ima pa neko ekstra naravno sladilo, ki pa v Sloveniji menda še ni dovoljeno, v Ameriki, od koder pijača oz. prašek prihaja po letih razvoja in piljenja formule (kakšne formule, če gre za naravno zadevo) zato se še ne prodaja na veliko.
skratka, tisto raztopino sem takrat popil, zanimiv okus, ampak to je to. in me je tip še par tednov moril, da to se je treba navadit, da je to posledica zasičenosti, in da morem na koncu dneva potegnit črto, da učinkuje. in mu nisem mogel dotupit, da ne, name nima učinka. plus, na vrečkah ni niti enega napisa, razen Blue, nobenih sestavin. ničesar. zato sem lepo podarjeni testni vrečki spravil na varno.
je še kdo slišal za to varianto? modre vrečke, obstaja menda tri vrste napitkov, pa napis Blue čez ...
me je pa tudi prosil za ekstremno molčečnost pri tem, ker sem takoj rekel, da glede na to, kake urnike imamo fotografi, da bi to, ako res učinkuje, lahko bil čisti hit, kaj rabiš kofete, pa Red Bulle, če to zjutraj pred šihtom spiješ in si cel dan nabit z energijo ... skratka zelo sumljivo, vsaj meni ...