Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Mat ne ve kdo je bil, pa imaš 3 atije?
1 ja, 5 pa ne. V zahodnem svetu ne.
Kje pa so meje kaj je bedarija in kaj ni? Logično je, da so oče, mama in otroci družina. Če sta lahko 2 očeta in otrok družina, zakaj potem ne bi mogli bit 3 mame, 2 očeta in njihovi otroci družina? Ali pa 85 let star moški, ki posvoji enega majhnega otroka? Ali pa se 2 družini združita v eno večjo in tako ustanovita novo družino?Citat:
Pišeš bedarije, ki nimajo veze s tem zakonom.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Mat ne ve kdo je bil, pa imaš 3 atije?
1 ja, 5 pa ne. V zahodnem svetu ne.
Kaj pa če sta 2 mamici in 2 atija?
Kje pa je meja, koliko ima lahko otrok mamic in koliko atijev?
Citat:
Pišeš bedarije, ki nimajo veze s tem zakonom.
Citat:
Logično je tudi, da ni boga pa kaj to meni pomaga? Ta logika. Če je toliko drugače mislečih.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
So homosexualci več vredni kot ostali?
Ja. Tako kot večina tega kar pride izpod tvojega peresa, opažam.Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Dva pedra bosta posvojila otroka in ga ne bosta znala prehranjevat in učit osnovnih življenskih stvari..in bosta dobila eno varuško ki bo mogoče povsem slučajno lezbijka..
In bodo vsi štirje navdušeno tako ali drugače skrbeli za nebogljenega in zmedenega otroka..
A je to zate bedarija? Dogajalo se pa zireh bo...
Citat:
Ti si zadnji papučar, ki bo meni govoril za kaj naj se brigam in za kaj ne.
To, da razmišljam je itak zate že preveč zahtevno, ne obremenjuj se še o čem razmišljam, to je napredni tečaj zate.
Sploh pa mi grejo počasi (ne tako počasi) že na organ tvoji izpadi o "pedrih", enačenju le teh s hitlerjem ipd., označevanjem za nesposobne tretjerazredne izmečke tega sveta. Stvar je še bolj komična, ker se sam predstavljaš kot velik homofob, rasist, nacionalist in neprilagojen bedak.
Smatraj to kot zadnje opozorilo.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
O katolibanih je enkrat goba rekel pol manj sovražne besede kot jih Suzica izreče v vsakem svojem postu, pa je dobil od mene 3 tedenski ban.
Citat:
Ti pa paranoični snecer sta pa itak iste gobe---ateista KI BI POBILA VSA KRŠČANE!!!!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Ti pa paranoični snecer sta pa itak iste gobe---ateista KI BI POBILA VSA KRŠČANE!!!!
Niti enega mojega posta nisi razumel, niso krivi kristjani v širšem smislu, ampak organizacij, ki je zlorabila krščansko vero in ljudje, ki jo vodijo.