I
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
suzica, kaj hoces povedat s tem PMjem, da si pravkar od "enga" dobil moj naslov?
Citat:
Uporabnik krengorenc pravi:
MENE PA SAMO ZANIMA, ZAKAJ NE PUSTITE, DA LJUDJE ŽIVIJO KAKOR SAMI ŽELIJO! Najprej smo ljudje, verni-neverni, pridni-leni, gay-hetero,... Nihče nima pravice drugemu krojiti življenje!
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
suzica, kaj hoces povedat s tem PMjem, da si pravkar od "enga" dobil moj naslov?
Citat:
Uporabnik krengorenc pravi:
MENE PA SAMO ZANIMA, ZAKAJ NE PUSTITE, DA LJUDJE ŽIVIJO KAKOR SAMI ŽELIJO! Najprej smo ljudje, verni-neverni, pridni-leni, gay-hetero,... Nihče nima pravice drugemu krojiti življenje!
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
vsebino sem povzel. edino ce bi zelel printscreen zavoljo kaksnega uradnega postopka. torej suzica? bos obrazlozil, zakaj ti mar moja domaca adresa? se povabis na kofe?
torej padel se en PM. ti oboje posredujem, ti se pa zmeni s suzico
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
se ne razkazujejo in afnajo po mestnih ulicah, tako kot tisti z življensko napako.
Ce bi ti vedel kaj vse se tem mladim pobere vsako leto, kaj vse pocnejo na poti tja in nazaj, itd, itd, itd.... Bi pisal drugace. Aja ne bi, ker zate je vse ok sam da je rkc.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti si lahko samo tiho, nekaj mesecev nazaj si zagovarjala nekaj zelo gnilega! Na žalost je tema šla čisto drugam, je pa zanimivo da neki kvazi liberalci kot so Jernej, Pediater .... napadajo mladino, katera se prostovoljno druži pod okrilje sicer RKC in nikomur nič ne naredijo niti se ne razkazujejo in afnajo po mestnih ulicah, tako kot tisti z življensko napako.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vezano na to tematiko, je tudi v Nemčiji zelo napeto. Tam so pa menda ja pametni a ne?
http://www.rtvslo.si/svet/posl...i-papeza/266461
Citat:
Poslanci, ki nameravajo bojkotirati nagovor, med drugim trdijo, da ta ni v skladu z načelom ločitve Cerkve od države. Vladajoči krščanski demokrati (CDU) se z bojkotom ne strinjajo in poudarjajo, da je papežev govor v parlamentu njegove domovine tudi izraz krščanskih korenin nemške družbe.
Bojkot nevljuden in neprijazen
Vatikan je napovedani bojkot označil za "notranjepolitično zadevo Nemčije" in poudaril, da bi bil vesel, če bi papeža poslušalo vseh 620 poslancev, da pa bo Benedikt XVI. govoril v vsakem primeru. Papežev tiskovni predstavnik Federico Lombardi je poudaril, da bi demonstrativen odhod nekaterih poslancev s seje Vatikan doumel kot izraz nevljudnosti in neprijaznosti.
Vedno več bo tega imam občutek in ne bodo se oglašali samo posamezniki, ampak tudi predstavniki države.
Nastop papeža v kateremkoli parlamentu v "normalni" državi, kaže na to, da država ni normalna.
Citat:
Ob papeževem obisku so napovedani tudi protesti, med njimi naj bi osrednji potekal danes v nemški prestolnici, kjer pričakujejo okoli 20.000 ljudi.