Katero opremo pogrešate v svojem avtu?

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
nekaj malega stroma in gorivo (lahko je na benz ali pa na dizel).Pa se to tam od 2-4 deci na uro.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ne vem tocno odvisno tudi od dodatnih komponent(daljinski vklop +300 EUR, GSM vklop se nekaj vec).Je pa mislim da nekaj cez tisocaka.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Pogrešam avte brez računalnika in ostalih električnih sranj .... k s temi novimi kištami samo čakaš, kdaj in kje te vrže v rezervni program zarad kakega butastega senzorja (za 300€) k se je odloču da bo štrajku ....
stupid-1.gif

Uno (moj prvi avto op.p.) je bil stroj! uplinjač, 60 konjev, vse ročno .... tm je bil luksus že če si mel ogledala za štelat od znotraj
evil.gif

pogrešam te avte ....
cry12bpy.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
Pogrešam avte brez računalnika in ostalih električnih sranj .... k s temi novimi kištami samo čakaš, kdaj in kje te vrže v rezervni program zarad kakega butastega senzorja (za 300€) k se je odloču da bo štrajku ....
stupid-1.gif

Uno (moj prvi avto op.p.) je bil stroj! uplinjač, 60 konjev, vse ročno .... tm je bil luksus že če si mel ogledala za štelat od znotraj
evil.gif

pogrešam te avte ....
cry12bpy.gif
Če te daje nostalgija: prodam Hyundai Pony, l. 90

ON: http://autos.yahoo.com/article...C1mZWF0dXJlcw--

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ponyja lahko kvečjemu podariš in upaš, da bo kdo sploh prišel ponj.
Govorim na podlagi lastnih izkušenj.

sulcy

Pripravnik
11. jan 2008
75
0
6
Litija
KSZ... Imam občutek, da bi za nekaj oseb tukaj bila še najbolj primerna konjska vprega, tako s tališča stroskov kot udobja...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz pa ne vem kaj ima folk proti usnju, imam komplet usnjene zice, pa še črne povrhu, pa celo poletje nisem imel problemov. Sem bil tudi jaz skeptičen, ampak avto je bil kot je bil, pa sem vzel. In je vse blo ok čez poletje... zdajle pa kako res mrzlo jutro že vklopim gretje za par minut...

Mi je še najbolj fajn ker je easy za pucat
smile-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.422
2.376
113
Pomurje
Jaz imam tudi črni, po sredini perforirani, leder.
Rit sem si že spekel, ampak sploh ni hudega. Gretje pa po minuti,dveh tudi naredi svoje.

Odkar pa imam temnjena stekla, pa sploh ni problem vročina. So ravno tako topli/vroči kot cela notranjost.

Lp