Mogoče kje trdim, da je vse brezveze?
Recimo - gretje zicov. Je kdo kdaj probal se vozit na čem takem? Dajte! Boste videli, da je ultra sranje! Oz. hec je morebiti kul dve minuti, potem te pa prav zoprno hajca v rit in moraš zadevo izključit. Po parih poizkusih ugotoviš, da je veliko bolje, če tega sranja sploh nikoli ne vklapljaš, ker nič ne profitiraš, samo zoprn občutek se preseli iz "premrzel zic" na "prevroč zic", ki ga pa povrh vsega celo dodatno plačaš.
Daljinsko ogrevanje avta mi je tudi uganka. Čemu? A se folk v pižami useda v vozilo, ali kako, da tako zelo zmrzuje? Ker jest sem v plašču (v plašču grem iz bajte in mi je najbolj praktično če v njem ostanem), pa mi ni panike tam odsedet tistih par minut, kolikor se vozim jaz in 90% folka, ki tole pisari. Konec koncev nosim plašč zunaj in avto ni bolj mrzel od zunanjega zraka... Pa še uspava te ta hec (posebej pozimi), kar je rahlo zoprno, če voziš.
(da hec žre energijo, je pa itak jasno).
Kaj je avtomatska ročna zavora, tudi ne štekam...
Ne vem. Morebiti sem kmet, ki nič ne šteka, kako nujne so te zadeve...
(povrh vsega pa v avtu ne vidi nadomestila dnevne sobe, ampak prevozno kanto, za priti iz točke A v točko B in to varno ter poceni....
).