Dobro fantje, tukaj ste sami profesionisti pa mi dajte meni skoraj začetniku povedat kaj naj nabavim namesto 15 let starega trekinga, ki sem ga vseeno malo prerasel. Nisem resen kaliber kolesarja, odpeljem tam kakih 30-50km na lepe dneve, malo gor pa malo dol. Vse po asfaltu. Najhujših klancev se ponavadi ognem. Ogledujem si fitnes oz. hibridna kolesa, ker še enkrat trekinga ne bi samo za po asfaltu, specjalke pa tudi ne, tudi zaradi težav z rameni. O opremi nimam pojma, razen neke približne predstave kako gre po rangih.
Pravite, da je dandanašnji 1x11 čisto zadosti (zdaj imam nek deore lx 3x8 - v bistvu zelo brezvezna razmerja, ki se podvajajo, tako da štekam zakaj se gre na 1x)... a se gleda zobnike 11-32 ali 11-42? Bremze mi je čisto vseeno kakšne so, da ne bo kak kreg.
Primeri koles:
Looking for a lightweight and reliable hybrid bike for relaxed weekend and after-work rides? Equipped with proven SRAM and Shimano components and a carbon fork, this is the entry point into our hybrid bike range. Call it your new favourite training partner.
www.canyon.com
With its high-grade aluminium frame, compliant carbon fork, and high-quality Shimano components, this is a light, fast hybrid bike that delivers an incredible level of performance at this price point.
www.canyon.com
Cestno/Fitnes kolo Giant Fastroad SL 1 2021-Wine Purple Cestno/Fitnes kolo Giant Fastroad SL 1 2021 Popolno ravnovesje med cestnim in mestnim kolesom, to je novi Giant Fastroad. Nastavljen je na lahek aluminijat okvir ALUXX SL in opremljen s prenovljenim
www.11-11.si