Kateri software ima iste mape

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
Zdravo. Imam android telefon. Zanima me kateri od teh programov uporablja iste mape: IGO, Motonav, Sygic, Navigon? Ali je sploh kateri tak? Imam lahko vse na telefonu?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Vsaka firma ma svoje:

- iGO navigacije (iGO8, MyWay, Amigo, Primo)
- Sygic
- Navigon
- Tomtom
....
...
..
.

na telefonu lahko imaš samo eno izmed iGO navigacij - če imaš Androd potem Primo ali MyWay (priporočam Primo) ostale lahko nalagaš po želji, vendar kot rečeno - vsak ima svoje zemljevide, zato boš potreboval precej prostora na SD..

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
je slučajno IGO in Motonav ista vrsta navigacije? Ker igo primo mi na androidu ne deluje, motonav pa deluje. Ampak če si rekel, da priporočaš Igo primo, bi jaz rad imel le tega. ampak če ima iste mape kot motonav..pol niti ni tako pomembno ali?

danielsendler

Pripravnik
4. mar 2012
183
0
16
Če boš napisal podatke, kateri android imaš, ti bojo fantje tukaj zagotovo našli rešitev. drugače pa je razlika v programih, kakšno vodenje in izgled imajo, kako se rokuje z njimi in še razne druge stvari, pri vsem tem pa je igo najboljši in najlepši
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Primo ima od Igo verzij še največ funkcij.

Glede na to, da napišeš, da ti motonav dela primo pa ne ne napišeš pa verzije androida, telefon, ki ga imaš in pa resolucije, večina uporabnikov preskoči tvoj post, ker je o samem primo že ogromno napisanega in prav tako o resolucijah.
Za Primo na android imaš tudi svojo temo in če bi jo malo prebrskal bi ti primo že delal na tvoji napravi.

Tako nam pa večini ni več za ponavljat vedno eno in istih stvari, ki so že 1000x napisana in iz vsakega uporabnika posebej vlečt podatkov katero napravo sploh ima.

Dam ti namig kje boš našel vse kar rabiš "
wink-1.gif
"

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
Android je verzija 2.3.3.
Resolucija ekrana 480 x 854
Velikost ekrana 4 inch