Kateri Roadster?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kookie pravi:
Top Gear bi bil mogoče referenca, če bi avtomobile, ki jih testirajo, vozili samo drifterji. Ker je takih samo par procentov (če sploh), so njihovi 'testi' en velik bullshit. Naj naredijo test po Dolomitih, ovinkastih gorskih cestah, kako avto pade v ovinek in kako potegne iz njega, kako se obnaša pri zaviranju, itd...

Ej, TG je zabavna oddaja, ne pa neka refrenca s testi. Temu s se že zdavnaj odpovedali. Če že mnenje TV oddaje, potem kvečjemu Fifth gear ...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.711
9.918
113
40
MB
ma [censored], oni bi pa vsem bmwjem pofafali auspuhe če bi se dalo ...
grin1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
to itak. Sem imel nekja časa novo Corso na posoji in avto se noro dober pelje in vse samo notr je pa men grozna, položaj za roko čudn, računalnik - uporaba bedna, pa take malenkosti.

bonk.gif
jajca...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.711
9.918
113
40
MB
glede na to, da se avtov relativno hitro naveliča, bi mogoče to vzeli v obzir pri priporočanju nekih raritet, ki jih več ne prodaš nikoli
confused-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kaj si nor z kakimi kiblami vse prihajate ven, Crossfire, RX8, prava roadsterja, ni kaj.
grin1.gif

Speedsterja bi sicer dejansko imel, ampak kot drugi avto, za katerega pa mi je malenkost predrag.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Začeli smo z roadsterji, nadaljevali preko kupejev do fake-kupejev, naslednja stopnja bodo karavani...
bonk.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Če se ti pa nova Corsa dobro pelje....ok, potem imaš slaba merila za kakovosten avtomobil...no, saj ni nič s tem narobe
smile-1.gif

glede topica:
po svoje poseben; kaj drugega kot MG TF 160.

Sm res, kaj unmu ni jasno..pravi avti so le Roverji in Lancie, pa stari morjo bit! Še nisi slišal, da se v Lancii pelješ bolje kot v S klasi?

Poseben? Povej mi kaj je tako posebnega na tem MG-ju? Aja, ker ti je pač pri srcu, ok..

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Sem prebral vse, samo mi gre na jetra in najbrž še marsikomu to tvoje posiljevanje Roverja in Lancie. Kot da na svetu ne obstaja noben drug avto..

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
MULO, ČE PA TI KJE VIDIŠ, DA SEM KOGA POSILJEVAL Z LANCIO ALI ROVERJEM PA Z BESEDO NA DAN ! !

NAPISAL SEM SVOJ PRIMER, KAKO SEM NA IZBIRO "KATERI ROADSTER" GLEDAL PRED ČASOM! ! KOMU SEM KAJ VSILJEVAL ??!!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
MULO, ČE PA TI KJE VIDIŠ, DA SEM KOGA POSILJEVAL Z LANCIO ALI ROVERJEM PA Z BESEDO NA DAN ! !

NAPISAL SEM SVOJ PRIMER, KAKO SEM NA IZBIRO "KATERI ROADSTER" GLEDAL PRED ČASOM! ! KOMU SEM KAJ VSILJEVAL ??!!

Zato ker V VSAKI TEMI, KJER NEKDO SPRAŠUJE KAJ KUPIT PIŠEŠ NAJ KUPI LANCIO ALI ROVERJA.

Caps lock over and out.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
in kaj je s tem narobe? Pač vsak ima lahko svoje mnenje. Eni sploh ne pomislijo na Lancio in Roverja, pol pa vidijo kaj je predlagajo in mogoče bo pa komu všeč...